22 Mart 2015 Pazar

SIKICI BİR PAZAR GÜNÜ


















Çocukluğumdan beri, oldum olası pazar günlerini hiç mi hiç sevmem. Canım ne gezmek ister ne de başka bir şey, pazar günleri. Üzerime sebebini bilmediğim bir hüzün çöküyor. Pazar günü miskinlik günü, keyif günü, evde yatıp yuvarlanma günü :D 


Her ay, ay sonuna kadar dergilerimi büyük bir keyifle ve her pazar okumadığım yeni bir bölümünü keşfede keşfede okurum. Yeni bir aya girerken aklıma ilk gelen şey, acaba bu ay hangi dergiyi alsam? :D Bugün de yine o günlerden biri, yaptım keyif kahvemi aldım Mart ayının dergilerini karıştırdım bir güzel.


16 Mart 2015 Pazartesi

SAÇ UZATMA/SAÇ BAKIMI





Küçüklüğümden beri kızıl saçlara ayrı bir hayranlığım var. İlk kızıl saç aşkım 9-10 yaşlarımdayken, televizyonda izlediğim pembe dizideki Natalia Oreiro'nun saçları.Kızıl saç bir insana bu kadar mı yakışır.


15 Mart 2015 Pazar

L'OREAL PARIS SKIN PERFECTION YÜZ KREMİ


Loreal Paris Skin Perfection Yüz Kremi




 Herkese merhaba! Artık ders çalışmaktan gece kuşu oldum, ancak vakit bulabiliyorum yazmaya. (bualmancabeniöldürecek)

Uzun zamandır çok merak ettiğim bir ürünü paylaşacağım sizlerle. Loreal Paris'in genellikle herkesin çok memnun olduğu yüz kremi.

Ürünün vaat ettikleri;


11 Mart 2015 Çarşamba

BEBEK YAĞLARI








Başlığa bir türlü karar veremedim vücut yağları mı yazsam bebek yağlarımı diye :D

İtiraf etmeliyim ki, bebekler için olan ürünleri kullanmayı çok seviyorum. Bebek yağları,vücut şampuanları,vücut losyonları,bebek sabunları..Bebek yağlarını kullanmayı senelerdir hiç bırakmadım o yüzden faydalarını sizlerle de paylaşmak istiyorum.

Elimde 3 tane bebek yağı var Arko Nem bir istisna :D Ama yine de onu da paylaşmak istedim, belki bir gün karşılarsınız alırken aklınızda fikir olsun diye.



10 Mart 2015 Salı

YVES ROCHER HAIR REPAIR OIL





Herkese merhabalar arkadaşlar! Uzun bir süre yoktum yoğunluktan. Malum evlilik heyecanı,hazırlıkları,derslerim bir de buna ek olarak yabancı dil öğrenme zorunluluğum.Üzerimde bir bıkkınlık vardı tüm bu stresler yüzünden.Hani olur ya insana bazen, hiç bir şey yapasınız gelmez.. Buralara girmekten,video izlemekten baktım ki başka bir şey yapamıyorum derslerime engel oluyor kapatayım bloğumu sonra yine açarım dedim ama hasretine 3 güncük dayanabildim :D Bir şey farkettim ki bloğumu dondurunca GFC de takip ettiklerim sıfırlanmış, aklıma gelenleri yeniden takibe aldım GFC'den. Bu kadar çok konuştuktan sonra sanırım artık konumuza geçebilirim :D