9 Kasım 2016 Çarşamba

Garnier Çift Fazlı Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu || Garnier Çift Fazlı Micellar Su

Merhaba!
Bugün sizlere Garnier markasının çift fazlı micellar makyaj temizleme suyundan bahsedeceğim. Ürün ilk çıktığında bir çok blogger ve vlogger'dan övgü dolu yorumlar alınca bir hayli merak etmiştim ama yine de "kuru ve sivilceye müsait olmayan bir cildim" olduğu halde   tereddüt etmiştim çift fazlı olduğu için. Yağlanma yapar mı, sivilce yapar mı?
Hadi gelin hep birlikte yorumlarıma bakalım.




Ürün çift fazlı. Ben Almanya Rossmann mağazasından satın aldım, makyaj temizleme suyuna ihtiyacım vardı ve bu sefer alayım gitsin ben de deneyeyim dedim!
Ancak kullanınca hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.
İçerisinde argan yağı bulunuyor. Bir çok kişi bu ürünün nemlendirici gibi bir etkisi olduğunu ve yüzlerini yumuşacık yaptığını söylemişti. Ben de hiç öyle olmadı.


- Cildim kuru olduğu halde yağlı yağlı bir his bırakmadı asla. Gerginliğe sebep oldu, tam kurutmadı ama gerginliğe sebep olduğu için bu ürün ile makyajımı temizledikten sonra cildimi hemen nemlendirme ihtiyacı duydum.

- Göz makyajını temizlermişmiş! Ürünü alma sebebim pratik olması idi. Hem göz hem yüz için ayrı ayrı ürün kullanmaktan bıkmıştım ancak göz makyajını hiç iyi temizlemiyor. Normal çift fazlı göz makyajı temizleyicisi ile 1-2 seferde tüm gözümü temizlerken bu ürün ile işlem baya uzuyor. 5-6 tane pamuk gidiyor tek gözüm için ama yine de tam temizlenmiyor. Ben çoğunlukla waterproof rimel kullanıyorum, çok zor çıkarıyor. Çıkarıyor bile diyemem yarısı duruyor gözümde.

- Kokusu çok ağır. Benim koku hassasiyetim yok, aksine hoşuma gider güzel kokulu şeyler. Güzel kokuyor ama bir makyaj temizleyicisinin buram buram parfüm kokması beni rahatsız ediyor temizlik açısından. İşte bu yüzden hiç içim rahat etmiyor. Normalde makyajınızı temizledikten sonra içiniz rahat eder, ama ben bu ürünü kullanınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor. Makyajımı temizlenmiş gibi hissetmiyorum.


İyi yanı yüzde yağlı his bırakmaması sanırım. Dudak makyajını güzel temizliyor ama göz makyajında maalesef başarılı değil. Ayrıca bereketli bir ürün. Pembe kapaklı micellar su bende daha çabuk bitiyordu. Cildimde herhangi bir alerjik reaksiyon yapmadı. Ama bazı kullanıcılarda sivilce ve göz kenarlarında arpacık yapmış. Bunun dışında ambalaj olarak da hiç pratik değil. Seyahatlerde yanımda taşıma şansım yok maalesef.

Ben bu üründen memnun kalmadım. Bir daha almam, zaten zor biteceğe benziyor. Daha temiz içerikli makyaj temizleyicilerine bakacağım.

Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

Sevgileeeer ❤️



GÜNCELLEME, Ürünü çöpe atmamak için kullanmaya devam ettim. Göz pınarımda kuruluk ve pul pul bir görünüm bıraktı. Aynı zamanda arpacık da yaptı. Direkt çöpe gitti, asla tavsiye etmiyorum!

27 yorum:

  1. Garnier'in makyaj temizleme suları ile bir türlü anlaşamadığım için benimde elimde kaldılar hep :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pembe kapaklı olan micellar makyaj temizleme suyunu seviyordum da bunu pek sevemedim. Ben genel olarak markayı sevmiyorum zaten bir daha almam :)

      Sil
  2. bunu kullandım bitirdim ama sonuçta şunu fark ettim bir daha almam ve bıyık kıllarını bence aşırı hızlı uzatıyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa onu hiç gözlemlemedim :D ama doğrudur içinde argan yağı olduğu için.

