5 Haziran 2015 Cuma

TRENDYOL / VICTORIA'S SECRET




Herkese merhabalar. Victoria's Secret'in bu kokusunu çok seviyorum ve uzun zamandır aklımda almak vardı. Ancak nasıl olacak bu iş, hangi siteye güvenebilirdim?Trendyol, markafoni vb. gibi sitelerde parfüm tarzı ürünlerin bekletilmiş,satılamayan parfümler olduğu hakkında bir çok yorum okusam da artık kendimi tutamadım. Gelelim şimdi benim yorumlarıma.









Ürünler bu şekilde elime ulaştı.


 Bir adet vücut losyonu, vücut spreyi ve edt parfümü. Öncelikle site hakkında bekletilmiş, satılamayan, elde kalan diye yorumlar okuduğum için check cosmetics
 sitesinde ne zaman üretildiklerine baktım. Altlarında numaraları yazıyor, o kodu giriyorsunuz ve size hangi tarihte üretildiğini gösteriyor.Bu site ne kadar güvenilir onu hiç bilmiyorum.

Vücut losyonu;  30 Ocak 2013
Vücut Spreyi; 29 Ocak 2013
Edt Parfüm; 29 Ocak 2013

Hepsi 2013 yılında üretilmiş. Moralim bozuldu ancak body mist ile parfüm idare eder. En azından orjinal kokuyor.
Beni tek üzen şey  vücut losyonu oldu!! Koklar koklamaz dedim ki bu orjinal olamaz. İçinde sabunumsu bir koku var. Ben de orjinali olduğu için gayet iyi biliyorum nasıl koktuğunu. Sanki orjinal paketin içindekini çıkarıp başka bir krem katmışlar. Benzese de bir değil koku.
Elimdeki bitmişti içinde çok azıcık var, sürülemeyecek kadar az, atmaya kıyamıyorum. İyiki de atmamışım farkı siz de görün.


Sağdaki benim elimdeki. Soldaki yeni gelen. Benim elimdeki de 29 Ocak 2013 üretimli. Ancak 2 yıldır elimde zaten ve  kapağını her açtığımda aşık oluyorum kokuya. Ama trendyoldan aldığım kesinlikle böyle değil. Benzese de içinde sabunumsu bir kokusu var çözemedim. Akıllanmış oldum, parfüm almayı çok istiyordum ordan ama iyiki de almamışım demek ki. Bir daha, Victoria's Secret mağazasına gidilene kadar beklenecek. Öyle alınacak. Neyse vücut losyonu hariç memnun kaldım mecbur kullanacağım losyonu da. Bana toplam 109 Tl'ye geldi bu alışveriş yanlış hatırlamıyorsam.

Sevgiler ♡









4 yorum:

  1. Aaa! İnanamadım resmen bambaşka şeyler bunlar! Nasıl oluyor ya?... Ne doldurmuşlar içine aaa!... Senin yaptığın şu yayın o kadar önemli ki canıım ya...Diğer arkadaşlara da ulaşması lazım, paylaşacağım...

    YanıtlaSil
  2. Ben de anlamadım canım ve su an o kadar çok sinirli olmam lazım ki nedense sakinim. Ayıp yani Trendyol olacak bide. İnsanlar görsünler iyi ki atmamışım kremimi. Renkten belli nasıl olduğu.

    YanıtlaSil
  3. Kötü ürün gelmesine çok üzüldüm, bana da bir kere olmuştu yaklaşık 200 liramın gittiğini hatırlıyorum... Yeni bir takipçinizim bu arada, sizi de bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kötü oluyor ne yazık ki fazla para boşa gidince /:
      Teşekkür ederim hoşgeldiniiiiz, ben de takibe geliyorum hemen.

      Sil