19 Eylül 2015 Cumartesi

BAYRAM İNDİRİMİ ALIŞVERİŞ (MİGROS-WATSONS-FLORMAR)



Merhabalar herkese. Sizlere bugün bayram indiriminden faydalanmış olduğum alışverişten bahsedeceğim.
Bir alışveriş delisi olarak her zaman indirim zamanlarını dört gözle beklerim. Bayramlar,sevgililer günü, anneler günü, yılbaşı vs.







Watsons'tan iki parça bir şey aldım.O kadar dolandım durdum alacak bir şey bulamadım, ihtiyacım olan. Maybelline Dream Fresh BB Krem ve  Urban Care Shake'n Repair saç bakım köpüğü. Maybelline bb kremi çok çok çok seviyorum. Elimdeki bitmek üzere olduğu için aldım hemen. Shake'n Repair saç köpüğünü de yineee çok çok çok seviyorum. Turunculu olanını kullandım o da bitti 1 hafta önce. Yine aldım hemen.

BB kremin fiyatı; 15.39 TL (%30 indirimli fiyatı)
                       Shake'n Repair Fiyatı; 22.50 TL (%25 indirimli fiyatı)                



Gelelim Migros'tan aldıklarıma. En güzel indirim Migros'ta oluyor ancak bu sefer beni tatmin etmedi.

 Aslında ben koşa koşa Garnier micellar su almaya gitmiştim. Ancak inanır mısınız ne büyük boyu ne küçük 1 tane bile yoktu ya! Ve etiketin de büyük boyu için 9 küsür TL yazıyordu geçen bayram 7 TL'ydi yanlış hatırlamıyorsam.

Gelelim aldıklarıma; 
Loreal Excellence 6.03 koyu kumral rengini aldım. Aslında saçımı boyamama daha var ama %50 indirimde olduğunu görünce kaçırmak istemedim. Bir daha o fiyata bulamam. Boya olarak en çok L'oreali seviyorum paketinin içinden gelen müthiş kokusuyla kalbimi çalıyor.

Fiyatı; 7.45 TL (%50 indirimli fiyatı)


Nivea Fresh Natural Deodorant; Deodorant olarak son zamanlarda Nivea'yı kullanıyorum sıkça. Eskiden de çok kullanırdım kokusunu çok özlediğim için geri döndüm. Veee bu cam şişelerde olan deodorant %50 indirim ile 4.50 TL idi. Şaka gibi bir fiyat. Watsons'ta normal hali bile 11-12 TL gibi bir fiyata sahip. Tabi o fiyata görünce biraz abarttım. Garnier reyonunu kim tüketti bilmiyorum ama Nivea reyonunu gerçekten ben tükettim son 4 tane kalmıştı :D

Neutrogena misket limonu özlü Visibly Clear Peeling ve Clean&Clear Derinlemesine Temizleyici Tonik aldım. Deneyeceğim daha önce hiç kullanmadım.

Neutrogena Peeling Jel Fiyatı; 6.95 TL(%50 indirimli fiyatı)
Clean&Clear Tonik Fiyatı; 4.95 TL (%50 indirimli fiyatı)




Yüz kremi olarak L'oreal mi yoksa Nivea'mı alsam diye kararsızdım ancak Nivea'da %50 Loreal'de ise %25 indirim olduğunu görünce Nivea'yı terci ettim. 
Fiyatı; 13.75 TL

Veee son olarak da Flormar'dan bu rengine ölüp bittiğim eyeliner'ları aldım. Mutlaka siz de bir göz atın.
Fiyatı 5 TL idi ben 3 tane aldım, gözüm doymadı bile! Stoklamak istiyorum üretimden kaldırılır korkusundan.


Benim bu seferki indirim alışverişim bu kadardı. 
Migros indirimi yarın son! Watsons ise yanlış hatırlamıyorsam en son 23 Eylül. Keşke buralarda Gratis mağazası da olsa :/

Herkese şimdiden mutlu bayramlar!


Yaramaz çocuk Kuzey de herkesin bayramını kutluyor şimdiden. Mutluuuu huzurlu hayırlı bayramlar!









14 yorum:

  1. Aldıklarına bayıldım çokta uygun fiyatlara almışsın güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, evet çok kârlı bir alışveriş oldu. Artık hep böyle yapıyorum indirim zamanlarını bekleyip eksiklerimi öyle alıyorum çok acil bir eksiğim yoksa :)

      Sil
  2. Nivea'lar için Migros'a koşuyorum hemen yarın! :D Yaaa ama o köpeği yerim ben :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koş kooooş yarın son gün yetiş :D O da seni yer bir güzel, üzerine atlayıp kendini sevdirir :D

      Sil
  3. çok güzel bir alışveriş olmuş hepsini güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  4. aldıklarına bayıldım canım ama köpeğe daha çok bayıldım ne şeker şey o ya :)))))))))))))))

    YanıtlaSil
  5. Aldıklarınızı iyi günlerde kullanın :-)

    Ben de bayram indirimlerinde en çok Migros'u beğeniyorum ve orayı tercih ediyorum. Ben cuma günü gittiğimde raflar henüz doluydu. İstediğim ürünleri alabildim. Bu gibi durumlarda aceleci olmak gerekiyor çünkü herkes stok yapmak için fazla fazla ürün alıyor. Ben de onlardan biriyim. Zaman stok yapma zamanı :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız kesinlikle ben de onlardan biriyim :D Ancak bu sefer işlerim olduğu için son günlere kaldım raflar hep boşalmıştı.

      Sil
  6. Kuzey beye de bak sen Baattinli tisortler falan patilerini yerim onun cirkin hep agzi acik mutlu sapsik sapsik bizimki gibi geziniyo desene nasil tatli masallah ya allah annesiyle uzun omur versin:) migros indirimi de hicbiseye benzemiyordu canim malesef artik gozlerini acmak mi diyim gecen indirimde buyuk boy garnier misel suyu 6 tl ye almistim bildigin simdi 9 mu 10 mu ne e zaten normalde 13 e satiyorlardi normal fiyatini 18 gostermisler baya sasirdim migrosun boyle bir sey yapmasina. Nivea standini cidden bosaltmissin gule gule kullan diyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa canim aynen bizim yazdıklarımızı okudular da uygun fiyatlı derken zam yaptılar anlamadim. :D Bu sefer adam akıllı indirim yoktu hiç. Zaten garnier rafta hiç kalmamıştı. Ben dr köfteyi yeriiiiiim yerim severim onu bi guzel çok mutlular maşallah ♡

      Sil
  7. Güle güle kullanın çok güel bir alışveriş olmuş, bende en kısa zamanda kendi alışverişimi paylaşıcam inşallah ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, senin alışveriş yazını da bekliyorum hangi indirimlerden faydalanmışsın bakalım :))

      Sil