      Sil
  3. Göz makyajı için kullanmadım ben bunu yüz makyajının kabasını alıp devamında yüzümü yıkayınca gayet memnun kalmıştım ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben pratik olduğu için denemek istedim, hem göz hem yüz için ayrı ayrı ürün kullanmayayım diye. Yüzümü de ne bileyim temizliyorum temizliyorum hala pamuğa fondöten geliyor ve gerginleştirdi. Sevemedim ben. Seveni de var sizin gibi. Bazıları da yüzümde yağlı his bıraktı diyor, yorumlar değişiyor cilt tipine göre sanırım.

      Sil
  4. Ben kullanmadım cok fazla yorum okudum ve genel olarak olumsuzdu. Bence alınmasa da olur :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yorumlara bakarak aldım canım memnun kalan kişi sayısı oldukça fazlaydı ama ben hiç sevemedim. İşte ürünler kişiden kişiye değişiyor /:

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Yüzümü germese ben de severdim ama sanki kuru gibi bi' tuhaf bıraktı. Belki sen cildin yağlı olduğu için memnun kalmışsındır canımmm 💕

      Sil
  6. yağ içeriği olması karma yağlanmaya meyilli cildim olduğu için almakta tereddüt etmeme neden olmuştu.Emeğinize sağlık <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Cildi yağlı olanlar memnun kalıyor aslında kimi yağlı bırakıyor demiş kimi de benim gibi kuru gergin bırakıyor demiş. Keşke tester'i olsa da denenme şansı olsa /:

      Sil
  7. Bu ürünü ben de kullandım ve memnun kalmayanlardanım :/ Dediğiniz gibi alırken deneme şansımız olsa keşke. Emeğinize sağlık. Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm. Aynen keşke deneme şansımız olsa böyle ürünleri ona göre satın alırız.

      Sil
  8. Bende aynı ürünü kullanıyorum ve çok memnunum. hiç sorun yaşatmadı bana :)
    sizi yeni minik bloguma beklerim
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben öncelikle kokusundan çok rahatsız oldum kötü koktuğu için değil de bence yüz temizleme ürünü bu kadar yoğun parfüm içerikli olmamalı. Takipteyim sevgiler :)

      Sil
  9. merhaba tatlı blogunuzu takibe aldım bana da beklerim :) bu arada bu ürünü bende hiç sevmemiştim :/ emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  10. blogunu yeni keşfettim bende beklerim :)
    www.dblogu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Merhaba :) Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Sizi de bloguma beklerim http://www.nurundelidolublogu.tk Sevgiler..

    YanıtlaSil
  12. Bunu değil ama pembesini denedim. Aynen, bir daha almam dediğim bir ürün. Yani çok kötü değil ama piyasada çok farklı ve güzel ürün varken onları da kullanalım değil mi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen aynen pembesi daha güzel ve çok kötü değil ama piyasada daha güzel ürünler var canımm :*

      Sil
  13. Ben temizleme jellerini seviyorum hic misel sulara bulasmiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen o kadar çok yorgun oluyorum ki, makyajımı silmeden uyumluluğum bile var. Tam bir üşengeç panda oluyorum işte böyle zamanlarda işime yarıyor hemen makyajın kabasını alıp uyumaya gitmek :D

      Sil
  14. Merhabalar;

    Bloğunuzun "Blogger Gazetemiz"de tanıtılmasını isterseniz, alttaki linkten detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Sevgiler,

    http://www.hikayekalplikadin.com/2016/12/blogger-gazetemizde-yerinizi-alin.html

    YanıtlaSil
  15. bunu geçtiğimiz günlerde bende yazdım. Bendeki etkisi çok kötüydü.. Gözlerime batma, şişlik, kızarıklık fln yaptı.. Arpacık gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım benim gözlerime çok dokundu, arpacık gibi şey çıkardı bu yazıyı yazdıktan sonra, gerçekten berbat bir ürün.

      Sil