5 Mayıs 2017 Cuma

Bitenler #3 || Ürün Yorumlarım #3






Yeniden merhaba! Bu sefer çok fazla biriktirmediğim yeni bir bitenler yazısıyla karşınızdayım. 




 Yine bolca şampuan var bu bitenlerde de. 2-3 aylık biten ürünler olduğu için normal, aynı şampuanlar olmamak kaydıyla hepsinden bahsediyorum. Gördüğünüz gibi ben tek bir marka şampuana sabit kalamıyorum, her bittiğinde farklı bir şampuan satın alıyorum. 
- Garnier markasını hiç sevmesem de, şampuanları oldukça güzel. Maalesef Türkiye'de satışı yok şampuanların. Ama fiyatına göre oldukça güzeller. Özellikle bu Wahre Schätze serisi çok güzel ve paraben içermiyor. En favorim ilk sıradaki, yulaf sütlü Garnier  şampuan oldu. Kokusu enfes güzel, saç kremi ile birlikte kullanıyorum o henüz bitmedi. Yumuşacık yapıyordu saçımı. Ortadaki argan yağlı Garnier şampuanı pek sevemedim, kokusu Lancome'un Hypnose parfümünün aynısı. En sondaki ballı Garnier Şampuan da çok güzeldi kokusu da öyle. Keşke Türkiyede de olsa Garnier'in şampuanları gerçekten çok güzel.

- Shwarzkopf Gliss saç rengi koruyucu şampuan, eski yazılarımı okuduysanız bilirsiniz ben mutlaka renk koruyucu şampuan kullanırım dönüşümlü olarak. Güzel bir üründü ama boya konusunda pek fikrim yok çünkü saçlarımı boyatmayalı aylar oldu.Bu zamana kadar denediklerim içinde en güzeli Yves Rocher'inkiydi.

- Organix Macadamia Oil Yapılandırıcı ve Hidrasyon Sağlayan Şampuan, indirimde görüp büyük umutlarla aldığım bir şampuan ancak hiç bir faydasını göremedim. Gerçi bu şampuanı kullanalı uzun zaman oldu düzenli kullanmadığım için de memnun kalmamış olabilirim. En kuru saçlarda bile mükemmel bir nemlilik sağlarmış ve saçları dipten uca yenilermiş. Nem vermesinin aksine saçlarımı kuruttu, saç kremi olmadan tarayamadım saçımı. Yeniden indirimde görürsem son kez şans vermek için alabilirim tekrar. Indirimsiz fiyatını hak etmiyor. 


- Dove yeniden Onarıcı Bakım Maskesi, hep söylüyorum yine söyleyeceğim. Dove kesinlikle market raflarında satılan en iyi şampuan markası! Fiyatına göre çok güzel. Kokusu şahane ve  saçları ipek gibi yapıyor.

Toni&Guy Yeniden Yapılandırıcı Maske, işte bu benim hayatımın maskesi. Almanya'da bulamadım çok aradım ama şahane bir ürün. Mutlaka ama mutlaka bakın onarıcı etkisi var, saçlarınız yıprandıysa tavsiye ederim. Ayrıntılı okumak isterseniz önceden yazısını yazmıştım.


Ve şampuan kadar biten bir dolu ürün de duş jelleri tabi ki. 

- Fa markasının bu duş jeline aşığım ama sadece kokusuna. Almanya'ya ilk geldiğimde satın aldığım duş jeliydi ayrıca. Öyle böyle değil çok güzel kokuyor ama maalesef kokusu  hiç kalıcı değil. 

Dove duş sütü, 2 çeşit bitirmişiz. Çok severek kullanıyoruz eşimle. Bunlar eşimin keşfiydi, cildi kuru olduğu için nemlendirici etkili duş jeli istemişti. Bittikçe alınanlardan, bitenler yazılarımda sık sık görebilirsiniz. Cildi temizlerken aynı zamanda çok güzel nemlendiriyor ve kokusu da kalıcı.

Nivea Creme Care duş jeli, bu da Dove gibi nemlendirici ve kremsi yapıda olan bir duş jeli. Nivea markasını çok seviyorum, hele ki klasik kreminin kokusunu! Gayet başarılı ve sevdiğim bir ürün.

Balea duş jelleri, DM`in kendi markası. DM Almanya`da bulunan ve tıpkı Gratis, Rossmann gibi olan  bir drogerie market.Fiyatları oldukça uygundu, kokuları güzeldi. Severek kullandım. 

Hep söylüyorum ben belli kategori ürünlerde aynı ürüne takılıp kalmayı sevmiyorum. Sürekli farklı çeşit ürün alıp deneme taraftarıyım. Özellikle de şampuan ve duş jelleri konusunda.


Kozmetik kategorisinde kolayca ürün bitirmek benim için pek mümkün değil.

