15 Mart 2015 Pazar

L'OREAL PARIS SKIN PERFECTION YÜZ KREMİ


Loreal Paris Skin Perfection Yüz Kremi




 Herkese merhaba! Artık ders çalışmaktan gece kuşu oldum, ancak vakit bulabiliyorum yazmaya. (bualmancabeniöldürecek)

Uzun zamandır çok merak ettiğim bir ürünü paylaşacağım sizlerle. Loreal Paris'in genellikle herkesin çok memnun olduğu yüz kremi.

Ürünün vaat ettikleri;







Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, şuan 23 yaşındayım ve yüzüme bu yaşıma kadar asla fondöten,bb krem,pudra vs kullanmadım. Artık fondöten kullanmayı düşünmeye başladım her gün sürmemek şartıyla, her  neyse. Ve fondöten kullanmama rağmen cildim acayip bozuldu. Sivilce sorunum hiç olmadı çok şükür ne ergenlik zamanlarımda ne de şimdi, ancak yüzümde lekeler oluştu ve ne tuhaf ki biraz da gözeneklerim açıldı burun kenarlarımda. Yanaklarımda kulağıma yakın yerlerde çok minik minik yağ bezeleri gibi bir seyler çıktı, aşırı yağlı  yemekler yememeye özen gösterdiğim halde. Neyse sizi kendimden bu kadar tiksindirdiğim yeter :D Kafama çok taktım bu durumu ben, çünkü önceden herkes ne güzel cildin,ten rengin var hiç fondötene ihtiyacın yok derken bir arkadaşımın senin cildine ne oldu önceden bebek gibiydi demesiyle karalara bağladım resmen.


Özelliklerine baktığımda tam aradığım gibi bir kremdi ve deliler gibi araştırdım, beğenmeyen kişiye pek rastlamadım diyebilirim. Ve son olarak sevgili Su'nun bloğunda okuyunca (Londra'da Bir Türk Kızı) tamamdır dedim bu krem kesinlikle alınacak. 




Şu paketin güzelliğine bakın, ilk açtığımda heyecandan ve sevinçten havalara uçtum. Beni mutlu etmek bu kadar kolay işte :D


Şu an biraz istisnai bir durum yaşıyorum, 6 gündür kullandığım kremi yazıyorum size çünkü daha fazla sabredemedim. 


Bu kremi nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama mucize gibi. Gözeneklerimi gerçekten yok ediyor, lekelerim ve pürüzlüklerim de yavaş yavaş geçiyor.Cildimi çok sağlıklı gösteriyor, ışığın altında gözüme çarptı yüzüme baktığımda, içinde çok ama çok ufak simler var ve yüzünüze sürdüğünüzde yüzünüzün her yerine değil sadece bir kaç yerine yayılıyor, o kadar az miktarda yani. Normalde farkedilmesi imkansız ama ben elimde ayna 50 kere yüzüme baktığım için gözüme çarptı en sonunda :D Sanki yüzünüze hafif yapılı bir fondöten ya da bb cream sürmüş gibi bir etki bırakıyor cildinizde.

Gerçekten çok sevdim bu kremi ben. Nemlendirme olarak bence her cilt tipine uygun. Çok kuru ciltler için nemlendirmesi yetersiz olabilir. Serinin diğer ürünlerini de çok merak ediyorum.










Kremin yapısı tam kıvamında, hemen emiliyor yüzünüzde. Kokusu da hafif rahatsız edici değil, yeşil çay,biberiye kokusu alıyorum kokladığımda. Kremin bana göre olumsuz yanları içinde SPF olmaması, yazın ne güzel sürüp çıkardım güneş kremi kullanmama gerek kalmadan ve pompalı olmaması. Yine lafı çok uzattım, uzun lafın kısası ben bu kremi çok sevdim kesinlikle bittikçe alınacak, üretimden kalkması gibi bir korkum bile var. Böyle bir yüz nemlendiricisi arayanlara tavsiye ederim. Bir deneyin efendim. Mutlu günler herkese.
















6 yorum:

  1. SPF olmadığına göre aradığım gece kremi bu olabilir diye düşünüyorum. Sabaha kusursuz bir ciltle uyanırız ne güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet ben gündüz ve gece kullanıyorum, tam kusursuz olmasa da etkisi kesinlikle fark ediliyor bana göre. İndirim zamanlarında alıp stok yapmayı düşünüyorum :D Tavsiye ederim canım, indirime girince bi' al dene bence.

      Sil
  2. güzel bir post oldu bizim için ben de hala denemedim almalıyım artık sevgiyle kal!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok teşekkür ederim, en kısa zamanda deneyip çok sevmen dileğiyle canım

      Sil
  3. Blog keşif etkinliginden geliyorum canm hayırli olsun blogun banada beklerim :)
    Tugcesays.blogspot.com

    YanıtlaSil