26 Haziran 2015 Cuma

Urban Care Shake'n Repair Milk Treatment / Yıpranmış ve İşlem Görmüş Saçlar İçin Saç Bakım Köpüğü




Herkese merhabalaaaar.
Bugünkü konuğumuz bir saç ürünü. Kendisiyle aşk yaşıyor olabilirim. Çıktığı andan itibaren denemek istiyordum, en sonunda bu ay gidip aldım Watsons'tan. 3 haftadır elimde, altı üstü bir saç bakım köpüğü diyeceksiniz ama ben kullanmaya kıyamıyorum.

Bu ürünün iki çeşidi var, bende ki turunculu olanı.Turuncu olan keratin içerikli, yıpranmış ve işlem görmüş düz saçlar için, ancak benim saçlarım dalgalı olduğu için ve saçlarımın düz olmasını istemediğim için elimle şekil verdiğinde de şeklini alıyor. Bir de pembe ambalaj olanı var o da bukleli saçlar için elektriklenme önleyici içeriğe sahip. Bu bitince onu alacağım. Watsons'ta bu ambalajın tester olanı vardı ve kokusunu koklar koklamaz aşık oldum. Değil düz saçlar, elektrik çarpmış gibi saçımı kabartacak olsa yine alırdım kokusu için :D Eve gelince sürekli açtım açtım kokladım. Oda parfümü olsa, parfümü olsa, bulaşık deterjanı olsa her şeyini alırım! Buram buram süt kokuyor, saçıma ilk sürdüğümde o sütümsü koku hoşuma gitmedi ama koku oturduktan sonra misler gibi kokuyorsunuz. Karamelli tatlı, milkshake!

Gelelim ürüne, ürünün en sevdiğim yanı sıradan bir saç köpüğü olmaması. Besleyici olması.İçerisinde 12 farklı amino asit, süt proteinleri ve keratin var. Daha ne olsun. Hem saçlarıma şekil veriyor hem besliyor hem de bakım yapıyor. Saçlarım yumuşacık, diğer saç köpükleri gibi değil. Kazık gibi yapış yapış olmak yerine sanki hiç bir şey sürmemişsiniz de doğal şekliymiş gibi. 

Ürünün ambalajı bu şekilde.Çalkalayıp ters çevirip sıkıyorsunuz.




Çok memnun kaldım, sürekli alacağım bir ürün oldu kendileri. Sırada öteki ambalajı denemek var.
Herkese mis kokulu günler.
Sevgiler ♡



8 yorum:

  1. kokusuna bakmıştım ben de harika kokuyor şu anda orijinal morphose milk shake kullanıyorum o bitsin de buna da bakacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun orjinali baya pahalı diye hatırlıyorum eğer öyleyse bundan fiyat olarak baya karlı çıkarsın. Ben indirimden 22.50 TL'ye almıştım. Sevgileeer

      Sil
  2. Saçımın biraz yıprandığını hissediyorum son zamanlarda o yüzden kesinlikle deneyeceğim bunu :)

    YanıtlaSil
  3. ben de bundan 2 tane bitirdim. kesinlikle en sevdiğim saç ürünüm oldu. ıslak ya da kuru saçıma kullanabiliyorum. güzel yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o özelliği de çok güzel ben yazmayı unutmuşum, hem ıslak hem kuru saça istediğim her an kullanabiliyorum. Keşke minik boylarını da yapsalar çantamdan hiç eksik etmem.

      Sil
  4. Çok tatlı duruyor canım güle güle kullan. Ben de almayı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiim, inşallah sen de memnun kalırsın canım.

      Sil