 - Kışın severek kullandığım Maybelline Fit Me fondöten ile vedalaştım. Severek kullandığım bir ürün oldu yeniden almayı düşüyorum. Orta-yüksek kapatıcı ve aydınlık bir bitiş sağlıyor.

Essence I Love Extreme Rimel, seveni çok sevmeyeni de. Ben ise tam ortadayım, aşk nefret ilişkisi yaşıyorum. Uygun fiyatlı olup bu kadar şahane bir rimele rastlamadım daha önce. Simsiyah, upuzun ve hacimli kirpikler.. 3`ü bir arada. Ancak yapısı çok ıslak ve gün içinde göz altına dökülüyor.

Essence I Love Extreme Waterproof Rimel, tek kelime ile yaz favorimdi. Suya dayanıklılık görevini güzelce yerine getiriyor. Waterproof olduğu için temizlemesi zor diyenler oldu ancak çift fazlı göz makyaj temizleyicisi ile gayet güzelce temizleniyor, kirpiklerimi dökmedi.

- Essence Lash Princess Rimel, i love extreme rimel ile yorumlarım aynı.

Essence rimellerin fiyatı çok uygun ve güzel. Göz altına toz toz dökülmese ve yapıları o kadar ıslak olmasa tam 4/4`lük rimel olurlardı aslında. Bu arada rimelleri essence markasının rimel bazı ile kullanınca göz altına dökülme sorununu yaşamadım. Rimel bazı kullanmayı alışkanlık haline getirmeliyim.




- Yves Rocher Vücut Sütü, Yves Rocher markasını çoook seviyorum! Bu vücut sütünden kaç tane bitirdim bilmiyorum favorim vanilyalı olan, bu sefer şeftalili olanını alıp kullandım ve bitirdim.  Tavsiye ederim, çok güzel. Kendi koku zevkininize uygun olanını alıp kullanın mutlaka. Yapısı hafif olmasına rağmen güzel nemlendiriyor ve kokusu da kalıcı.

- Vaseline Kakao Işıltısı, Koklayınca beni yıllar öncesine götürüyor. Lise zamanımda çok kullanıyordum. Bittikçe küçük boyundan alıyorum yeri ben de ayrı çünkü. Migros indiriminde oldukça uygun fiyatlara düşüyor, bakın mutlaka. Klasik olanı ve kakaolu olanı favorim!


- Neutrogena el kremi, sevdiğim bir ürün. Yıllardır favorim, bittikçe alıyorum. Uygun fiyatlı el kreminin ennnn başarılısı.

- Neutrogena Visibly Clear Pore&Shine Misket Limonu, bu ürünü Migros indiriminden almıştım. Keşke Neutogena cilt bakım ürünleri nemlendiricileri kadar başarılı olsa. Pek bir faydasını görmedim. Zaten ürün yağlı ciltliler için uygun. Tek güzel yanı kokusu. Ilk aldığımda oldukça severek kullansam da zamanla başka peelingler deneyince hiç bir işe yaramadığını anladım, yarısı çöpe gidiyor.

- Clean Clear Siyah Nokta Temizleyici Günlük Peeling, Genç kızken bu markayı ne çok merak ederdim. Yine Migros indiriminden  çok ama çok uyguna satın aldım. Totalde 6-7 kez anca kullanmışımdır. Hiç bir işe yaramıyor. Kokusu yapısı değişmis çöpe gidiyor maalesef.




- Listerine Total Care, favorim Cool Mint olan. Eşim bu sefer başka çeşidini almış. Bundan da memnun kaldık. Tıpkı Cool Mint gibi fazlaca yakıyor ama kesinlikle daha iyisi yok. En iyisi Listerine!

Sensodyne Klasik Diş Macunu, favori  diş macunu markam. Hassas dişler için olanını daha çok seviyorum.





Isana markasının deodorantları Rossmann'dan almıştım, fiyatları çok uygun. Bittikçe alıyorum severek kullanıyorum, terlemeyi önleme konusunda pek iyi değil.

Umarım yazdıklarım faydalı olmuştur.
Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.

Sevgileeeer ❤️

9 yorum:

  1. Slm bitenlerin ardından yenisine sağlık diyelim
    Takipteyim bende beklerim
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Essence ı love pembe olan kıvama gelince favorilerimden oldu benim,umarım bulunması dahada zorlaşmaz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen benim de bir süre sonra favorim oldu demek ki biraz kuruması gerekmiş rimelin, özellikle rimel bazı ile kullanınca aşırı memnun kaldım.

      Sil
  3. Listerine ve I Love Extreme ürünlerin arasında en çok kullanıp memnun kaldığım ikili,bulduğum an I Love Extreme ye yapışıyorum :)) Takipteyiiim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Listerine her daim favorim, bittikçe alınanlardan. Ben de takipteyim 💛

      Sil