10 Mart 2015 Salı

YVES ROCHER HAIR REPAIR OIL





Herkese merhabalar arkadaşlar! Uzun bir süre yoktum yoğunluktan. Malum evlilik heyecanı,hazırlıkları,derslerim bir de buna ek olarak yabancı dil öğrenme zorunluluğum.Üzerimde bir bıkkınlık vardı tüm bu stresler yüzünden.Hani olur ya insana bazen, hiç bir şey yapasınız gelmez.. Buralara girmekten,video izlemekten baktım ki başka bir şey yapamıyorum derslerime engel oluyor kapatayım bloğumu sonra yine açarım dedim ama hasretine 3 güncük dayanabildim :D Bir şey farkettim ki bloğumu dondurunca GFC de takip ettiklerim sıfırlanmış, aklıma gelenleri yeniden takibe aldım GFC'den. Bu kadar çok konuştuktan sonra sanırım artık konumuza geçebilirim :D




Yves Rocher'in saç bakım yağı. Bu ürünü çok merak ediyordum.Giresun'a Yves Rocher açılmış girdim hemen alıverdim aklımda sadece bu ürün vardı.Bir de Duygu Özaslan'da sürekli gördüğüm kayısılı peeling.Onu da sordum ama çalışan bayan çok sorulduğunu ve maalesef henüz mağazaya gelmediğini söyledi.


Ürün 150 ml. Alırken içimden, bu minicik bir şey 1 ayda bitiririm ki demiştim ama yanılmışım. İnanın alalı 1 ay oldu hala hiç kullanmamışım gibi duruyor.

Ürünün vaat ettikleri; 

Gerçekten bu ürün bir mucize. Ben 10 dk değil de 2-3 saat bekletiyorum saçımda ve sonuç inanılmaz gerçekten ışıl ışıl yumuşacık saçlar. Saç diplerimden aşağısına,uçlarına daha çok yoğunlaşarak sürüyorum.İtiraf etmeliyim ki ilk başta şöyle bir hata yaptım. Dışarı çıkacaktım saçlarımın ucuca 2 damla sürdüm ve öyle çıktım.Ama saçlarım yağı emmedi yani saçlarımın ucuna yağ sürüldüğü belli oluyordu :D Ben buradan ürünün gerçekten kaliteli olduğunu anlıyorum.Vaat ettiğini yerine getiriyor.


Şişesi çok kibar ve gördüğünüz gibi ürün sıkmalı ya da pompalı değil. Tam ihtiyacınız olanı kadar geliyor ürün elinize. Kokusu da çok güzel rahatsız edici değil. Bana eskiden kullandığım bir şeyi hatırlatıyor ama bulamadım neyi anımsattığını.Bunu kullandığım zaman saç kremine bile gerek kalmıyor.Kısacası favorim oldu bittikçe kesinlikle alınacak bir ürün.

Fiyatı: 23.90 ben %30 indirimle 19.00 TL'ye almıştım sanırım. Bu serinin tüm ürünlerini kullanmak istiyorum. Kullananlar varsa paylaşırsanız çok memnun olurum :)

5 yorum:

  1. Güzel bir ürünmüş, Yves Rocher ürünlerini ben de çok severek kullanıyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baya bi' güzel hem de, ay artık ben de kullanabilirim şehrimize açıldığı için :D Gariban gibi her şehir dışına çıktığımda kendimi atacağım bir mağaza eksilmiş oldu :D

      Sil
    2. Ayy cnm benim çok sinir bir durum gerçekten, öyle olunca insanın her yere saldırası geliyor :)) Neyse ki açılmış, rahatsın bundan sonra ;))

      Sil
  2. İnternette gezinirken bu güzel bloga denk geldim ve hemen takibe aldım tabii ki :)
    Bana da beklerim
    http://benimivirzivirlar.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuzla mutlu ettiniz beni, takipteyim ben de : )

      Sil