23 Nisan 2015 Perşembe

L'OREAL PURE ZONE DERİNLEMESİNE ARINDIRICI JEL





Herkese merhabalar! 
Bugün sizlere çok memnun olduğum bir cilt bakım ürününden bahsedeceğim arkadaşlar. Bu zamana kadar temizleyici, peeling, tonik vs bu tür ürünlerde çok çok memnun kaldığım bir ürünle karşılaşmadım. Marka takıntım favori ürünüm hiç olmadı, hangi ürün indirimdeyse cilt tipime uygun olanı seçip aldım. Cilt tipim de benim gözlemlerimce kuru-normal arası karmaya biraz dönük. Her neyse L'oreal de indirim dönemi aldığım bir üründü. Migros indiriminden almıştım, elimdeki temizleyicim bitene kadar bir köşede bekledi.




Ürünün vaat ettikleri;






Doğruyu söylemek gerekirse ben kış aylarında çok üşengeç bir insan olurum.Her sabah kalktığımda yüzümü yıkayamam buz gibi suyla. Yüzüme fondöten sürmediğim için içim rahat, makyajımı Bebak acı badem sütü ile temizler ve toniğimi kullanırım her gün. O yüzden bu ürünü haftada 1 kez kullandım. 2 aydır kullanıyorum o kadar bereketli bir ürün ki  hâlâ yarısı duruyor. Ürünün ziyan olma durumu yok. Ambalajından çıkarmak için çok büyük bir kuvvetle sıkmak gerekli. Ve ne kadar sıkarsanız sıkın gereğinden fazla ürün asla gelmiyor elinize.



Ürün şeffaf bir yapıda ve fazla köpürmüyor.
Kokusu da çok güzel,ferah. Rahatsız edici değil.


İlk defa temizleme konusunda bir ürün favorim oldu. Yüzümde pütür pütür, gözle pek görülmeyen ama yüzümü ellediğimde beni çok rahatsız eden minik yağ bezesi gibi bir şeyler çıkmıştı. Sol yanağımda onları tamamen yok etti sağ yanağımda azalttı. İki yanağımda neden aynı tepkiyi vermedi bilinmez ama ben çok sevdim bu ürünü.

Cildimi çok güzel bir şekilde temizleyip ferahlık hissi veriyor.
Herhangi bir sivilce oluşumu yapmadı, İçerisinde salisilik asit var bu temizleyicinin. Yani gözenek sıkılaştırmada ve arındırmada etkili.
Cildimi kurutuyor, bence bu ürün tam yağlı ciltlere göre! Ancak benim sorunuma derman olduğu için benim için problem değil kurutması, üzerine şurada bahsettiğim ve çok sevdiğim nemlendiricimi uyguluyorum. Sonuç mükemmel!

Cildiyle çok sorunu olmayan herkesin seveceğini düşünüyorum bu ürünü. 

Sevgiler 














16 yorum:

  1. Lorealın bir çok ürünü nü severim bir şu peelingini sevmedim sıvı yapısından mıdır nedir ?? hiç içime sinmedi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa sen sevmedim mi canım ben çok sevdim nedense, ben zaten genelde kimsenin memnun kalmadığı ürünleri severim :D

      Sil
    2. :) genelde öyle oluyor canım ama ben jel yapısını sevemedim:))

      Sil
  2. Loreal'in ürünlerini hep sevmişimdir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi, ben de öyle Lorealin ürünlerini heeep sevmişimdir.

      Sil
  3. Aaaa! NE güzel ya...Migros indirimlerinde L'oreal bulmak çok zor, ben baktığımda hep bitmiş oluyolar. Bu ürünü çok merak ettim canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Sağol canimm. Seven de var sevmeyen de var bi' denemen lazim. Ben bu ürünü taaaa 14 Şubat indirimi zamanında aldım :D Loreal daha önce hiç görmemiştim Migrosta görünce elimdekileri bırakıp buna daldım :D

    YanıtlaSil
  5. Bu ürünü denemiştim çok yaramadı bana ama güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, tuhaflık bende kabul ediyorum :D Çoğunluğun çok çok memnun kaldığı şeyleri gidip koşa koşa alıyorum ama her seferinde bumuymus diyorum hiç memnun kalmıyorum yani , memnun kalmadığı şeylerden memnun kalıyorum ama :D

      Sil
  6. Şu an kullandığım ürün çok kuruttu cildimi. Birde bunu deneyim bende. Emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu da biraz kurutuyor cildinizde kuruysa kurutma yapabilir, ama yine de indirimde olduğu zaman alıp bir deneyin denemeye değer.

      Sil
  7. Merhaba bloğunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım:) Bana da beklerim :)

    https://ataleofbeauty.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Ben de çok seviyorum bu ürünü yüzüm ferahlamış gibi hissediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şükür memnun kalan birine rastladım :D ben de çok sevdim valla.

      Sil
  9. Teşekkür ederim hoşgeldiniz, ben de takipteyim. Sevgiler

    YanıtlaSil