3 Ocak 2016 Pazar

Maybelline Fit Me Kapatıcı || Fit Me Concealer




Herkese yeniden merhaba! 
Yeni yılın ilk konuğu Maybelline Fit Me kapatıcı. Kendisini duymayan kalmamıştır. Neredeyse bütün vlogger ve blogger'lardan bolca övgü aldı, meşhur oldu. Bence, aldığı tüm övgüleri sonuna kadar hak eden bir ürün. Bizim güzel ülkemizin adetidir, çok tutulan,sevilen  ürünleri ülkemize getirmemek. Maybelline her ne kadar ülkemizde olan bir marka olsa da Fit Me ve Age Rewind concealer ülkemize artık getirilmeli bence.

Benim bu ürünle tanışma hikayem, herkesten duya duya çok merak ediyordum zaten. Ama asla övüldüğü kadar güzel olduğuna inanmıyordum. Çünkü ne zaman çok severek takip ettiğim insanlar bir şeyi önerse ben hemen gidip koşa koşa alırım ulaşabiliyorsam. Ve çoğunlukla, "bu muymuş yani çok övdükleri ürün" durumuna düşerim. Bu ön yargımı yıktım artık. Çünkü herkesin üründen beklentisi farklı.Bir gün Almanya'da dm markt'ta dolanırken karşıma çıktı. O an alayım ne kaybederim dedim ve aldım.
Herkesin kozmetik alanında bir zaafı vardır ya benimki de kapatıcılar ve bronzerlar. 
Hele ki kapatıcılar can dostum :D




Fotoğrafta gördüğünüz gibi, Fit Me kapatıcı sünger aplikatöre sahip.
Likit bir yapıda oldukça kremsi. Sürülmesi, yayılması çok kolay. Ben yüzük parmağımla pıt pıt hareketlerle dağıtıyorum göz altıma. Sarı alt tonlu bir ürün. Kalıcılığı bir pro longwear gibi değil ama oldukça yeterli. Hem tazelemek istediğinizde kolayca tazeleyebilirsiniz. Ben üzerinden pudra ile geçmediğim için bir sorun yaşamadım tazeleme konusunda. Üst üste uygulanmış durumu yaratmıyor. Oldukça doğal görünümlü. Göz altlarına aydınlık bir görünüm veriyor. Kapatıcılığı orta seviyede. Benim göz altı çizgilerime dolmuyor.

Benim cildimde en sorunlu bölgem göz altlarım. Geçen yıl o kadar çok takıyordum ki kafama. Önce altına corrector daha sonra üzerine Mac pro longwear ve en sonda aydınlık görünüm veren bir kapatıcı. Hatta uzun süre dışarıda kalacaksam bir de üzerinden pudra ile geçiyordum. Alın size Bülent Ersoy makyajı. Bir gün babamın, "hayırdır sahneye mi çıkacaksın bu makyajla" demesi üzerine kendime geldim. Çünkü yüzümde fondöten yoktu ama göz altlarımla çok uğraştığım için aşırı makyajlı görünüyordum. Artık doğallıktan yanayım. Fit Me kapatıcıyı çok sevdim. Tam kararında, istediğim tüm özellikler bir arada. 








Bendeki rengi 25 numara. Cilt tonumla çok güzel uyum sağlıyor hatta çok minicik azıcık koyu bile geliyor. Sürdükten sonra rengi koyulaşmıyor. Uygun fiyatlı olması da büyük bir artı. Amerika fiyatını bilmiyorum ama Almanya'da 5 Euro.



Renk skalası bu şekilde;



Özetlemem gerekirse, çok sevdim. Aldığı övgüleri hak ediyor. Son 2 aydır elimden hiç düşmedi, üzerindeki tüm yazıların silinmiş olmasından belli olduğu üzere. Bittikçe alacağım bir ürün oldu. Umarım en kısa zamanda ülkemize gelir. Uygun fiyatlı kapatıcılar arasında en iyisi! Islak, sağlıklı gösteren bir bitişe sahip. Kalıcılığı gayet iyi.  Ülkemizde yok ama instagram'da ulaşabileceğiniz bir çok güvenilir hesap var. Almak isteyenler oradan bakabilir ya da yurtdışında yaşayan tanıdığınız,akrabalarınız varsa onlardan  isteyebilirsiniz. Umarım merak edenler için faydalı bir yazı olmuştur. Herkese iyi pazarlar.


Sevgileeer ♡












14 yorum:

  1. Ülkemize gelsin artık onca zaman oldu hala yok, çok merak ettiğim kapatıcılardan bu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok uzun zaman oldu hâlâ gelmedi, gelsiiin artık

      Sil
  2. Benim de çok beğenerek kullandığım bir kapatıcı bu.

    YanıtlaSil
  3. Bu urunu alabilecegimiz guvenilir bi internet sitesi var mi acaba. Instagram hesaplarini da biraz pahaliya geliyor malesef ki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok bildiğim kadarıyla. Evet instagram hesaplarında 25-30 TL sanırım. Yapacak bir şey yok umarım ülkemize gelir :(

      Sil
    2. Az önce 50 TL'ye satıldığını gördüm instagramda. Çok şişirilmiş bir fiyat, umarım ülkemize gelir ya bir an önce!

      Sil
  4. Merak ettim şimdi. Ev kapatıcı çöplüğüne dönmüş durumda ama belki bunu severim. Yani olsaydı severdim:((

    YanıtlaSil
  5. Neden ülkemize gelmiyor anlamıyorum cidden , benimde sorunum göz altlarım.. Böyle bir ürüne çok ihtiyacım var :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben de anlamış değilim neden çok tutulan, sevilen ürünler ülkemize gelmiyor..

      Sil
  6. Sizce age rewind mı yoksa fit me mi daha güzel ve çizgilere dolmuyor?

    YanıtlaSil
  7. Sizce age rewind mı yoksa fit me mi daha güzel ve çizgilere dolmuyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim şu anki favorim fit me. Verdiği kapatıcılığı, aydınlığı çok seviyorum. Çizgilere birazcık dolma yapabiliyor. Üst üste sürme miktarınıza bağlı. Üst üste uygulama yaptığınızda çizgilere dolabiliyor ama asla üst üste kat kat sürülmüş gibi gözükmüyor iyice yedirince. Age rewind fit me'den daha güzelmiş gibime geliyor sanki ve çizgilere dolma çok azıcık yapıyor. Ben kendi tenime göre çok açık rengini almışım, fazla kullanamadığım için hakkında tam bir şey söyleyemiyorum. Ama age rewind kapatıcılık ve çizgilere dolmama konusunda fit me'ye göre daha iyi.

      Sil