25 Ekim 2017 Çarşamba

Yves Rocher Sexy Pulp Maskara || Ultra Hacim Maskara

Selam! 
Bugün sizlere Yves Rocher markasının Sexy Pulp Maskara’sından bahsedeceğim. Yves Rocher benim vücut bakımı kategorisinde en sevdiğim markalardan birisidir ancak kozmetik kategorisinde hiç ürününü deneyimlememiştim. Bu rimel ilk deneyimim oldu ve sevmemi sağlayan çok fazla güzel özelliği var. Şimdi tek tek onlardan bahsedeceğim.


- Öncelikle ben son zamanlarda içerik konusunda takıldım. Kozmetik konusunda böyle bir takıntım yok ama cilt bakım ürünlerinde temiz içerikli ürünler arıyorum. Bu rimelin içinde paraben yok!Tamamen doğal içeriklere sahip  ve alerjik reaksiyon yaratmayan bir maskara. Paraben olmaması ile gönlümü fethetti.

- Kıl fırçaya sahip, ben maskarada kıl fırça seviyorum. Plastik fırçalardan uzak duruyorum. Bana göre doğal görüntü vermiyor plastik fırçalı rimeller.

Doğal görüntü dedik! Hani bazı rimeller vardır ya, hacim verme adına kirpiklerinizi kazık gibi yapar. Taş gibi hacimli ama yapay durur! Temizlenmesi epey zordur, kirpik dökmeden temizlenemezler. Heh bu maskara asla öyle değil! Çok güzel bir hacim veriyor ve bunu kirpiklerinizi yumuşak tutarak yapıyor. Asla kazık gibi olmuyor kirpikleriniz. Bu yüzden temizlenmesi çok kolay, beni hiç zahmete sokmadan kısa sürede temizleyebiliyorum. 

İçerisinde doğal içerikler var dedim, neler varmış bir bakalım. 

“Brezilya Palmiyesi Balmumu: Kirpikleri tek tek yakalar ve çevrelerinde film tabaka oluşturur.
Akasya Reçinesi: Kirpiklere hacim verir.
Pirinç Reçinesi: Kirpiklere dolgunluk verir.
Organik Peygamber Çiçeği Özsuyu: Hassas göz çevresinde tahriş yaratmadan konforlu kullanım sağlar.”

- Gün içerisinde asla akma,dökülme,bulaşma yapmıyor. Ben yazın hep Waterproof rimel kullanırım. Yazın o bunaltıcı sıcaklarında akan,kopan rimel görüntüsüne tahammülüm yok çünkü. Bu yaz sadece bu rimeli kullandım, o yüzden garanti ediyorum ki benim kirpiklerimde asla akmadı, dökülmedi. 

- Beni tavlayan asıl özelliği, kirpiklerimi tek tek ayırması oldu. 3-4 kat üst üste uyguluyorum asla topaklanmıyor ve doğal görüntüsünü kaybetmiyor. Verdiği uzunluğu, tek tek ayırmasını çok beğendim. Asıl görevi hacim verme olsa da beni o konuda pek memnun etmedi. Hacim veriyor ama benim kirpiklerim kısa,düz,seyrek o yüzden yeterli bulmadım kendi adıma. Ama bu rimeli sırf verdiği hacim yüzünden satın alanlar, çok memnun kalanlar var. Kişiden kişiye göre değişiyor.



Fırça yapısı bu şekilde. Büyük tombul bir fırçası var. Üst kirpiklerime kolay uygulama sağlıyor ama alt kirpiklerime asla uygulama yapamıyorum. Gerçi ben diğer maskaralar ile de yapamıyorum hep bulaşıyor.


Bende siyah ve kahverengisi mevcut. Kahverengi olanını da çok seviyorum, aşırı doğal görüntü veriyor. Günlük olarak kullanmayı çok sevdiğim rimeller. 
Yves Rocher Sexy Pulp Ultra Hacim Maskara - 02 Kahverengi

Yves Rocher Sexy Pulp Ultra Hacim Maskara - 01 Siyah
Sağdaki kahverengi - Soldaki siyah

 Şu an iki rengi de çok severek kullanıyorum. 

 Biterse yeniden alırım. Denemek istediğim başka maskaralar olmasına rağmen, hep elimin altında bulunmasını isteyeceğim bir rimel. 
Yves Rocher sık sık indirim yapan bir marka. Merak ediyorsanız siz de indirimde bakabilirsiniz bu rimele. Buradan kolayca ulaşabilirsiniz.

Umarım yazım faydalı olmuştur. Okuduğunuz için teşekkürler! 
Sevgiler ❤️

3 yorum:

  1. kirpiklerde ki duruşunu merak ettim :)sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler canım çok güzel anlatmışsın :) rimel seven birisi olarak, tek tek ayırması ve hacimli fırçaya sahip olmasını çok sevdim.

    YanıtlaSil