25 Kasım 2017 Cumartesi

Kiehl’s Black Friday Alışverişim | Kiehl’s Alışverişim

Herkese yeniden merhaba! 
Bloğuma hoşgeldiniz.


Bugün sizlere dün yaptığım iki parçalık alışverişten bahsedeceğim. Black Friday indirimi bahanesi ile sonunda çok istediğim iki ürüne kavuştum. Gerçekten bazı şeyleri almak için oturup 1 sene boyunca Black Friday indirimini beklediğim doğrudur. Peki nedir bu Black Friday diye merak edecek olursanız hemen kısaca açıklayayım, 



Black Friday , Amerika’da  Şükran Günün’den sonra gelen ilk cuma gününe denir.Mağazalar çok erken saatte açılır ve geç kapanırlar, ve beklenmedik derecede indirimli satış yaparlar. “

Ben bu sene alışveriş hakkımı Kiehl’s markasından yana kullanmak istedim. Uzun zamandır gerçekten çok almak istediğim ürünleri vardı ama ben hep indirimde alışveriş yapma taraftarı olduğum için bekledim. Kiehl’s markası tester konusunda en cömert marka olsa da maalesef çok sık indirim yapan bir marka değil bu yüzden indirimi görünce kaçırmak istemedim.

Dün akşam eşimle mağazaların olduğu caddeye gittik bir güzel tüm mağazaları dolandık, indirimler nasıl diye. Kendine uygun bir şey bulamadı. Bulunduğumuz noktada bir alışveriş merkezinin içinde (Galeria Kaufhof)  Kiehl’s vardı ancak indirim orada sadece öğlen 12’ye kadar geçerliymiş. Bize mağazaya gitmemizi söylediler. Bulunduğumuz noktaya birazcık uzaktaydı, sağolsun eşim söylenmeden etmeden beni götürdü mağazaya :D 


 Daha mağazaya girmeden kalbim atmaya başladı Kiehl’s yazısını görünce. Çok seviyorum markayı.


Neler satın aldım?

İşte bu iki parçayı aldım. 

Ultra Facial Cream; Geçen sene tester boyunu denemiş ve aşık olmuştum. Bugüne kadar bir çok high end markanın tester boy kremini denedim ve bunun kadar memnun kaldığım olmadı! Aşırı güzel bir nemlendirici, cildinize gün boyu nem veriyor. İçeriği çok temiz olmadığı için almak istemiyordum ama dayanamadım ve satın aldım. Benim kuru cildime çok iyi geliyor. 
Almanya Fiyatı; 50 ml 27 Euro

Midnight Recovery Concentrate; Youtube videolarını ilk izlemeye başladığım andan itibaren (yaklaşık 5-6 sene önce) sürekli gördüğüm, YouTube ve blog camiasında çok meşhurdu. Ambalajı dolayısıyla da favorim olduğu için aşırı denemek istediğim bir üründü. Ancak cilt bakım ürününü asla  tester denemeden alma taraftarı değilim. Geçen aylarda Kiehls’a gittim ve hiçbir şey satın almadan bu ürünün testerinı istedim. Bu konuda çok iyiler gerçekten, girip merak ettiğiniz bir ürün varsa tester boyunu isteyebilirsiniz. Baya da bereketli çıktı, 3 hafta kullandım çok beğendim! Ve bu indirimde tam boyunu satın aldım.  İçeriği tamamen temiz.
Almanya Fiyatı; 30 ml 43 Euro

Evet fiyatlar biraz yüksek! Ama cilt bakımında verdiğim paraya hiç acımam ben, sonuna kadar verdiğim para helal olsun! Cildime çok iyi gelen ve uzun süre benimle olacak iki ürün. 1.5-2 yıl içinde anca bitiririm diye düşünüyorum. 

Tester konusunda çok bonkörler.


Söz konusu cilt bakımı olunca, size “bu ürünü kesinlikle” almalısınız diyemiyorum. Cilt bakımı kişiye özeldir önce test etmeniz gerekir. Mesela benim cildim kuru ve sivilceye meyilli değil. Sizin de cildiniz kuru olabilir ama bana sivilce yapmayan ürün size sivilce yapabilir. O yüzden en doğru olanı, merak ettiğiniz ürünün testerini isteyip kendi cildinizde test etmeniz. Ben sadece kendi cildime iyi gelen deneyimlerimi sizinle paylaşıyorum. Umarım yazım hoşunuza gitmiştir. Bu arada beni instagram’dan takip etmek isterseniz (orada 7/24 aktifim çünkü) @bakimliibayan olarak bulabilirsiniz. Takip ederseniz çok memnun olurum!
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.

Hoşçakalın ❤️

1 yorum: