2 Kasım 2016 Çarşamba

Bitenler #2 || Ürün Yorumlarım #2

Herkese yeniden merhaba!

Biten ürünleri okumasi en zevk aldigim konudur. Oldukça faydali buluyorum ancak gel gelelim ben bir türlü yazamıyorum. Biriktiriyorum yazmadan çöpe gidiyor, bazen eşim çöpe atıyor. Bu yazıda bulunan biten ürünleri 1 senedir biriktiriyorum artık bunlar da çöpe gitmeden önce yazılsın istedim ve beni çok yorsa da bu kadar ürünü yorumlamak sonunda yazabildim.

O zaman başlayalım!





Yves Rocher ANTI-CHUTE Saç Oluşumunu Destekleyen ve Dökülmeyi Engelleyen Şampuan; Eşimin sürekli olarak kullandığı, bittikçe aldığı şampuan. Ben de kullandım ve dönemsel olarak saçlarımın dökülmesi arttığında kullanıyorum. Çok memnunuz, saç dökülme probleminiz varsa bakmanızı mutlaka tavsiye ederim.

Garnier Fructis Renk Koruyucu Şampuan; Ben şampuanları dönüşümlü olarak kullanıyorum. Mutlaka her zaman saç rengi koruyucu şampuanım ya da saç kremim vardır. Saç boyanızın kısa sürede akmasını engelliyor. Çoğu markamın bu tür şampuanı mevcut. Garner şampuan Türkiye'de var mı bilmiyorum hiç görmedim. Fiyat uygun diye almıştım memnun kaldım, indirimde gördükçe alırım. 


Pantene Hacim Veren Şampuan; Pantene şampuanların kokusuna bayılıyorum! Bunu saçlarımın sönükleştiği dönemde almıştım. Mevsim geçişinden dolayı dökülüyor, şekle girmiyor ve sönükleşmişti. Vaadini yerine getiriyor, hacim verdiği doğru.

Johnson Frieda Full Repair Şampuan; Ben bu şampuana bayıldım! Kokusu, etkisi mükemmel. İndirimde rastladığım bir dönemde almıştım daha sonra hiç indirimde göremeyince yenisini almadım ama mutlaka yeniden satın alacağım. Saçlarımı yumuşacık yapıyor ben normalde saç kremi sürmeden yapamam, saçlarımı kolay tarayamam ama bu şampuanı kullanınca saç kremine gerek kalmadığını gördüm.

Schwarzkopf Renk Koruyucu Saç Kremi; Yine indirimde görüp aldığım bir ürün. Fiyatı baya uygundu. Ancak yapısı bana yetersiz geldi, saç rengi koruma konusunda bir itirazım yok sadece saçımı yumuşatma konusunda yetersizdi. Kokusunu çok sevdim. Yeniden alabilirim.

Garnier Fructis Renk Koruyucu Saç Kremi; Az önce bahsettiğim şampuanın saç kremi. Benim
için marka fark etmiyor hangisi indirimde ise onu alıyorum. Bu da güzel bir üründü.

Dove Yoğun Onarıcı Şampuan; Marketlerde satılan ennnnn sevdiğim marka Dove! Her ürünü çok başarılı. Şampuan konusunda da benim için market markaları arasında en iyisi. Kokusu çok güzel, saçınızı yumuşacık yapıyor.



Yves Rocher Yumuşatıcı, Besleyici ve Göz Yakmayan Çocuk & Yetişkin Şampuanı; Tüm ailenin kullanacağı türden bi' şampuan. Bir alışverişim sırasında hediye verilmişti. Güzeldi gayet. Yves Rocher şampuanları seviyorum ancak hemen bitiveriyor. Türkiyede orta fiyatlı ama Almanyada gayet uygun fiyata satılıyor güzel kampanyalar oluyor.

Urban Care Shake N Repair Curl Milk Treatment Bukleli Saçlar İçin Köpük; İlk çıktığı zamandan beri çok severek kullandığım bir ürün. Kokusuna aşığım, saçıma verdiği yumuşaklığa aşığım! Turuncu kapaklı olanı da kullandım onu da çok sevmiştim. Bitti maalesef Almanya'da aynısı olmadığı için alamıyorum.


