15 Temmuz 2015 Çarşamba

WATSONS BAYRAM İNDİRİMİ ALIŞVERİŞ


Selam kızlaaaaar. Dört gözle beklediğim Watsons indirimi bugün başladı. Ben de hemen koşa koşa gittim aklımdakileri almaya. İndirim 15-19 Temmuz tarihleri arasında.Eve az önce geldim, sizinle paylaşmak istedim hemen. Fikir olsun gitmek isteyenlere.



Watsons Sprey Şişesi ve Krem Kutusu; Bunları tatil için aldım. Sprey şişeye gül suyu dolduracağım. Krem kutusuna da yanımda taşımak istemediğim fondöten ya da krem vs. için aldım.
Sprey Şişe Fiyatı; 4.99 TL
Krem Kutusu Fiyatı; 3.25TL

Listerine seyahat boy ağız suyu; Alışverişimi hep tatil için yapmış gibi oldum. Bu da fazla yer taşımadığı için benimle. Çantamda olması gereken ürünlerden biri.
Fiyatı; 4.50 TL

Rimmel London Wake Me Up; Benim için alışverişin yıldızı. Uzun zamandır istiyordum. Aslında sürekli alsam mı almasam mı çok kararsızdım. Bazıları çok memnunken, bazıları hiç memnun değil. Sonunda aldım indirimdeyken.
Fiyatı;24.99 TL
İndirimli Fiyatı; 17.50 TL


Maybelline Dream Fresh BB Krem; Ben cildime fondöteni geçtim bb krem dahi kullanmazken birden ne olduysa artık sürmeden yapamıyorum son bir kaç aydır. Yazın en iyisi bb krem.Bunu Duygu Özaslan'ın videosunda görmüştüm. Ben mat bitişli ürünleri sevmiyorum, cildim de kuru karma. Aldığım fondöten de bb krem de yağlı ciltler için uygun değil, ışıltı verici çünkü. Deneyip göreceğiz bakalım favorim olacak mı.
Fiyatı; 21.99 TL
İndirimli Fiyatı; 15.39 TL


Rimmel London BB Krem; BB krem arayışındaydım aklımda bu ve maybelline vardı. Sonra Watsons'a gidip bunun fiyatını görünce şok oldum. Hatta görevliye bu ürünün fiyatını yanlış yapıştırmışsınız heralde dedim :D Üretimden kalkacakmış, rengi bana çok koyu turuncumsu oldu.
Fiyatı; 2.99


Nivea Fresh Natural Deodorant; Klasik Nivea kokusu. Çok güzel çooook. Eee yaz mevsimindeyiz, deodorant su gibi gidiyor. 
Fiyatı; 7.99 TL

GLISS SIVI SAÇ KREMİ; Bu ürünü çok severek kullanıyorum. Çeşidi pek fark etmiyor, hepsi de güzel. Elimdeki bitmişti.
Fiyatı; 12.50 TL
İndirimli Fiyatı;6.99 TL

Loreal Elseve Saç Güzelleştirici Krem; Bu ürünü çok merak ediyor ve istiyordum. Görünce hemen kaptım. Yağını severek kullanıyordum, kaç şişe bitirdim bilinmez. Bu sefer de kremini deneyeyim dedim.
Fiyatı; 14.90 TL
İndirimli Fiyatı; 9.90TL

Maybelline Color Show Far; Bendeki rengi Lustrous Beige. Duygu Hatiboğlu'nun favoriler videosunda görmüştüm bunu da :) Çok beğendim çoook. Hiç bu renk farım yoktu,çok iyi oldu.
Fiyatı; 13.99 TL
İndirimli Fiyatı; 9.79 TL

Emily Göz Kalemi; Kahverengi göz kalemi istiyordum, bendeki numarası 103.
Fiyatı; 2.99

Maybelline The Falsies Volum Express Maskara; İtiraf etmeliyim ki ben bu ürünğ hala denemedim, herkes o kadar çok övüyor ki bana da tam aksine abartılacak bir yanı yokmuş gibi geliyor. Deneyip bakacağım artık.




Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu; Bunları bilerek küçük boy aldım 2 tane. Seyahatte taşıması daha kolay.Severek kullanıyorum.
Garnier BB krem; Bunu anneme aldım. Ben garnierin bb kremini sevmiyorum ama annem severek kullanıyor.

Nivea Duşta Vücut Kremi; Yazın ağır kokulu vücut kremlerini sevmiyorum, Nivea'nın bu kokusuna aşığım. Hem de pratik olduğu için alayım dedim.

Bu fotoğraftaki alışverişi 2. kez giderek yaptım, fişini yanlışlıkla atmışım onun için fiyatları bilmiyorum :(

Evet benim alışverişim bu kadardı. İhtiyacım doğrultusunda aldım hepsini. Böyle indirim zamanlarını bekleyerek alıyorum hep eksiklerimi,istediklerimi. Bu arada tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 2500 puan hediye.20 Temmuzdan sonra yüklenecekmiş Watsons kartımıza.
Herkese bol alışverişli günler.

Sevgiler






12 yorum:

  1. İyi günlerde kullan karlı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi yaaa, şöyle karlı alınca benden mutlusu yok :D Onun için indirim zamanlarını dört gözle bekliyorum. Sağol canıım :*

      Sil
  2. Bende de Wake me up fondöteni var severek kullanıyorum ama rengini biraz koyu almışım ondan malesef uğraştırıyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an denedim de çok simli geldi gözüme, yazın kullanamam gibi sanki. Sorma o renk problemi çok kötü. Ben de esmer olduğum için hiç rengi tutturamiyorum, turuncumsu kaçıyor hep bana fondoten renkleri.

      Sil
  3. Güle güle kullan canım hepsini :) buarada mimledim seni haberin olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, aaa öyle mi bakarım en kisa zamanda :)

      Sil
  4. burayı çok sevdim önce onu belirteyim :) iki ay öncesine yorumlayıp ortadan girmek gibi olacak ama, bb kremler yağlı gibi bi cilde uygun mu sence? bi arkadaşım daha çok yağlandırdığını söylüyor. fondöten kullanıyorum ben normalde ama o da bazen yüzümde resmen bi kalıp varmış hissi uyandırıyor, daha hafif ama yine de kapatan bişeyler için arayıştayım bu aralar da...

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim hoşgeldiiin bloğuma :) Benim cildim yağlı değil o yüzden bu konu hakkında konuşmam doğru olmaz. Ama bu konuda bir ön yargım var sanki bb kremler yağlı ciltler için bile olsa işe yaramayacakmış gibi. İndirim zamanında alıp deneyebilirsin yağlı ciltler için olan bb kremden. Fondöten kullanıyorum demişsin, Loreal'de yağlı ciltler için bir çok alternatif var. Ona bakabilirsin hem kapatıcı özellikli hem de yağlı ciltler için Loreal ve Revlon markası iyi diye duydum. Kalıp gibi durmaması için de makyaj süngeri ile uygula derim. Daha doğal durur. Sevgiler

    YanıtlaSil