4 Eylül 2014 Perşembe

ALIŞVERİŞ

  



Yine geldi sonbahar, açtı kollarını sarıldı boynuma. Hoşgeldiiiin en sevdiğim mevsim.

Herkese merhabalar, bloğa yeni başlamış olmama rağmen ilk 1-2 yazıda ara vereceğimi hiç sanmıyordum büyük bir aşkla açmıştım çünkü. Ama malum yaz mevsimini hiç sevmediğim için sıcaklar beni mahvediyor ve yoğun iş temposu nedeniyle ara vermek zorunda kaldım. Amaaaaa sonunda en sevdiğim mevsime girmiş olmanın verdiği aşkla  yorgunluğumu görmezden geliyorum.

.



Gelelim aldıklarıma. Artık eskisi gibi boş para harcamıyorum, kendimi durdurabiliyorum.





Fotoğraftan da anlaşılacağı gibi hepsi cilt bakımı, nivea lipstick hariç. Nivea aşık olduğum, çok güvendiğim bir marka. Her ne kadar etrafımdakiler Nivea iyi değil ayrıca badem yağlı olduğu için tüylenme yapıyor dese de asla kalitesini başka bir marka ile kıyaslayamam. Gözümde yeri çok ayrı. Tüy yapıyor mu derseniz çok şükür öyle bi sorunla hiç karşılaşmadım.Bazı şeyler geleneksel olurmuş bizim evde yıllardır nivea klasik krem hiç eksik olmaz, küçüklüğümden hatıra.


İlk olarak Nivea saç ve vücut şampuanı. Bu ürünü ilk kez aldım denemek için. Şampuan da Dove markasından başka bir marka kolay kolay kullanamıyorum ama uzun zamandır onu kullandığım için ve bu ürünü de indirimde görünce hemen kaptım. Aslında hepsi bahane bu ara bebekler gibi kokmak istiyorum :P  Johnson's Baby de şampuanların da çok sık indirim yapıyor yaklaşık bir sene önce güvenip en büyük boyunu alıp kullanmıştım, kullanmaz olaydım. Belki de bebek şampuanı olduğu içindir saçlarımı hiç temizlemedi bile ve süpürge gibi yapmıştı saçım keçe gibi sertleşmişti. Ama bu ürünü şimdilik çok sevdim mis gibi bebek kokumla tertemiz huzurlu bir uyku çektim.

Fiyatı: 14.90






Bu ürün sürekli bittikçe aldığım yedeklediğim bir ürün.Aşığıyım, cildim çok kuru nasıl iyi geliyor anlatmama gerek yoktur heralde. Hemen emiliyor vücudumda. Yaklaşık 2 aydır elimde yoktu hem yaz mevsimi diye gerek duymadım hem de 17 TL vermek istemedim ama kış olsa değerdi illa ki alınırdı.Kokusuna aşığım.

Fiyatı:12.90



Yağlardan devam edelim, Johnson's Baby de indirimdeydi Nivea'ya olan aşkıma rağmen indirimde görünce alıp denemek istedim, almaz olaydım sevmedim bi bozuk bozuk tuhaf kokuyo bidaha almam bitene kadar kullanırım. Sonra nivea ma devam. 
Fiyatı: 10.90

0


Deodorant da Dove markasından başka asla asla kullanmazdım kokusuna aşığım ama bir türlü indirimde yakalayamayınca amaaan altı üstü bir deo al gitsin dedim ve bu ikiliyi aldım. İyi hoş güzel.
Dove 8.90 bu ikili minnoşlar 7.90 




Son olarak nivea lipstick, hastasıyıııım ama keşke bu kadar çabuk bitmese :( Kaç kere stokladım kaç tane kullandım bilinmez. Ben de neredeyse her rengi var ama şeftaliyi sürekli alıyorum diğerlerini kullanmıyorum bile duruyo bi' köşede nivea klasiği olarak :P Verdiği tatlı parlaklık ve tadı tartışılamaz.

Herkese mis kokulu akşamlar.

2 yorum:

  1. Şeftali lip stiği deneyeceğim ben de öyleyse :)

    YanıtlaSil
  2. Dene canım memnun kalirsiin. Ben makyajda nude, şeftalimsi nude tonlarini çok seviyorum. Pembe rujlari pek yakistirmam kendime. Sen de bu tonlardan hoşlaniyorsan çok memnun kalirsin. Gerçi şuanki favorim maybelline baby lips "peach kiss" rengi.

    YanıtlaSil