Clinique Clarifying Lotion 2; Deneme boyu 3'lü set almıştım. İyiki de deneme boyu almışım! Hayatımda böyle kötü bir tonik görmedim. Buram buram alkol kokuyor ve yüzüme uyguladığımda yüzümü öyle bir yakıyor ki, gözlerimden yaşlar akıyor.

Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel; Aynı setin içerisinden çıkan Clinique markasının meşhur yüz nemlendiricisi. Bu ürünü gerçekten çok sevdim, büyük boyunu alacağım elimdeki nemlendiricileri bitirip.
Yves Rocher Kayısılı Peeling; Uzun uzun anlattığım bir blog yazım mevcut. Ben seviyorum, ikincisini satın aldım bile. İndirimde gördükçe alıyorum ve alırım.


Yves Rocher Kahveli Duş Jeli; Eğer kahve içmeyi seviyorsanız bu ürüne mutlaka ama mutlaka bakmalısınız! Sanki banyonuzda kahve demlemişsiniz gibi buram buram kahve kokuyor banyo. Kahve içmeyi sevmeyen eşim bile bu duş jelini çok seviyor



Listerine Cool Mint; Bittikçe aldığımız bir ürün eşimle. Yıllardır aynı versiyonu kullanıyorum başka bir çeşidine hiç bakmadım çünkü Cool Mint'i çok seviyorum. Taze, ferah bir nefes etkisi sağlıyor. 

Signal White Now Diş Macunu; Türkiyedeyken bittikçe aldığım aldığım diş macunu idi. Ancak Almanyada'kinin yapısı bana daha değişik geldi. Bir daha almam Almanydayken.

Colgate Total Miş Macunu;Hassas dişler için olan bir diş macunu. Bu diş macununun nane ve ferahlık etkisi bana yetersiz geldi. Benim için diş Macununun verdiği temiz ferahlık en önemli faktör. Bu sebepten dolayı bir daha satın almam sanıyordum ama aldım çünkü çok beğendim. Signal White Now beni şaşırtıp hayal kırıklığına uğratınca favorim bu oldu.

Biorepair Diş Macunu; Eşimin favorisi, asla başka bir diş macunu almaz. Diğer diş macunlarının yanında pahalı kalan bir ürün. Hep diyordum ki, o diş macununun ne özelliği var da aynısını alıyorsun sürekli. Benim diş macunum bitince kullandım ve gördüm anladım. Bir diş macunu üzerine bu kadar fazla konuşulmaz ama gerçekten farkını gösteriyor. Veee eşimin takıntısı içinde Florid olmaması. Çok dikkat eder, içinde florid olan ürünleri eve sokmaz.


Şelale Besleyici Aseton; Sevdiğim bir Aseton güzel temizliyor ojeleri. 

Essence Aseton; Kokusunu çok sevdim işlevini de. Yenisini aldım bile onu kullanıyorum şimdi.


Garnier Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi; Bu ürünü ilk aldığımda ayılıp bayılmıştım. Daha sonra Türkiye'ye gittim ve anneler günü indiriminde Migros'tan tam 4 tane daha alıp stokladım. Ancak nedendir bilmiyorum o aldıklarımı hiç beğenmedim gözlerimi puslandırdı her kullandığımda! O yüzden bir daha almam, zaten Garnier markasına yıllardır önyargım var. Hoşlaşmıyorum markayla.



Blistex MedPlus; Geçen kış bu ürün ile geçti. Yenisini en kIsa zamanda alacağım. Onarıcı etkili en güzel lip balm!

Yves Rocher UV Beauty Shield 50 Faktör Güneş Korumalı Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi; Doğum günümde 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlanarak 2 adet almıştım. Çok beğendim, yüzümde beyaz beyaz durmuyor emiliyor ve yaşlanma karşıtı daha ne olsun. Ancak çok çabuk bitti ben fazla fazla kullandığım için. Bir de ben bu ürünü kullandığımda hiç nemlendirici kullanmadım diyebilirim. Sanki nemlendirme etkisi de varmış gibi geldi bana ve bu yüzden çok yağlı ciltlere uygun olduğunu düşünmüyorum her cilt tipi için önerilse de.




