16 Ağustos 2016 Salı

L'Oreal Elseve Mucizevi Yağ Boyalı Saçlar || L'oreal Elseve Extraordinary Oil Boyalı Saçlar






Herkese yeniden merhaba! 
Bugün sizlere, ilk çıktığı andan itibaren severek kullandığım Loreal Elseve mucizevi yağdan bahsetmek istedim. Boyalı saçlar için olan serisi ile yıldızım yeni barıştı ve favorim şişelerce bitirdiğim  normal saçlar için olan mucizevi yağı bir kenara attırdı. 

Normal saçlar için olan mucizevi yağım bitmişti ve yenisini almaya gidince bu sefer de boyalı saçlar için olanını alıp deneyeyim ne çıkar ki dedim. Ama hiç beğenmemiştim ilk kullandığımda. Normal olanına göre yapısı daha sıvı, su gibiydi. Neyse efendim geçen aylarda baktım duruyor, dur şunu bi' kullanayım dedim ve bayıldım! Neden ilk kullandığımda sevmemişim ki dedim.
Saçlarıma balyaj attırdım. Balyajlı saçıma bu çok iyi geldi. Adı üzerinde boyalı saçlar için zaten. Saçımdaki balyaj rengini o kadar güzel parlatıyor ki, sağlıklı ışıl ışıl parlıyor saçlarım.






Ürünün vaadi; UV ışınları ile saç rengimizi koruyup, ağırlaştırmadan yumuşaklık ve parlaklık kazandırmak. Saç rengimizin ışıltısını 10 haftaya kadar korurmuş.

Kullanım yöntemleri ise üç şekilde;
- Şampuan öncesi tüm saçımıza uygulayarak saç renginin akmasını önlemek.
- Tarama öncesi saç uçlarına sürerek, yumuşaklık kazandırmak ve kolay tarama sağlama.
- Son rötuş ipeksi bir görünüm kazanmak ve saçlarımızın daha parlak bakımlı gözükmesi için.










Gelelim benim yorumlarıma ve kullanım şekillerime; Duştan önce tüm saçıma uygulayıp 15-20 dakika bekliyorum sonra duşa giriyorum. Ama bunu her duşa girdiğim zaman yapmıyorum.Haftada 1 kez yapıyorum. Duştan çıkınca saçımı taramam kolay oluyor, duşta saçkremi kullandığım için. Tararken kullanmıyorum yani. Saçlarımı taradıktan sonra uçlarına sürüyorum. Daha sonra saçlarım tamamen kuruduktan sonra uçlarına tekrar sürüyorum. Ağırlık yapmıyor kesinlikle ne kadar fazla sürersem süreyim. Diplerine sürmemek şartıyla, uçlarına dilediğiniz kadar sürebilirsiniz. Benimki toplam 10 pompayı buluyordur.

Bu ürün ülkemizde ilk çıktığında cam şişedeydi sonra plastik şişeye geçiş yaptılar ve ben durumdan hiç memnun kalmamıştım. Ürünüm zaten bitmek üzere geçen gün tekrar almaya gittiğimde cam şişede buldum ve çok sevindim. Bu arasa ben Almanya'dan satın aldım.



Eğer saçlarınız boyalı ise, özellikle balyajınız ya da ombre işleminiz varsa çok çok memnun kalacaksınız. Bu tür işlemler saça oldukça zarar verdiği için saç uçlarımız kurur ve yıpranır. Loreal mucizevi yağ ise gerçekten çok güzel bakımlı, yıpranmamış gösteriyor.

Eğer saçlarınızda boya yok ise bu seriden kesinlikle memnun kalmayacaksınız. Almayın, normal saçlar için olan versiyonu alın. O da çok güzel yapısı buna göre biraz daha ağır gibi.

Sevgileeer ❤️

6 yorum:

  1. tatile gitmeden alabilirim bunu saçlarım güneşten zarar görmesin diye iyi fikir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatilde çok işinize yarar pratikliği ile, uygun fiyatlı alınası ürün 😍

      Sil
  2. Ben hep plastik şişede gördüm hiç cam şişede denk gelmedim :/ Bir senedir de kullanıyorum çok seviyorum bu yağı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel gerçekten, bir çok pahalı saç ürününe taş çıkarır :) Türkiye'de artık plastik şişede var nedense. Plastik ambalajlı ürünler zararlı da olsa normalde böyle şeylere takılmam pek ama bu ürün ilk cam şişede sonra plastik şişede olunca kabullenemedim:D

      Sil
  3. Ben de ilk cam şişede iken alıp kullanmıştım sanki şişesi ile içeriği de değişmiş gibi geldiği için kullanmaktan vazgeçtim oysaki harika bi parlaklık veriyordu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben öyle bir şey gözlemlemedim ikisinin de yapısı aynı bence hâlâ /: Piyasada uygun fiyatlı ve güzel olan bir ürün. Nuxe markasının kuru yağını denemiştim tester olarak ama bu üründen pek bi' farkını görememiştim.

      Sil