11 Mart 2016 Cuma

NIVEA MEN AFTER SHAVE BALSAM || Nivea Men After Shave Balsam Makyaj Bazı

Herkese yeniden merhaba 🙅


Bugünkü konuğum, Nikkie Tutorials sayesinde başlayan yeni akım Nivea Men After Shave! 
Bir erkek traş losyonunun makyaj bazı olarak kullanılması kulağa ne kadar çılgınca geliyor yahu! Nikkie sağolsun keşfetti keşfedeli bütün vlogger,blogger arkadaşların elinden düşmedi. Hal böyle olunca insan merak ediyor ve denemekten geri kalamıyor tabi.




Ben bu ürünü alalı 2 ay oldu. Artık hakkındaki fikirlerim iyice kafamda oturdu. İlk kez bir ürün hakkında bu kadar zorlandım sevdim mi sevmedim mi derken!
Öncelikle en merak edilen şeyle başlayayım; klasik erkek traş losyonu gibi kokuyor ancak kokusu kesinlikle kalıcı değil. Sürdükten 10 dakika sonra kokuyu hissetmiyorsunuz, burnunuza sizi rahatsiz edecek bir erkek traş losyonu kokusu gelmiyor. Anneme ve eşime deneme yaptırdım bu konuda. Erkek traş losyonu olduğu için sizi biraz ürkütebilir. Acaba tüylenme yapar mı? Benim böyle korkum hiç olmadı, öyle bir etki de yapmadı asla.

Ben bunu en çok yüz kremi gibi uygulamayı seviyorum. Cildime o kadar güzel bir aydınlık görünüm,ışıltı,sağlıklı görüntü veriyor ki anlatamam.

Ve gelelim makyaj bazı konusuna, ben de bu kısmı biraz sıkıntı yaptı. Gerçi başkasından aynı sorunu hiç duymadım ama! Bu ürünü yüzüme uygulayıp daha sonra fondöten uygulamak istediğimde, nasıl anlatsam böyle  keselenirken çıkan kir gibi alttan o da beyaz beyaz çıkıyor silgi tozu gibi. Anlatabildim umarım. Bunun sebebi ne bilmiyorum. Uyguladığım miktarı azalttım, biraz bekleyip fondöteni öyle uygulayayım dedim ama yok hiç biri çare olmadı. Hala sebebini bulamadım. Bu özellikle fondöteni parmaklarımla  uygulamak istediğimde oluyor. Beauty Blender ile uygularken çok sorun olmuyor.  Ancak buna rağmen kullanmaktan vazgeçemiyorum. Çünkü fondöteni gerçekten çok güzel sabitliyor. Tarkan'ın şarkısındaki gibi "hüüüp diye içime çekerim seni" misali :D Fondöteni hüüüp diye çekip çok güzel sabitliyor. Uzun saatler dışarıda kalacaksam kurtarıcı oluyor gerçekten.



Yapısına gelecek olursam beyaz görünüyor ama şeffaf. Oldukça akışkan, şu gibi kıvamı var. Hemen cildiniz tarafından emiliyor.

Yine söyle bir özetleyecek olursam, sevdim bu ürünü. Eşimle birlikte kullanmak da yanında artısı oldu. Ve içinde alkol, paraben yok! Yağlanma yapmıyor. Cam şişenin içinde olması da çok güzel. Makyajı sabitlemesi oldukça iyi ve tek başına çok güzel bir aydınlık görüntü veriyor yüzünüze. Denemek isteyenlere tavsiye ederim fiyatı da oldukça uygun. Pişman olursanız, ürünü begenmezseniz babanıza, eşinize, sevgilinize hediye etme şansınız da var :D Umarım faydali olmuştur yazım, almak isteyen ama aklında soru işareti kalanlara.

Sevgileeeeer ♡

7 yorum:

  1. Hala inatla alip kullanmiyorum sanirim birtek ben kaldim kullanmayan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle olmazsa olmaz bir ürün değil bence canım, ama bizim merakımız tabi ki denememizden yana :D Makyaj sabitleyici bazın yoksa al dene mutlaka.

      Sil
  2. Benim kocişte de var, kullanayım ben de madem çok ünlü oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne şanslısın gidip satın almana gerek yok, bi dene kızzzzz:D :D

      Sil
  3. Bende aldım ama kıllama yapar dediler bir kez kullandım harika oldu :)) ama kıllanma yapar diye korkuyorum :)) sizde böle birşey olmadı deyil içimi ferahlatacak bir cevappp lütfeenn :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmadı yazıda belirtmiştim zaten :) Tüylenme yapmıyor başkasından da bu şikayeti hiç duymadım.

      Sil
  4. Great review!!!!
    Would you like to follow each other? let me know...and I follow you back:)))
    Besos, desde España, Marcela♥

    YanıtlaSil