6 Nisan 2015 Pazartesi

FLORMAR SHIMMERING BODY LOTION



Herkese merhabalar! 
Geçen günlerde Flormar'ın önünden geçerken kendimi bir anda Flormar'da buldum. Havalar da bir güzel açmışken insanın içi cıvıl cıvıl. İster istemez kozmetikte de havalara göre yöneliyorum. Ne alsam ne alsam diye dolanırken indirimde bu simli vücut losyonuna rastladım. Merakta ediyordum zaten. Elimde denedim hoşuma gitti aldım ve çıktım. Yazın bronz bronz güzel olur hafif ışıltılı olmak, disko topuna dönmeden.








Gel gelelim ki eve gelince kremin büyüsü bozuldu gözümde, ben bunu nasıl almışım dedim. İlla bir şey alacağım bir şey alacağım psikolojisinden, aç gözlükten bir anda aceleyle alınca böyle oluyor işte. Kremin içinde altın renkte simler var, bana göre bariz belli. Işıltı filan değil bildiğimiz sim!
Hadi bunu geçtim yazın öyle böyle kullanırım, bitiririm dedim. Simler sabitlenmiyor, her yere bulaşıyor. Aynaya baktığımda yüzüm gözüm hep sim olmuş. Ellerimi yüzüme değdirmeyeceğim besbelli! Kıyafetlerime sim bulaşmış. Kazağım, pantolonumun içi hep sim! Kokusu güneş kremi gibi kokuyor, rahatsız edici değil. Bir daha bu ürünün yanından bile geçmem. Üzgünüm sınıfta kaldın Flormar.

İndirimli Fiyat: 6.75

Böyle ışıltılı vücut kremleri, yağları kullanan arkadaşlarım, simleri bulaşmayan bir ürün önerisi bekliyorum.
Sevgiler 
















4 yorum:

  1. Merhaba blog keşif etkinliğinde gördüm canım seni hemen takibe aldım :)) Bana da beklerim http://birsepetdolusu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederiiim, ben de seni takipteyim :))

    YanıtlaSil
  3. Off gerçekten şaşırtıcı bir durum, bu derece her yere bulaşması kötüymüş, yazını okuduğum iyi oldu cnm, aklımda bulunsun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalan da varmış bence bir dene canım mağazaya gidip :))

      Sil