11 Ocak 2016 Pazartesi

RIMMEL LONDON STAY MATTE PRIMER






Merhabalar!



Uzun süredir elimde olan Rimmel London'ın makyaj bazından bahsedeceğim. Fark ettim ki, hep çok sevdiğim ürünlerden bahsetmişim. Geçen sene, Anneler Günü indiriminde Gratis'ten almıştım. Hangi cahil kafamla aldıysam. Çok önemli bir sınava gitmiştim Ankara'ya. O dönemde aldığım belli işte. Sanırım gözeneklerimi küçültecek bir makyaj bazı sandım.






Benim cildim kuru-karma. T bölgemde yağlanma oluyor gün içinde. İlk aldığımda tüm yüzüme uyguladım. Aman Allahım o anı hatırlamak bile istemiyorum! :D
Daha sonra sadece burnuma uygulasam da ben bu ürünle anlaşamadım. Çok küçük bir miktar almam gerekiyor. Eğer fazla uygularsam, beyaz beyaz gözeneklerime doluyor. T bölgem yağlı olduğu halde (çok aşırı makyajımı etkileyecek oranda yağlı değil) benim burnumda pul pul görünüme sebep oluyor fondöten altında. Yağlı ciltler için mükemmel bir ürün. Cildim yağlı olsa çok iyi anlaşırdık.
Sürdüğünüz anda matlaşıyor, kadife gibi bir his bırakıyor. Kalıcılığı da gayet iyi. 4-5 saat rahat idare ediyor makyajınızı.. 



Yapısı krem kıvamında. Beyaz ve biraz katı. Gözenek küçültme gibi bir etkisi yok.  Fiyatı da gayet uygun. Tam hatırlamıyorum ne kadara aldığımı ama , zaten beni kendisine çeken şey mor ciciş paketi ve uygun fiyatı idi. Ben kuru ciltli olduğum için bir daha almayı düşünmüyorum. Ancak yağlı ciltliler için mükemmel bir ürün olabilir. Kuru ciltliler, hatte benim gibi T bölgemde az da olsa yağlanma oluyor diyenler uzak dursunlar. Ben bitsin diye, göz bazı olarak kullanıyorum. Göz kapaklarım yağlı olduğu için o anlamda işe yaradı, farın pigmentini de arttırıyor.

Yağlı ciltli arkadaşlara tavsiye ederim, çok seveceksiniz.

Sevgiler 







25 yorum:

  1. Aslında alınılası bir ürünmüş :)

    YanıtlaSil
  2. Bu baz ile diğer Rimmel baz arasında kararsız kalıyorum hep,elimde 4-5 tane baz var daha çeyreğine bile gelmediğim hep erteliyorum,biraz azalsalar dediğim ikisinden birini deniycem. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildin yağlıysa öneririm canım dene mutlaka, indirimlerde baya iniyor fiyatı. Önümüze en yakın 14 şubat sevgililer günü indirimi var sanırım. O zaman bak mutlaka :)

      Sil
  3. ya bu ürünü indirimde elime alıp alıp bıraktım. sonra testerını denedim ve gözeneklerimi beyaz beyaz yaptı dediğin gibi , geçmedi. cildim karma olmasına rağmen de pek bir işe yaramadı sanki. yani çok beğenemediğim için almadım :) şimdi sayende benlik olmadığından emin oldum aslında, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben alırken tester bile yoktu canımmm, Gratis'in ilk açıldığı gündü. Kızılay'ın ordaki. Paketi çok hoşuma gitti, baz deyince gözenek küçültücü sandım baz konusunda cahildim o zaman :D

      Sil
  4. yağlıya dönük karma ciltliyim bu baz hep aklımda ama tereddütte kaldım bir gittiğimde biraz deneyeyim bakalım nasıl duracak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hiç sevemedim ben de pul pul durdu T bölgemde. Dün akşam ojemrujumrimelim'in videosunda gördüm o da aynı benim gibi yanakları kuru T bölgesi yağlı olduğu halde kullandı. Seviyor demek ki. Bence de mutlaka deneyin, cildiniz yağlıya dönükmüş seversiniz ♡

      Sil
  5. denenebilinir aslında diye düşünüyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Testerini deneyin, uygun fiyatlı güzel bir ürün karma-yağlı ciltliyseniz :)

      Sil
  6. ben bu ürünü ilk kez gördüm karma ciltliyim ama gözenek küçültme etkisi yok ve beyaz beyaz yapıyorsa tercih etmem sanırım. Aklımda kalması gereken bir ürün oldu. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gözenek küçültme etkisi yok. Beyaz yapmıyor dozunda sürünce, ben ilk başta fazla miktarda uygulamışım. Testerini bir dene bak en azından :)

      Sil
  7. Önerebilceğin baz var mı başka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef :( Ben bazda gözenek küçültücü özellik arıyorum. Görkem Karman'ın yeni önerisi olan NYX'in bir bazı var onu deneyeceğim yakında.

      Sil
  8. benimde cilt tipim sizin ki gibi bazen severek alıyorum sonra yanaklarım pul pul oluyo t bölgesi kabak çekirdeği gibi parlıyo :( çok sıkıntı bir cilt tipine sahibiz.. bloguma beklerim bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir de yazın deneyeceğim o zaman daha çok parlıyor T bölgem, belki yazın severim. Evet sıkıntılı bir cilt tipi, takipteyiiiiim :)

      Sil
  9. Thx! That is how to stop worrying Alpha RecoverX and be happy about your.It was a real excitement coming across your site last night. I got here today hoping to discover something new. I was not upset. Your ideas with new techniques on this subject matter were topical.For more ==== >>>>>> http://jackedmuscleextremeadvice.com/alpha-recover-x/

    YanıtlaSil
  10. Bende kirmizi kapaklisi var yazisini yazmistim kuru bir cildim var baz olarak memnun kalmistim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa bunun başka çeşidi mi var hiç bilmiyordum! okuyacağım merak ettim :)

      Sil
    2. http://bakimlimakyaj.blogspot.com.tr/2015/12/baz-m-primer-m.html?m=1 belki bundan memnun kalırsın :)

      Sil
  11. Rimmel london ürünlerini çok severim ama bu ürününü hiç kullanmadım.buna bakacağım ve yorumlardan bi arkadaşa önerdiğin nyx'e de ;) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok seviyorum rimmel london ürünlerini. Ancak bundan cilt tipime uymadığı için pek memnun kalmadım, belki yaz mevsiminde kalırım. Onu da buraya güncelleme olarak belirtirim. Ben gözenek küçültücü baz istiyorum NYX'i çok merak ediyorum ama Boyner'in online sitesinde bulamadım :( Sevgileeeeeer ♡

      Sil
  12. Beyaz oluşu hoşuma gitti. Aslında katı olması da yararlı olabilir diye düşünüyorum uzun süreli makyajlarda. Akmayı falan engeller...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildin yağlıysa al kesin, etkili. Beyaz oluşu korkutmasın dozunda sürersen hiç sorun yok canım indirimde baya güzel oluyor fiyatı :)

      Sil
  13. Sanirim makyaj bazlari en zor biten urunlerden cok sinir bozucu :D

    YanıtlaSil