27 Mayıs 2017 Cumartesi

Yves Rocher Sensitive Vegatal Yatıştırıcı Temizleme Sütü || Soothing Cleansing Milk



Ramazan ayının ilk gününden herkese merhabalar! Bloğuma hoşgeldiniz. 
Bugün sizlere yaklaşık 2 ay önce satın alıp her gün  kullandığım, Yves Rocher hassas ciltler için olan temizleme sütünden bahsedeceğim. 



Son zamanlarda makyaj temizleme adına kullandığım ürünlerden memnun değildim. Makyajım temizlenmiş hissini bir türlü yakalayamıyordum, içim hep huzursuzdu bu konuda. Yves Rocher mağazasında gezinirken ürün ilk olarak ambalajı ile dikkatimi çekti. Çok tatlı bir ambalaja sahip gördüğünüz gibi. Cildim hassas olmamasına rağmen satın aldım, görevli bayanın tavsiyesi üzerine. Daha önce hiç  yüz temizleme sütü deneyimim olmadı. İlk deneyimim bu ürün ve iyi ki almışım. Şu an o kadar yoğunum ki boş vaktim, makyaj yapma hevesim kalmadı. Bunca koşturmanın içinde hayatımı kurtaran bir ürün oldu. Makyajımı bu ürünle temizliyorum. 4-5 adet yuvarlak disk pamukla yüzümü  güzelce siliyorum. Sabah uyandığımda o kadar güzel bir ciltle uyanıyorum ki, tabiri caizse bebek poposu! Cildim neme doymuş ve yumuşacık. 
Makyaj temizleme performansı güzel, göz makyajını bile güzel temizliyor. Waterproof rimeli çıkarmıyor maalesef.

Yves Rocher sitesinde açıklama bu şekilde; 


Son günlerde güzel bir özelliğini daha keşfettim, Almanyada havalar artık çok sıcak. 30-34 derece arası bunaltıcı sıcaklar başladı. Güneşte yanan yüzümü çok güzel yatıştırıyor. 

Ben neden çok sevdim, makyajımı güzelce temizlemenin yanında cildimi çok güzel bir şekilde nemlendiriyor. Hepsi bir arada. Ayrı ayrı göz makyajını temizle, yüz makyajını temizle daha sonra nemlendirici uygula gibi yorucu detaylar yok. O yüzden benim son 2 ayımda kurtarıcım oldu iyi ki satın almışım. Boyutu büyük olmasına rağmen yaz tatilinde yanımdan ayırmayı kesinlikle düşünmüyorum. 

 Paraben, parfüm ve renklendirici içermiyor.




Yves Rocher markasının cilt bakım ürünlerini gerçekten çok seviyorum. Bu aralar cilt bakımına sardım kozmetik biraz geri planda. 
 Kuru bir cilde sahibim bu yüzden çok memnun kaldım yağlı ciltler için uygun olur mu tam emin değilim. Nemlendirme etkisi çok güzel olduğu için yağlı ciltlerde parlama yapabilir ama kuru ciltlilere gözüm kapalı tavsiye ediyorum. Bittikçe alacağım bir ürün oldu.



Kesinlikle ama kesinlikle bu ürünü denemelisiniz. Yves Rocher zaten sık sık indirim yapıyor.
Ürünü buradan inceleyebilirsiniz.
Sevgiler


12 yorum:

  1. yeni bir temizleme ürünü düşünürken ne güzel denk geldi yazınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim mutlaka bakmalısınız bu ürüne :)

      Sil
  2. çok merak ettim şimdiii :) deneyeceğim

    YanıtlaSil
  3. Bu markanın ürünlerini çok seviyorum eminim bu da çok iyidir, bakacağım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok seviyorum neredeyse tüm cilt bakım ürünlerim Yves Rocher'e ait, bakın mutlaka 💛

      Sil
  4. Yves Rocherı cok seviyorum bunu da denerim :)

    YanıtlaSil
  5. Harika bir marka bunuda denemeliyim:))

    YanıtlaSil
  6. Meraba bayann :) ya sorma bende kuru cilde sahibim hatta su an bile kurumus durumda. Sürekli krem kullanmak zorundayim. Yoksa çatlak patlak yusyuvarlak bir cildim olcak 😀 bunuda mutlaka denemem lazim o zaman :) tişikkir ederim güzel tanitmissin. Cumburlop daldım yazıya ama kusuruma bakma 💕😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim güzel yorumunuz için, deneyin mutlaka ☺️💞

      Sil