30 Aralık 2015 Çarşamba

2015 FAVORİLERİ



Yine geldik mi bir yılın sonuna! Dile kolay tam 1 yıl, 365 gün, 12 ay!
Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Teoman'ın şarkı sözündeki gibi "nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor"  Ben 18 yaşımdan beri bu soruyu soruyorum kendime. Nasıl bu kadar hızlı geçebiliyor zaman. 
Her neyse bu konu hakkında konuşmaya kalksam sayfalarca yazabilirim zaman hakkında. Gelelim bugünkü konumuza.  Ben bu yıl içinde neler kullandım, en çok hangi ürünleri beğendim, aklıma kazınan gönlümü kazanan ürünler nelerdi? 
Öncelikle 2015 senesini özetleyecek olursam, benim için bol koşturmalı, yorucu ama güzel bir yıl oldu. Makyaj malzemeleri ile bu yıl içli dışlı oldum. Evlendim. Bloğuma bu sene ağırlık verdim, çok şey öğrendim, yeni insanlar tanıdım. Benim için dolu dolu bir sene oldu 2015. Artık ürünlere geçebilirim.

27 Aralık 2015 Pazar

Vaseline Cocoa Butter Nemlendirici Jel



Selam kızlaaar!
Sizlere çok memnun kaldığım bir üründen bahsedeceğim. Kendisini ilk çıktığı günden beri vazelin zannediyordum. Geçen ay Migros'ta dolanırken gözüme çarptı fiyatı 4.90'a düşmüştü. Kış mevsimin gelmesiyle birlikte cildim pul pul dökülmeye ve kuruluktan ölmeye başladı,indirimde olduğunu görünce alayım dedim. Hem bu kokuyu çok seviyorum daha önce tam 2 tane koccamaaan vücut losyonunu bitirmiştim! Kokulu olması da ilgimi çekti ve aldım. Normalde vazelinler kokusuz olur ya!