11 Mart 2015 Çarşamba

BEBEK YAĞLARI








Başlığa bir türlü karar veremedim vücut yağları mı yazsam bebek yağlarımı diye :D

İtiraf etmeliyim ki, bebekler için olan ürünleri kullanmayı çok seviyorum. Bebek yağları,vücut şampuanları,vücut losyonları,bebek sabunları..Bebek yağlarını kullanmayı senelerdir hiç bırakmadım o yüzden faydalarını sizlerle de paylaşmak istiyorum.

Elimde 3 tane bebek yağı var Arko Nem bir istisna :D Ama yine de onu da paylaşmak istedim, belki bir gün karşılarsınız alırken aklınızda fikir olsun diye.





Özetle söylemem gerekirse, bebek yağları her alanda kurtarıcımız.Yazın güneşte kuruyan cildinizi harika nemlendiriyor ve parlatıyor.

Güneşlenirken sürdüğümüzde mükemmel bronzlaştırıyor.
Kışın kuru cildinizi yumuşacık yapıyor ve etkisi hemen geçmiyor.
Yaz-kış ihtiyacım olan,elimde olmasa eksikliğini hissettiğim bir ürün. O yüzden artık olmama ihtimalini düşünemiyorum ve her indirimde görüşümde alıyorum.




Nivea Baby Bebek Yağı: İlk göz ağrım.Bu 3. şişem olmalı.İlk bebek yağıyla tanışmam Nivea sayesinde oldu.Bu markaya karşı bir zaafım var, çok seviyorum.Kokusuna bayılıyorum.İçerisinde badem yağı bulunuyor, insanın aklına ilk gelen şey "tüylenme yapar mı" oluyor.Zaten Nivea ile ilgili böyle bir söylenti var herkesin dilinde.Ama asla öyle bir şey yapmadı ben de.Asla vazgeçmem Nivea'dan.Bu yağı hamile bayanlar doğumdan sonra çatlaklara kullanıyorlarmış iyi geliyormuş ama o konuda bir yorum yapamayacağım.




Johnson's Baby Bedtime Yağ: Bu yağda uzun zamandır gözüm vardı :D İçinde lavanta olduğu için rahatlatma etkisi var. Lavanta kokusunu hiç mi hiç sevmem.Ama bu ürünü her kokladığımda aşık oluyordum kokusuna, içinde hiç lavanta varmış gibi değil. Bu ürünü bugün aldım watsons indirim kuponumla. Fişi attım ama yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 17.00 TL'di kuponda da 5TL'lik indirimim vardı. Watsonsdaki bayan sordu, bunu makyajınızı temizlerken mi kullanıyorsunuz diye ben de yaz için stok yaptığımı söyledim :D Yüzüme sürmeye cesaretim yok makyajını temizleyenler var mı bebek yağlarıyla? Bunu yaza saklıyorum önce elimdekileri bitireyim. Evlenecek insanlar çeyiz hazırlar ben kozmetik biriktiriyorum bunu da alayım balayında kullanırım, şunu da alayım evlendikten sonra lazım olur. Gören evlendikten sonra kozmetik yasağı gelmiş sanacak bana :D




Johnson's Baby Sprey Yağ: Johnson's Baby'nin klasik yağı. Ama ben nedense bunun kokusunu pek sevemedim :( Kullanıp elimden çıkarmaya çalışıyorum, alalı baya oldu.



Arko Nem Güneş Sonrası Bakım Yağı: Bu ürünü yazın markete bebek yağı almaya gittiğimde orada çalışan bayan tavsiye etmişti. Yok ben Nivea alacağım başka almam dedim, öve öve bitiremedi. Çok iyi ben de kullanıyorum, bugün bir turist geldi 3-4 tane aldı çok memnunmuş vs vs. Fiyatı da çok uygundu 5 TL'ye almıştım. Artık bayanın söyledikleri doğrumu bilemem ama ben hiç mi hiç memnun kalmadım. Üzgünüm Arko Nem. Kokusu çok güzel ama yağı vücuduma sürdüğümde emilmiyor ve kendimi çok kötü hissediyorum, yapış yapış.Güneşlenerek kullandım, aldıklarımı atmaya kıyamıyorum.


Evet arkadaşlar, yağlar gerçekten cildimizin en iyi dostları ben hep bebek yağlarını tercih ediyorum. Banyodan çıkınca ıslak vücudunuza sürün etkisini görünce siz de çok beğeneceksiniz.Aranızda bebek yağı kullananlar varsa sizin favorileriniz hangileri?

9 yorum:

  1. Bebek yağlarını ben de çok severek kullanıyorum, eline sağlık çok güzel bir yazı olmuş ;)

    YanıtlaSil
  2. Bende bebeğime Johnson yağlarını kullanıyorum. Memnunum. Yararlı bilgi için teşekkürler. Takipteyim. sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Badem yağı içeren niveayı merak ettim sanırım denk gelirsem alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakın mutlaka memnun kalırsınız, hem içeriği diğer yağlara göre daha temiz paraben de içermiyor :))

      Sil
  4. Ben de bebek ürünlerini çok seviyorum çünkü diyorum ki madem bebekler için üretiliyor, o zaman çok daha sağlıklıdır. Yazın çok güzel olmuş ellerine sağlık :) Blog keşif etkinliğinde keşfettim sizi, bana da beklerim : elifveyasam.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, ben de aynen öyle düşünüyorum madem bebekler için üretiliyor o zaman zararlı değildir. Takipteyim sevgiler..

      Sil
  5. Tüylenme yaparmı acaba kafama takıldı bende çok seviyorum bebek yağlarını ve kullanmak istiyorum çok...

    YanıtlaSil