30 Ekim 2017 Pazartesi

Kozmetik Alışverişim || Son zamanlarda neler aldım

Herkese yeniden merhaba! 




Bugün sizlere son 1 ay içerisinde aldığım ürünlerden bahsedeceğim. Neler almışım gelin tek tek inceleyelim.





Loreal Paris Infallible Lip Paint Matte 210 numara - Dead Lips ; Selma’nın (@ojelerfora) videosunda görüp çok beğenmiştim. Sonra Almanya Müller mağazasında dolanırken böyle ikili set halinde görüp almak istedim. Renk tam benlikti! Nude renk sevenlerdenseniz mutlaka bakın bu renge. Yoğun göz makyajı ile çok güzel oluyor, hafif makyajda biraz ölü görünüm dediğimiz nude rujlar gibi duruyor. Üzerinde mat yazdığına bakmayın, asla matlaşmıyor. Kadife gibi hissi var dudakta. Kalıcılığı eh işte! Renginden dolayı severek kullanacağım bir ürün.



Kiehl’s Powerful Strength Line Reducing Concentrate; yaklaşık 2 hafta önce satın aldım. Kiehl’s markasından daha önce hiç ürün kullanmadım ama nedense markaya karşı büyük bir ilgim var! Çok seviyorum markayı. Bu ürünü de indirimde görünce alıp denemek istedim. Aslında cildime uygun olmadığını bildiğim halde sırf indirimde olduğu için ve Kiehl’s aşkımdan satın alıp pek memnun kalmadığım bir ürün oldu. Silikonlu bir yapısı var. Memnun kalmamak derken nemlendirici olarak bana yeterli gelmedi gibi. Bu ürünü daha uzun süre kullanıp hakkında ayrıntılı yazı paylaşacağım. O yüzden şu an henüz yeni kullanmaya başlamışken fikirlerimi söylemek için erken. 




Yves Rocher White Vanilla El Kremi; yılbaşı serileri yavaş yavaş Almanya’ya gelmeye başladı. Bu serinin kokusunu çok seviyorum, el kremine de ihtiyacım varken almak istedim. Kokusu çok güzel, nemlendirmesi ve kalıcılığı pek yeterli değil. Verdiği yumuşaklık hissi 3-5 saate gidiyor. Yoğun yapısı yok, elinize uyguladığınız an hemen emiliyor. 

Yves Rocher Gommage Scrub-Nemlendirici Arındırıcı Vücut Peelingi; bu ürünü severek kullanıyorum. Elimde büyük boyu da vardı ancak valizimde yer kalmadığı için Türkiye’de bıraktım onu. Yazın severek kullanmıştım. Şimdi küçük boyunu yeniden satın aldım. Kokusu çok güzel, yumuşacık bir his bırakıyor cildinizde. 

Sıra geldi Yves Saint Laurent alışverişime. Bu markanın da aşığıyım. Uzun zamandır kozmetik alışverişi yapmıyordum, çok iyi geldi bu ürünleri almak. 

Yves Saint Laurent Couture Kajal Pencil 01 numara - Noir Ardent; bunu da sevgili Neslihan’da (@shewolfbeauty) görmüştüm, asla gözünden akmadığını söylemişti. İndirimde görünce hemen kaptım tabi. Simsiyah, harika bir ürün. Göz içine hiç uygulamadım, her zamanki gibi göz kapağıma kalem şeklinde uyguladım ve sonuç gerçekten müthiş! Benim göz kapağımda akmayan, katlanma kısmına bulaşmayan kalem yoktur. Bu ürün yumuşacık olmasına rağmen asla akmadı ve göz kapağıma bulaşmadı. 




Yves Saint Laurent Volupté Tint in Oil - 16 numara; bu dudak yağını çok sevdim! Ben dudakları yaz kış kuru olan, her mevsim çantasında lip balm ile gezen birisiyim. Dudak yeme alışkanlığım olduğu için, dudaklarım sürekli kuru. Sanırım bu yüzden mat rujları sevmiyorum. Bu dudak yağını uyguladığım an dudaklarım anında yumuşacık ve pürüzsüz oluyor. O kuru, çatal çatal görüntüsü kayboluyor. Lipgloss gibi görünümü var bayıldım bu ürüne.

Yves Saint Laurent Gloss Volupte 203 Numara - Corail Gandoura; lipgloss denildi mi bende akan sular durur! Çoğu kişi lipgloss kullanmayı sevmese de ben çok seviyorum! İyi ki almışım.



Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 15 Numara - Corail Intuitiveıslak yapılı, lipgloss görünümlü gibi olan bir ruj. Bunun ben de kırmızı rengi var onu bayılarak kullanıyorum. Ama bu rengi pek kullanmadım. Yazın elimden düşmeyeceğini umuyorum. 

Yves Saint Laurent Vinyl Cream Lip Stain 409 Numara - Burgundy Vibes; işte bu ürüne bayıldıııııım! İçlerinde en fazla aşk yaşadığım ürün bu oldu. Rengine vuruldum. Parlak yapıda bir ruj, ama kalıcılığı enfes. Mürekkep gibi yapışıyor rengi dudağınıza, çıkarması çift fazlı ürünle bile zor. 

Smashbox Deal Breaker Ruj; Smashbox rujları hep merak etmişimdir. Bu renk rujum olmadığı için, renk tercihimi bu müthiş renkten yana yaptım. Son zamanlarda elimden düşmüyor. Kalıcılığı çok iyi. Mat yapıda değil, kremsi yapıya sahip.

Gelelim en son yaptığım alışverişe. 



Burt’s Bees Honey Miel Lip Balm; ikinci kez satın aldığım ürün. Bugüne kadar neredeyse bütün markaların lip balmını kullandım, içlerinde en beğendiğim bu oldu. 


Sleek Highlighhting Palette Cleopatra’s Kiss; sleek markasının aydınlatıcı paletleri çok meşhur, hangisini alsam diye düşünürken bu paleti görünce vuruldum! Sanırım Türkiye’de satışı yok, hiç görmedim bu paleti. Diğer 2 aydınlatıcı paleti mevcut.




İşte benim son zamanlarda aldıklarım bu kadardı. Uzun zamandır bir şey almıyordum, bu ay resmen patlama yaşadım. Hepsini çok severek kullanıyorum. Ürünleri daha uzun süre kullanınca tek tek yorumlayacağım. Merak ettiğiniz bir ürün varsa yorumda belirtebilirsiniz.


Umarım yazım hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.
 Hoşçakalın ❤️

10 yorum:

  1. harika parçalar almışsın hepsini de güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bi yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Aydınlatıcı palete bayıldım :) mutlaka bakacağım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bayıldımmm umarım Türkiye’de satışı vardır.

      Sil
  4. keyifle kullanın çok güzel görünüyorlar

    YanıtlaSil
  5. Kelebeğin blog etkinliğine bakarken fark ettimki ben seni takip etmiyormuşum tabi ki hemen takibe aldım:) <3 Hepsi çok güzel, güle güle kullan canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa sen beni nasıl takip etmezsin tatlışım :D hoşgeldin ve teşekkür ederim 😘

      Sil