17 Nisan 2017 Pazartesi

Zoeva Cocoa Blend Far Paleti


Herkese yeniden merhaba! Bloğuma hoşgeldiniz. 
Bugünkü konuğum kalbimi fetheden, geç de olsa sonunda kavuştuğum Zoeva markasının Cocoa Blend far paleti. 
Öncelikle Zoeva markasından bahsetmem gerekirse; kendisi bir Alman markası. Ben marka ile ilk olarak makyaj fırçaları sayesinde tanıştım. Kalitelerine söz edecek tek kelimem dahi yok. Daha sonra far paletlerine kestirdim gözümü hepsi birbirinden şahane olsa da aklıma ilk giren palet markanın en meşhur paleti olan, Cocoa Blend far paletiydi. Şimdi markanın satış stratejisinde bana göre çok saçma olan bir şeyden bahsedeceğim çok kısa. 
Zoeva Alman markası olmasına rağmen sadece ve sadece online mağaza satışı var.
Online kendi  internet sitesinde ve bir de Douglas mağazalarında. Fırçaları Douglas mağazasında bulunuyor gidip inceleyip istediğiniz fırçayı alabiliyorsunuz ancak kozmetik kısmı sadece online olarak satılıyor. Ee durum böyle olunca benim almam zor oldu çünkü online alışveriş yapamıyorum herhangi bir banka kartım olmadığı için. Fakat sonradan öğrendim ki, Douglas mağazasına gidip ödemeyi yapıp mağaza adına sipariş ettirebiliyormuşuz. Ben de böyle yaptım. Almancam olmadığı için eşimle beraber gittim ve sipariş ettik!



Gelelim güzel paletimize;
- Karton ince bir ambalaja sahip. Kapağı mıknatıslı. Benim bu paleti istememin bir diğer sebebi seyahatler için de çok uygun oluşu. Taşıması oldukça kolay ve tek bir far paleti ile tatil kurtarılır.
-Palet 10 renkten oluşuyor. 4 tane mat far mevcut diğer 6 far ışıltılı, metalik.
-Tozutma yapması çok azıcık, simli farlar matlara göre daha fazla tozutuyor.
-Benim gibi makyaj yapmaktan pek anlamayan birisi için harika bir palet. Farlar yumuşacık, dağıtılması şahane, Göz kapağınıza farı yerleştirince rengi değişmiyor, palette ne görüyorsanız aynen o. Bazı farlarda olur ya palette ya da elinize denediğinizde görünen renk göz kapağınızda o rengi vermez bir türlü. 
-Kalıcılıkları gayet iyi. Far renklerinin birbiri ile uyumu çok güzel. Bir çok farklı alternatifte göz makyajı çıkıyor ortaya.







 Bitter Start; Mat farlardan ilki. Beyaz gibi görünse de aslında tam bir kemik rengi. Kaş altını aydınlatmak için kullanıyorum.

Sweeter End; Bu fara bayılıyorum. Işıltılı uçuk pembemsi lila rengi. Tek başına çok güzel duruyor.

Warm Notes; Paleti ilk sipariş ettiğimde en az kullanacağımı düşündüğüm renk şimdi en fazla kullandığım renklerden biri. O kadar güzel ki, ışıltılı simli şahane bir mürdüm/cranberry.

Subtle Blend; En sevdiğim farlardan, benim için en kurtarıcı. Sür çık farı. Harika bir bronz kahve! İçinde altın yansımaları var.

Beans Are White; Almadan önce siyah zannettiğim far, bence her palette kesinlikle siyah mat far bulunmalı! Bu renk ise çok koyu bir kahve, siyah ve kahverengi karışımı. Mat yapıda, kirpik dibime uyguluyorum.


Pure Ganache; Resmen paleti alma sebebim! Şahane bir far, metalik yapıda. Rengini tarif etmem biraz zor bakıra çalan Harika bir rengi var. Paletin en pigmentli rengi.

Substitute For Love; Mat bitişli karamel kahve. En çok kullandığım far ortasını oymaya başladım yavaş yavaş. Bu da paleti alma sebebimdi. Her markada varmış gibi görünse de, elim hep bu renklere gidiyor! Tam benim renklerim. Yanındaki farlarla şahaneler yaratıyor. Geçiş rengi olarak kullanmayı çok seviyorum.

Freshly Toasted; Mat bir kahve içinde kızıllık barındırıyor. Yine en sevdiklerimden ve en çok kullandıklarından birisi!

Infusion; şıltılı koyu bir renk. İçinde altın simler var, koyu kahve füme gibi duruyor. Açıkçası bu farı pek kullanacağımı sanmıyordum ama gölgelendirme için yaratılmış şahane bir far!

Delicate Acidity; Soğuk tonlu bir lila. Taupe ve lila karışımı bir renk, yanındaki Infusion far ile birlikte kullanmayı çok seviyorum.


Özet geçecek olursam; far paletini alırken 2-3 renk benlik değil pek kullanmam gibi
düşünmüştüm ama öyle olmadı. Gerçekten her renk ayrı güzel, hepsi kendini kullandırtıyor. Birbirleri ile kombinasyonları çok güzel. Dağıtılması ve karıştırılması çok kolay beni yormuyor. Çok joker bir palet içerisinde her renk var. Genelde far paletlerinde bu pek mümkün olmuyor. Ben çok memnun kaldığım için başka bir far paletini daha satın aldım onu da başka bir yazımda anlatacağım. Kesinlikle alma şansınız varsa hepinize tavsiye ediyorum. 
Almanya fiyatı; 21.80 Euro
Incelemek isterseniz link burada.
Türkiye'de satışı yok ancak getiren çok fazla sayıda instagram hesapları var. Dikkat edin güvenilir sayfalardan alışveriş yapın. Sahtesini satanlar da mevcut. Eğer Almanya'da yaşayan akrabalarınız varsa onlara sipariş edin, daha karlı çıkarsınız. Umarım yazım faydalı olmuştur. 
Sevgiler!

7 yorum:

  1. Bu palete bayılıyorum her renk kullanılabilir güle güle kullanınn:)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten ne kadar harika bir palet bu canım, güle güle kullan. Benim de Almancam yok ama bu palet için öğrenir, gider Douglas'tan sipariş veririm yani o kadar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha sağol canımmm gerçekten ben de bayıldım, ikinci sipariş ettiğimi gidip tek başıma aldım. Kozmetik sayesinde Almancamı ilerletiyorum 😂😂

      Sil
    2. Sevdiğin bir alanda merak duyarak öğrenmek daha kolay olur ;)

      Sil
  3. Kuzummm instagram özleyince koşup geldim bloğa :)) Zoeva deyince aklıma sen geliyorsun hemen :) Kahvelere ayrıca bayıldım, mutlulukla kullan <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa canım benimmm 💞 Ben de özledim şu sınav ve taşınma yoğunluğum geçer geçmez hemen döneceğim instagrama 😍 Zoeva=ben olduk 😅

      Sil