29 Haziran 2015 Pazartesi

FLORMAR ONLINE ALIŞVERİŞ


Merhabalaaar kızlar. Bugün sizlere Flormarın sitesinden yaptığım alışverişten bahsedeceğim.Çok karlı, güzel kampanyalı indirimli bir zamana denk geldim. Sitesini hep takipteyim zaten. Ürünler böyle kocaman bir kutu içerisinde geldi. Özen göstermişlerdi paketleme konusunda, o yüzden daha da bi' mutlu oldum.


Genel görünüm bu şekilde.





Öncelikle aldığım ojelerden başlayayım. Bir kaç tane seri oje, sadece 1 TL'ye düşmüştü. Hemen saldırdım tabi.

Ojeler bu şekilde geldi. Direkt kutunun içine atmaktansa onları da ayrı ayrı paketlemişler. Genelde elimde olmayan cıvıl cıvıl, simli renkleri seçtim.





Diğer aldıklarım da bunlar.




Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo DC36 (Natural Rosewood) ; Bu ruju Melodi'de görmüştüm. Nude rujlar her daim favorim olduğu için almak istedim zaten bu rujların yapısını çok çok beğeniyorum. Bu nude kabında, elimde, kolumda bakıldığında çok güzel ama dudağımda ı-ıh. Değişik turuncumsu pembemsi bir nude, bana biraz açık renk oldu nude gibi durmadı ama yine de sevdiiiim. Bence esmerlerden ziyade beyaz tenlilere daha çok yakışır.

                                            Fiyatı: 21,90














Duo Shimmering&Body Lotion; Bu aralar simli vücut kremlerine taktım. Ama iyi ki almışım sevdim. Bu yeni bir ürün. Ayrıntılı yazısını yazmayı düşünüyorum bir ara.
Fiyatı; 37,90
Benim aldığım gün sadece o günlük indirim vardı, 19.90' a sahip oldum.


 Magnificent Eyelash Extensions; Takma kirpiğe ihtiyacım vardı. Hakkında bir bilgim yok, aldım öyle. Denedim bile :D Bunu da beğendiiim çok şükür :D

Fiyatı: 10,25

 Foundation Brush; Ben bu fırçayı nedense uzun zamandır çoook istiyordum. Hakkındaki yazıları hep okudum, öyle ahım şahım bir özelliği de yok. En sonunda alayım benim olsun dedim. Böyle stippling tarzı bir fırçam da yoktu zaten. 

Fiyatı: 22,90


Son olarak , bunlar da kutunun içinden diğer çıkanlar. Hediyeler.


Çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu.
 50 Tl üzerine 10 TL,
70 TL üzerine 20 TL indirim var. 

Benim aldıklarım 70 TL'yi geçtiği için 20 TL'lik indirimi uyguladım. Ojelerin 1 TL'lik indirime girmesi yetmezmiş gibi 20 oje de bedavaya gelmiş oldu.

Kampanyalar hala devam ediyor. Bence bu fırsatı kaçırmayın. Hem ojeler 1 TL hem de indirim kuponu var. Vee en güzel yanı ayın 25'inde verdiğim siparişim ayın 27'sinde elimdeydi. O kadar da hızlılar.
Kampanyalar için Tık Tık
 İyi ki varsın Flormar! 
 Herkese mutlu günler.
Sevgiler ♡

17 yorum:

  1. Aldıklarını çok beğendim güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim hoşgeldin canım, ben de hemen geliyorum takibe :))

    YanıtlaSil
  3. Sürekli kampanya var kendimi zor tutuyorum vallahi... Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederiiim. Ama bu kampanyaların en güzeli bence, 50 TL'YE 10, 70 TL'YE 20 indirim.

    YanıtlaSil
  5. Canııım güle güle kullan çok güzeller kız oje koleksyonu yapmışssın aldıklarınla resmen :D (Diyene bak girdiği her market kozmetikçiden çuvalla oje almıyormul gibi)şaka bi yana ben de öyleyim tutamıyorum kendimi oje konusunda ama sedeflileri bitiremiyorum pek sim daha doğrusu nişanlım hiç sevmez yüzük parmağıma sürerim o ne be öyle tek parmak tüm parmaklarıma sürsem ay çok çirkin git çıkar şunu der ben de sürmem o yüzden pek ama hala bezen tek parmağa sürme konusunda ısrarcıyım:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anaaaam sen de mi öylesin :D Ben de tek yüzük parmağıma sürerim, benim çok hoşuma gidiyor. Onun için hep simli aldım zaten :D Uzun zamandır oje almıyordum koleksiyon gibi oldu valla :D

      Sil
  6. Eşim dün kalkıp ojelerimi saydıktan sonra bu oje alışverişini düşünme(me)ye başladım! Güzel günlerde kullan sen yine de:)
    Dayanışma etkinliğinden geldim, bize de beklerim sevgiler^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D :D ama hepsi 1 TL'ydi ben de uzun zamandır oje almadığım için ve böyle renkler elimde olmadığı için kaçırmadım bu fırsatı. Şimdi bağırmaya başlayacağım "ojeler bi lira bi lira bi lira" diye :D :D Ah ah eşlerimizin gözüne 3 ojemiz olsa çok gelir bize 100 ojemiz olsa az gelir :D Ben de hemen geliyorum takibe, sevgileeer.

      Sil
  7. Ayyy... Çok harika ciciler almışsın Flormar' dan!
    Kutuyu bizzat ben açıyomuşum gibi heyecanlandım :)
    Güle güle kullan, en güzel günlerinde kullan tatlım <3

    YanıtlaSil
  8. Ayyy... Çok harika ciciler almışsın Flormar' dan!
    Kutuyu bizzat ben açıyomuşum gibi heyecanlandım :)
    Güle güle kullan, en güzel günlerinde kullan tatlım <3

    YanıtlaSil
  9. Ayyy... Çok harika ciciler almışsın Flormar' dan!
    Kutuyu bizzat ben açıyomuşum gibi heyecanlandım :)
    Güle güle kullan, en güzel günlerinde kullan tatlım <3

    YanıtlaSil
  10. Hepsi çok güzel, güle güle kullan cnmcım ;)

    YanıtlaSil