15 Ocak 2016 Cuma

FLORMAR WATERPROOF LIPLINER | FLORMAR DUDAK KALEMLERİ



 Herkese yeniden merhaba!



Fark ettim ki, ben dudak kalemlerini ruj olarak kullanmayı çok seviyorum. Baktım en çok Flormar'ı kullanıyorum aldım kalemlerimi geldim sizlerle paylaşmaya.






Bende ki renkler bu şekilde. Bir de 232 numaralı kırmızı rengi var, hiç kullanmadığım için dahil etmedim. Odamın hangi kuytu köşesindedir kim bilir :D






Kalemlerin yapısından bahsedecek olursam; ne çok sert ne çok yumuşak tam ortası. Ben yumuşak kalemleri hiç sevmiyorum zaten. Eskiden beyaz ambalajları vardı ve o zaman daha sertti  bu kalemlerin yapısı.
 Renklerini veriyor, pigmentasyonu güzel.
Dudak kusurlarını oldukça belli ediyor mat yapıda olduğu için. Sürmeden önce dudaklarınızı nemlendirmeniz şart. Ben zaten her gece şurada bahsettiğim Vaseline nemlendiriciyi sürüp yatıyorum. Sabah pürüzsüz dudakla uyandığım için sorun yok.
Kalıcıkları iyi sayılır. Yeme-içme işlemine kadar kalıyor dudaklarınızda. Ama yemek yediğinizde orta kısmı çıkıyor rengin. Bu en nefret ettiğim durum, bir rujun ortadan çıkıp dudak kenarlarında kalması. Ama yine de fiyatına göre oldukça iyiler. Ben çok seviyorum, almak istediğim bir kaç rengi daha var ancak bu kadarını bulabildim kendi tarzıma uyan.





211: Tam bir kiremit rengi. Kırmızı kahve gibi bir şey, bu rengi geçen yıl fazlasıyla kullandım.

231: Bu çok sevdiğim bir renk ancak her zaman sürebileceğim bir renk değil. Tanımlayamıyorum rengi, morumsu kahvemsi çoook güzel bir renk!

201: İşte benim daimi favorim. Çooook sevdiğim bir nude! Hiç bir rujda bulamıyorum bu rengin güzelliğini.
Evet benzeri çok ama bana göre birebir aynı duran yok. 5-6 tane bitirmişimdir.

202: Kahvemsi, içinde çok azıcık gül kurusu pembelik barındıran bir nude. Bunu da çok seviyorum.

203: Bunu 1-2 ay önce aldım. Çok ayılıp bayılmadım elimdeki diğer renklere oranla. Alırken mağazadaki ışıklar altında kahverengi gibi görmüştüm. Ancak kendisi pembeymiş. Pembe ruju hiç sevmiyorum, yakıştırmıyorum kendime. Böyle metalik gibi bir yapısı var. Anlatamıyorum denemeniz lazım :)


Evet benim elimedeki renkler bu kadar. Ben dudak kalemlerini, dediğim gibi ruj olarak kullanmayı çok seviyorum. Fiyatına göre oldukça iyiler.Her zaman bittikçe alacağım ürünler. Sizin bu seride kullanıp çok sevdiğiniz renk var mı? Ya da nude-kahve dudak kalemi öneriniz varsa bekliyorum mutlaka önerilerinizi.

Fiyatı; 4.99

Sevgiler 


14 yorum:

  1. dudak kalemi ve lipgloss çok sevdiğim bi ikili. essence dudak kalemlerine de bi bakın derim, çok güzel renkler var.

    YanıtlaSil
  2. Evet ben de bayılıyorum lipgloss ve dudak kalemi ikilisine. Essence'in dudak kalemlerini de seviyorum onu da yazarım bir ara :D

    YanıtlaSil
  3. flormar'ın dudak kalemleri çok güzel, galiba bende de hepsinden mevcut. golden rose'un dreamlips serisindeki kalemler de çok kullanışlı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara çok duydum, fazlasıyla merak ediyorum Golden Rose'un kalemlerini

      Sil
  4. En güzel tonlarını almışsın sahiden, ne güzel o kalemler öyle güle güle kullan canım <3

    YanıtlaSil
  5. çok tatlı anlatmışsınız teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Essence ve Note'un dudak kalemleri var elimde fakat flormar'ı da bi deniyim :)) Blogunuzu çok beğendim takibe aldım bana da beklerim sevgiler ^^
    tekboynuzlupanda.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ben de takipteyim :) Flormar'ı da deneyin mutlaka, memnun kalacaksınız.

      Sil
  7. Hafta sonu dayanamadım kırmızısını aldım didem soydan da gördüm :) güle güle kullanın bu renklerde şahane

    YanıtlaSil
  8. Hepsi ayrı güzel:)) güle güle kullanın...

    YanıtlaSil