Revlon Color Stay Fondöten; Ah ah bir fondöten bu kadar sevilir mi yokluğunu çok fazla hissediyorum hele ki bu kış mevsiminde. Sevdiğim ilk, yüksek kapatıcı diyebileceğim bir fondöten. Ancak yüzde kalıp gibi durmuyor asla. Hakkında uzun uzun yorumlarım burada mevcut.

L'oreal Lumi Magique Fondöten; Bu ürünü de çok sevdim. Orta kapatıcı, kuru ciltler için biçilmiş kaftan! Harika bir aydınlık görünüm bırakıyor yüzde. İndirimde denk gelirsem hiç düşünmeden alırım yine. 

Essence Lash&Brow Gel Mascara | Şeffaf Kaş Sabitleyici; Sevemedim, ıslak ıslak bıraktı kaşlarımı sabitlemesi iyiydi. Ancak o ıslak ıslak görünümü hiç sevmiyorum ve huylanıyorum. Ürünü uygularken içim bir tuhaf oluyordu açıkçası.

Maybelline Fit Me Kapatici; Ennn sevdiğim kapatıcılardan! İkinci aldığımın bile yarısına geldim. Çizgilere az bir miktarda doluyor ve o bıraktığı aydınlık görünüm şahane! Hakkındaki yorumlarımı okumak isterseniz buyrun efendim.

Koton Highlighter; Hangi cahil aklımla bu ürüne 20 TL verdim bilmiyorum! Makyaja ilk başladığım yeni yetme zamanlarımdı ve acil highlighter edinmeliydim. Koton' kıyafet bakarken gözüme çarptı ve aldım. Kozmetik ürünleri yeni çıkmıştı o zaman. Tamam renk güzel ama yüzümde sim sim duruyor ve ayrıca en kötü yanı ambalajı. Ambalajdan çıkarken sıçrayarak çıkıyor kıyafetlerime sıçradı kaç kez. Baya büyük bir baskı uygulamak gerekli zor çıkıyor ambalajdan, ürün donuyor katılıyor nedense.

Oriflame Studio Artist Gel Eye Liner; 2 sene önce falan Oriflame yaptığım zaman almıştım. Memnun kalmadım! Simsiyah bir ürün değil üst üste uygulamak gerekiyor rengi için. O zaman da sabitlenmesi imkansız oluyor, göz kapağıma bulaştı. Ve çok çok çabuk kurudu çöpe gidiyor o yüzden.



Benim biten ürünlerim bu şekildeydi. Artık bu kadar çok biriktirmeden yazacağım. Bittikçe aldığım ürünler var sürekli her bitenlerde aynı ürünleri göstermek, yazmak istemiyorum. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Sevgiler ♡ 



20 yorum:

  1. Urbanın turuncu ambalajda olan köpüğünü severek kullanıyorum bende.Kokusu çok kalıcı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok güzel :) kokusu çok güzel yahu o kokuda vücut kremi de çıkarsalar keşke :D

      Sil
  2. Aman yarabbi ne cok kozmetik ürünü bitmis :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Almanya'ya geldiğimden beri biriktiriyorum kuzum da bir türlü yazamadım üşendim 1 senedir :D çöpe giden çok ürün olsa da bunları bari yazayım dedim ve sonunda yazdım. Artık bu kadar biriktirmeden yazarım akıllanıp.

      Sil
  3. Hepsi harika!
    Genelde beğendiğin ürünleri çift çift bitirmen gözümden kaçmadı ;)
    Yves Rocher benim de çok tercih ettiğim bir marka artık. Çocuklar için olan şampuanı aldım ama daha denemedim :)
    Kocaman sevgiler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha 1 yıl bekletince çifter çifter birikmiş inan 4'er olan ürünler bile vardı ama titiz eşim çöpe atmış. Eee haklı da ev çöpe dönecekti :D memnun kalırsın umarım canımmm, güzel şampuandı ama hemencik bitiveriyor. Yves Rocher markasını çok seviyorum 🙋🏻 Sana da sevgiler canımmm ❤️

      Sil
  4. Essence kaş sabitleyicisini çok merak ediyordum yorumlarınızdan sonra iyi ki almamışım diyorum.
    Signal White Now diş macununu ben de sevemememiştim.
    Bu arada Loreal Lumi Magique fondöteni hep çok merak etmişimdir ama elimdekiler bitmediği için deneme şansı bulamadım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essence kaş jelini çok sevenler, aşığı olanlar, her yerde arayıp da bulamayanlar var. Ben de bu yüzden merak edip aldım sabitleme iyi ama böyle ıslak ıslak olması çok huylandırıyor beni. Loreal Lumi'ye bakın mutlaka indirimde 50 küsürlerden 30'a düşüyor. Ben de Mac'in fondötenini denemek istiyorum yoksa hiç düşünmeden alırdım yenisini.

      Sil
  5. Yaaa cok seviyorum bitenler yazilarini ama ben de artik yazmiyorum cok ugrastiriyor ve herkes o kadar sevmiyor sanirim ama bayiliyorum bitenlere urun bitirmeye! Senin de birsuru urunun bitmiis cok da guzel anlatmissin hepsini ayricaaa fit me nin stopperini cikardin mi beybi elimde bitti biticek diye nerdeyse atacagim kapaticinin stopperini guc bela cikardim simdi 1 yillik kapatici var icinde🙄 :D bitse de gitse diyorum ama hakkaten asiri cokurun varmis icinde sen de oyle yap yves rochenin sampuanina da mutlaka bakicaam opuyorum seni canim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok severek okuyorum ben de memnun kalınmış mı kalınmamış mı öğreniyoruz. Gerçekten çok uğraştırdı ya bu yazı beni, bir daha bu kadar bekletmem değişik ürünler kullanırsam. Sanırım age rewind kapatıcıdan bahsediyorsun canım ben kullanamıyorum rengi çok açık :( Türkiye'ye gelen renk bana uyarsa bakacağım ve ben de çıkarırım ucundaki süngeri. Gerçekten gereksiz fazla ürün emiyor. Ben de seni öpüyorum kocaman :*

      Sil
    2. Yok yok canim fit me yi bitti diye atmissin ya ustte hani plastik kismi var aplikator cok urun almasin diye o plastigi cikarinca hangi kapatici olursa olsun birsuru urun cikiyor icinden age rewind zaten mumkun degil siyirmak da ambalajindan dolayi. klasik aplikatorlu olanlarin stopperini o ucundaki urunu az almasini saglayan yeri cikarinca kapatici daha cok uzun sure gidiyor da onu diyorum:)

      Sil
    3. Ay bilmiyordum :D Çöpe gitti çoktan o 😔😂 Sağol canım benim ikinci tüpüm de biter bir kaç aya onu öyle yaparım ☺️❤️

      Sil
  6. Ne kadar çok ürün bitirmişsin 😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha 😄 dediğim gibi 1 senelik ürünler daha da fazlası vardı 😄 Sonra yazarım sonra yazarım diye diye ertelerken böyle birikti işte 😄

      Sil
  7. Bu yazı kozmetik sözlüğü gibi olmuş, hepsi çok merak edilen ürünler :)) benim için çok faydalı oldu keyifle okudum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne mutlu oldum çok teşekkür ederiiim ☺️❤️

      Sil
  8. Revlon fondöten kalp ben :D Çok çok seviyorum suan elimdeki bitti ve baya üzgünüm :/ Gelsin yeniler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelsinler gelsinler yeni ürünler :D Revlon bittiği için çok üzülüyorum inşallah Türkiye'de olduğum zaman indirime denk gelir ve alırım.

      Sil
  9. Yves Rocher şampuanı elimdekiler bittiğinde alıp denemek istiyorum bu yazıdan sonra :) Revlonun bazını kullanmıştım,fondöteni de denemeliyim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuanın dün yenisini aldık gerçekten eşim çok seviyor favorisi oldu, iyi geliyor saç dökülmesine dene mutlaka canım :) Revlon fondöteni gerçekten çok sevdim ancak Watsons'a gitmediğim için alamıyorum yenisini. Bloggerlar olarak ikiye bölündük bu konuda ama ben gitmeyenlerden tarafından oldum 😬 Güzel bir fondötendi gerçekten, kapatıcılığı yüksek ama cilt ile bütünleşiyordu dene mutlaka :*

      Sil