13 Ağustos 2016 Cumartesi

YVES ROCHER || KAYISILI PEELING



Herkese merhabalar!
Bugünkü konuğum Yves Rocher markasının kayısılı peelingi. Eminim sıkça karşılaştığınız bir üründür. Gelelim benim bu ürün hakkındaki yorumlarıma.

Ürünün vaadi; cildi ölü derilerden arındırıp cilde sağlıklı ışıltılı görüntü katmak. Zaten sitesinde ismi, arındıran ışıltı veren peeling olarak geçiyor.
İçerisinde paraben yok tamamen doğal içerikli. Ürün 50 ml plastik tüp içerisinde. Minicik şirin mi şirin ambalajı var. Seyahatler için biçilmiş kaftan.
Bu benim üçüncü ambalajım. İlk aldığımda abartıldığını düşünmüştüm ama uygun fiyatlı olup bu etkiyi bırakan başka bir peeling ile karşılaşmadım.  







Peeling tanecikleri oldukça sert, o yüzden hassas ciltlere önermem. Çoğu zaman benim gözüme kaçtı tanecikler ama herhangi bir sorun olmadı. Peeling ölü derileri çok güzel temizliyor ve cilde ışıltı katıyor gerçekten. Ama en güzel yanı peelingi temizledikten sonra yüzünüzün yumuşacık olması. Hem temizliyor hem nemli bırakıyor. Peelingler genelde yüzümüzü mat bırakır. 
Kokusu çok güzel, buram buram kayısı kokuyor ama rahatsız edici değil kesinlikle. 
Ben bu ürünü şu şekilde kullanmayı seviyorum, duşta uzun uzun kalıp keyif yapmaya vaktim varsa küveti su ile doldurduktan sonra yüzüme uyguluyorum ve öylece bırakıyorum. 1 saate yakın kalıyor cildimde. Küvetten gelen suyun etkisi ile yüzüm yumuşamış ve buharlaşmış oluyor zaten. Bu sırada çok bastırmadan yüzümde masaj yapıyorum peeling ile. Daha sonra yüzümü yıkadığımda yanağımdaki pütürtüler gitmiş oluyor, burnumdaki siyah noktalar yok oluyor, gözeneklerim çok az da olsa sıkılaşıyor. Yani özetle maske gibi kullanıyorum haftada 1 kez. 

Haftada 1-2 kez kullanılması tavsiye ediliyor. Ürünün ömrü, açıldıktan sonra 6 ay.
Ben eğer tatile gidersem her gün bu peeling ile yıkıyorum yüzümü. Ama normalde haftada 1 ya da 2 kez maske şeklinde kullanıyorum. Her türlü çok sevdiğim bir ürün oldu. Bittikçe alıyorum. Zaten fiyatı çok uygun ve bunun yanında Yves Rocher sık sık indirim yapan bir marka.
Cildiniz çok çok hassas değilse tavsiye ederim, mutlaka bakın.
Sevgileeeer ❤️














11 yorum:

  1. Çok başarılı bir ürün ama indirim zamanı bulmak zor😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben küçük şehirde olduğum için rahatlıkla buluyordum Giresun'da. Ama büyük şehirlerde indirim olmayan zamanlarda bile arayıp bulamayanlara şahidim :D

      Sil
  2. Güle güle kullanın gerçekten süper bir ürün :)

    YanıtlaSil
  3. Bu peelingi o kadar çok gördüm ki en sonunda dayanamayıp bakıcam :) Hassas ciltliyim o açıdan korktum taneciklerinden :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildiniz hassas ise kızartıp çizebilir çünkü tanecikleri sert. Yakınınızda Yves Rocher varsa gidip orda bi sorun yetkili satış danışmanına, en iyi onlar bilir :)

      Sil
  4. Bende almak istiyorum ama yüzümü kızartır mı diye merak ediyorum en cok korktugum sey :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim yüzümü kızartmadı çok iyi geldi nemlendirdi. Hassas ciltte nasıl olur bilmiyorum :(

      Sil
  5. bu ürünü şimdiye kadar beğenmeyen görmedim, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullanın. Bende yeni bir blog açtım. Ziyaret etmek isterseniz bakabilirsiniz :)

    YanıtlaSil