22 Temmuz 2014 Salı

FLORMAR ALIŞVERİŞ

Yaşadığım şehirde doğru düzgün hiç bir mağazamız yok. En basitinden ennn çok ihtiyaç duyduğum Watsons Gratis bile yok. Eee durum böyle olunca büyük şehirlere kendimi attığımda direkt alışveriş merkezlerine koşuyorum ve paramı kozmetiğe yatırıyorum :D Geçen günlerde Flormar açıldı küçük şehrimize, hal böyle olunca ben de gittim küçük bir alışveriş yaptım bir şeye ihtiyacım yoktu aslında ama tipik kadın milletiyiz işte.


Uzun uzun dolaştıktan sonra nude rujlardan sıkıldığımı farkettim ve kırmızı ruj almak istedim. Artık renkli takılmak istiyorum sanırım.




Flormar DELUXE CASHMERE LIPSTICK. Bendeki rengi DC24 (Red Boston) Tam bir kan kırmızısı.Mat bir ruj, bence dudakta kurutma yapmıyor ama yine de altına lipbalm sürmekte fayda var. Çok sevdim biterse yine alacağım hayatımın kırmızı rujlarından birisi oldu.
Fiyatı; 20.75



Kırmızı ruj alınca dudak kalemini almadan olmaz tabiki de. Rengi 232 numara.

Fiyatı; 3.95


Veee son olarak da gözaltı kapatıcısı aldım.Vampir göz altlarıma hala bir çözüm bulamadım, bu gidişle sonunda Mac mağazalarına atacağım kendimi. Bu ürünü sevdim mi sevmedim mi tam anlayamadım bir süre kullanmam gerekecek. Pata krem tarzında kuru ciltler için kesinlikle uygun değil, uygulamadan önce mutlaka göz kremi sürmek şart.



Bendeki rengi, 01 numara, Açık rengini aldım.

Fiyatı; 13.50



4 yorum:

  1. Flormar cicileri görünce koştum geldim. bu sene keşfettiğim ve sevdiğim bir marka oldu. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Hosgeldiiin :))) Teşekkür ederiiiim, yalnız şu kapatıcıdan hiç memnun kalmadım.

    YanıtlaSil
  3. Blogun cok guzel . Bu da benim blogum takip ede bilirsin . Takip edersen sevinirim

    ❤ http://guzellesmekuzere.blogspot.com❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim hoşgeldiniz, ben de geliyorum hemen bloğunuza :))

      Sil