21 Şubat 2016 Pazar

Toni&Guy Nourish Reconstruction Mask / Yeniden Yapılandırıcı Maske

 Herkese yeniden merhaba!



Bugünkü konuğum saçımın mucizesi; Toni&Guy Nourish Reconstruction Mask yaniii yeniden yapılandırıcı maske!



Sevip sevmediğimi baştan belli ettim. Hakkında fikirlerimi belirtebilirim artık. Yazın saçlarımı kısacık kestirdim daha sonra da bu değişiklikle yetinmeyip saçlarımı baya bi' boyadım yıpranana kadar. Baktım istediğim rengi elde edemiyorum, uçlarına açıcı sürdüm. Hem de iki kez! Onun üzerine de komple 3 kez boyadım. Yani demem o ki, saçlarımı öyle bir yıprattım ki mahvettim!
Hal böyle olunca, saçlarıma daha da bir özen göstermem gerekti   Watsons'a gittiğimde direkt Toni&Guy markasının maskesini aldım başka markalara hiç bakmadan. 



Maske hakkında genel bilgiler fotoğrafta görüldüğü gibi. Öncelikle şunu söylemeliyim, evet çok sevdim ancak ölü saçlarımı bana geri vermedi tabi ki. Ben çok kırılan yerleri makasla azalttım biraz. Çünkü  biliyorum kuaföre gitsem iyice kısaltacak zaten kısa olan ve uzatmaya çalıştığım saçımı.



Yapısı puding kıvamında. Kokusu bitkisel ama muh-te-şem! Bayılıyorum kokusuna. Saçınıza değdirdiğiniz an diğer maskelerden farkını hissediyorsunuz. Ölü saçımı bana geri vermedi ancak daha az yıpranan yerleri çok güzel onardı. Saçlarım yumuşacık, parlak. Eğer sizin de saçlarınız çok yıprandıysa önce kırıklarını aldırın. Benim saçım komple çok yıpranmıştı ancak uçları tamamen ölmüştü.






 İlk uyguladığımda saçlarımın ucuna anlık etki etti. Bunu farkettiğimde uçlarımdaki kırıkları azalttım. Ben saçımı 2 günde bir yıkadığım için, komple uyguluyorum saçıma yani sadece uçlarına uygulamıyorum. Saç tipi yağlı olanlar bunu yapmasın iyice ince telli görünür ve sönükleşir saçınız. Benim saçlarımı fazla ağırlaştırmadı. Sonuçtan çok memnunum. Sanırım tek eksi yönü fiyati olabilir. 40 TL civarında ancak ben indirimde 35 TL'ye aldım. Kesinlikle değiyor fiyatına dediğim gibi saçınıza sürdüğünüz an diğer maskelerden farklı olduğunu hissediyorsunuz. Ve ben maske olarak değil, her duş sonrası saç kremi olarak kullanıyorum. 1 ay kullanmama rağmen, hem de bolca bolca sürmeme  rağmen baya bereketli bir ürün. Herkese tavsiye ediyorum yıpranmış saçlarınıza ilaç gibi gelecek.

Sevgileeer ♡

8 yorum:

  1. Saç tipim yağlı olduğu için bu tarz maskeleri kullanamıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçınızın uçlarına değdirseniz sorun olur mu acaba diplere sürmediğiniz sürece sorun olmaz diye umuyorum :)

      Sil
  2. Çok güzel bir ürünle tanışmış oldum öyleyse. Çok teşekkürler canım benim :)

    YanıtlaSil
  3. Değişen hava şartlarından dolayı saçlarımın bu maskeye ihtiyacı var sanırım :/ teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyin mutlaka, her geçen gün daha da mutlu ediyor beni ve saçlarımı :)

      Sil
  4. Bende hic bir etki yapmadi kulliyen yalan dolan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz de aynı etkiyi göstermemiş olabilir,bendeki etkilerini yalansız dolansız yazdım. Sevdiğim ve sevmediğim ürünleri yazıyorum :) Memnun kalan çok kişi var benim için şahane bir ürün şu ana kadar bundan daha iyisini görmedim.

      Sil