22 Şubat 2017 Çarşamba

L'Oreal Paris Saf Kil Detoks Maskesi







Uzuuun bir aranın ardından herkese yeniden merhaba!
Yine uzun zamandır buralarda yoktum, ama gerçekten kendimi iyi hissetmeyince blog yazasım gelmiyor. Sırf yazmış bulunmak için de blog yazacak birisi değilim. İyi enerjim olsun ki sizlere de bunu yansıtabileyim.
Bugün bahsedeceğim ürün L'oreal Paris markasının yeni çıkardığı maskesi. Bir süre önce L'oreal piyasaya 3 çeşit yeni maskelerini  sundu. Benim de, maskeye ihtiyacım olan bir dönemdi ve epeyce inceledikten sonra siyah olan maskeyi almaya karar verdim. Ben alalı yaklaşık 1.5 ay oldu ve aldığımda Türkiye'de satışı yoktu. Şu anda Türkiye'de de satışı var, kısa bir süre önce geldiler ülkemize ve iyi ki de geldiler!


 
Öncelikle maskenin vaatlerinden bahsedecek olursam; ambalajında detoks etkisi sağlar, cilde ışıltı kazandırır ve  3 saf kil tek maskede yazıyor.
Arı kil: Cildi pürüzsüz ve fazla yağdan arındıran yoğun silikat içeren kil
Montmorillont kil: Cilt kusursuzlaştırıcı mineraller bakımından zengin saf kil
Ghassoul kil: Cildi temizlemeye yardımcı elementler bakımından zengin saf kil
3 saf kil ve kömürden oluşan içeriği ve mıknatıs özelliği sayesinde, kir ve pürüzleri çeker
Cildi kurutmayan kremsi dokuya sahiptir.





 Gördügünüz gibi maske kömür gibi simsiyah!



Şimdi benim yorumlarıma gelelim. Maskeyi alırken bu kadar güzel olabileceğine dair fikrim yoktu. Eve gelip cildimi makyajdan arındırdıktan sonra hemen denemeye koyuldum. 
Kutu üzerinde gözenek küçültme ile ilgili bir vaadi olmamasına rağmen, bu maske benim gözeneklerimi sıkılaştırdı ve küçülttü. Biraz abartmış olacağım ama kesinlikle hak ediyor, ilk defa bir maskeyi kullandıktan sonra yüzümde gözle görülür bir fark gördüm


-T bölgemdeki yağı aldı. 
-Gözeneklerimi çok iyi temizledi
-Gözeneklerimi sıkılaştırdı küçülttü. Bu etkisi 1-2 gün sürüyor. 
-Siyah noktalarımı %70 oranında yok etti. 



Ben maskeden sonra bir de burun bandı uyguluyorum mükemmel temizleniyor burnumdaki siyah noktalar. Maskelerin üzerinde "10 kullanımlıktır" diye bir yazı var, bence 10 seferden fazla kullanırsınız benim gibi sadece T bölgenize uygularsanız. Maskeyi uyguluyorum ve kuruyana kadar bekliyorum, yaklaşık 10-15 dakika sürüyor. Cildimi oldukça geriyor, yüzümü oynatamayacak hale geliyor ama beni rahatsız etmiyor bu durum. Yüzümü ılık su ile güzelce yıkadıktan sonra hemen nemlendiricimi uyguluyorum. Bu yüzden hiç kuruma ve pul pul görünüm yapmadı. Haftada 1 kez uyguluyorum. Cildimde herhangi bir alerjik reaksiyon ve sivilceye neden olmadı. Sevmediğim hiç bir yanı olmadı bu maskenin. Kokusu biraz keskin, koku hassasiyeti olanları rahatsız edebilir.Ben Almanya'dan 10 Euro'ya satın almıştım, Türkiye'de Gratis mağazasında bulabilirsiniz. Kesinlikle indirimde stoklayacağım ve diğer çeşitlerini de deneyeceğim. Baş tacım canım maskem çok sevdim kendisini! Böyle bir performans beklemiyordum kesinlikle. Herkese tavsiye ederim mutlaka bir göz atın. Sevgiler!









21 yorum:

  1. Aaa işe yaradı desene 😘 Bulursam bende alacağım ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al mutlaka kuzummm, çok sevdim. Trendyol'da Cosmetica gibi sitelerde satışı var gördüm fiyatları da indirimli ❤️

      Sil
  2. Siyah maske dedin mı benim için akar sular durur çok merak ediyorum inşallah indirimde bulurum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulursun bulursun canım, şu an indirimli gördüm ben, çeşitli internet sitelerinde.

      Sil
  3. Aa geldi mi Türkiye'ye? Ne kadar güzel bir maske öyle, iyi ki de gelmiş, çok sevindim :)
    Tanıttığın için çok teşekkür ederim canım, böylece haberdar oldum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim canım benim bi' bak mutlaka, memnun kalacaksın :*

      Sil
  4. yeni çıkan bir maske ben henüz denemedim ama gözenek sıkılaştırma etkisi varsa hemen bir alıp denemeliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kutusunda öyle bir şey yazmıyordu ama benim cildimde öyle bir etkisi oldu gerçekten, şaşırdım ve çok sevdim tavsiye ederim :)

      Sil
  5. Resmen heveslendim almak icin bulursam alicam hemen 😚

    YanıtlaSil
  6. Bende arıyorum bir türlü bulamadım bunu :D Güle güle kullanın, işe yaramasına cok sevindim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulursun canım çeşitli kozmetik sitelerinde var satışı :))

      Sil
  7. Aynisinin temizleyicisini aldim o da simsiyah aktif komur ve kil var canim icinde kokusu da aman allahim yani oyle boyle guzel degil😄 Bayilarak kullaniyorum ben maskeye ihtiyacim yok diye alamadim yoksa maskesini de inanilmaz merak ediyorum. Blog isine gelince benim de hic icimden gelmiyor ilgi gordugunu dusunmuyorum eskisi gibi ondan sanirim kocamaaan kocaman opuyorum seni!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaaa baksana canım cevabını kaç günler sonra görüyorum o kadar uzaklaştım blogtan :D emeğin karşılığı alınmıyor kesinlikle, dediğin gibi okunmuyor o yüzden instagram'a sardım. Temizleyicisini de merak ediyorum ha :D

      Sil
  8. blogunuzu izlemeye aldım sizide bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  9. bende bunun krem tarzı olan kırmızı yosun özlüsünü aldım türkiyeye yeni gelmiş sanırım bir kaç gündür kullaıyorum gerçekten güzel sizin haftada bir kullandığınızı okudum ama ben ilk hafta hergün kullandım ama sorun olurmu ya :/ bu arada bende bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil
  10. 1 hafta her gün kullanmışsınız bir sorun olmaz bence ama bundan sonra her gün kullanmayın, cildinizi yormayın. Ben de o maskeyi merak ediyorum bu bitince alıp deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  11. Siyah noktaları geçiren maske arıyorum kuzum ama cildim oldukça kuru ve hassas iyi gelir mi sence? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası siyah noktalara yüzde yüz iyi gelmiyor ama yine de iyi kuzum denediğim siyah nokta için olan maskeler arasında. Cildin kuruysa iyice kurutur benimki de kuru ama maskeden hemen sonra nemlendirici sürüyorum bol bol, kuruluk yapmıyor ondan. Ama nemlendiri sürmezsem pul pul oluyor.

      Sil
  12. Yaa şimdi bu krem cildini siyah noktalardan yağdan falan mi arindiriyor

    YanıtlaSil
  13. Yaa şimdi bu krem cildini siyah noktalardan yağdan falan mi arindiriyor

    YanıtlaSil