18 Kasım 2015 Çarşamba

CATRICE ALLROUND CONCEALER PALETTE






Herkese merhaba!
 Bugün sizlere Catrice markasının kapatıcı paletinden bahsedeceğim. Bir önceki alışveriş yazımı okuyanlar bu ürünü satın aldığımı görmüştür. Artık hakkındaki fikirlerimi sizlerle paylaşabilirim.






Fotoğrafta görüldüğü gibi, göz altını kapatmak için olan ten renginin dışında bir adet kırmızı ve bir adet yeşil renk var. Benim bu paleti alma sebebim paletteki kırmızı renk. Zombi göz altlarımdaki morluğu yok etmek içindi.
Yeşil renk kızarıklık ve sivilce izleri için,kırmızı renk ise göz alti morlukları için. 


Ben bu paleti ilk aldığımda, yüzük parmağımla uyguluyordum. Kremsi bir yapısı olduğu için parmağımla uygularsam daha iyi bir sonuç alacağını düşündüm. Ancak Real Techniques'in deluxe crease brush fırçası ile çok daha iyi bir sonuç elde ettim. Onun için artık fırça ile uyguluyorum. Parmağımla ayarı sağlayamıyorum. Çok kaçıyor. Ürün miktarını çok iyi ayarlamak lazım. Fazla  kaçıncı yeşillik ve kırmızılık belli oluyor fondöten ya da kapatıcının altında .


Alalı 1 ayı biraz geçti, her gün kullanmamama rağmen ortadaki rengin dibini gördüm. Kırmızı rengi daha çok kullanmama rağmen dibini görmedim nasıl oldu ben de anlamadım :D Ben az miktarda göz altıma uyguluyorum kırmızı rengi ve üzerine de pro longwear concealer uyguluyorum. 
Bu paletteki iki ürünü üst üste uygulamak ne mümkün. İlk aldığımda göz altıma önce kırmızıyı sonra üzerine kapatıcı olarak ortadaki rengi uyguladım. Sonucu hiç beğenmedim. Çok yağlı durdu ve çizgilere çok fena miktarda doldu. Evden acil  çıkmam gerekliyse göz altıma sadece ortadaki rengi sürdüm çıktım.
Paletle ilgili genel görüşlerim; oldukça yağlı bir yapısı var bunun için yağlı ciltlilere pek uygun olacağını düşünmüyorum. Göz altı çizgilerine dolma yapıyor. Kalıcı değil. Ancak benim alma sebebim farklı olduğu için memnun kaldım. Göz altı morluğu mu nötrlemekte iyi sayılır. Ayılıp bayıldığım bir ürün olmadı ama bittikçe alırım fiyatı uygun olduğu için. Daha iyisini bulana kadar en azından :)

Sevgiler ♡




15 yorum:

  1. bu harika bir ürün bende severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de severek kullanıyorummm beğenmeyeni pek görmedim şimdiye kadar :)

      Sil
    2. Ben de severek kullanıyorummm beğenmeyeni pek görmedim şimdiye kadar :))

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Uygun fiyatlı olduğu için bi' denemeye değer bence :)

      Sil
  3. bende flormarın ve golden rose var ve çizgileri normalden fazla belli ediyor. anladığım kadarıyla hepsi bu şekilde paletlerin maalesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ya sanırım öyle hepsi. Ben bobbi brown corrector istiyordum eğer o da böyleyse 85 TL fiyatına hiiiiiç değmez :)

      Sil
  4. Ben her rengin dibini gördüm :) parmakla uygulayinca, isitmis oluyorsun concealeri ve zaten kremsi olan yapisi iyice parlama yapiyor, en azindan bende oyle oldu, fircayla uygulamak iyi fikir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de parmağımla ısıtınca daha iyi sonuç alırım sandım ama zaten yağlı olan yapısı iyice yumuşadı :D

      Sil
  5. Bende bu ürünü çok merak ediyorum ya özellikle bende kırmızı rengi için alıcam, malesef göz altı morlukları sorunu bendede var. Beğendiysen bende alınacaklar listeme ekliyeyim ^-^

    YanıtlaSil
  6. Güzel ve kullanışlı bir ürün. Ben de alacağım ilk fırsatta. Sizi yeni keşfettim. Paylaşımda bulunmak isterseniz ben de sizi bloguma beklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka deneyin, çok pratik bir ürün. Fiyatından dolayı da denemeye değer. Bu arada ben sizin izleyicinizmişim zaten ama kendimi bulamadım GFC'de. :D Sevgileer ♡

      Sil
  7. Selam fiyati nedir acaba? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alalı baya oldu ben Almanya'dan almıştım sanırım 3.50 ya da 4.00 Euro gibi bir fiyatı vardı. Türkiye'de ne kadar hiç bilgim yok ancak buradaki ile aynıysa en fazla 15 TL'dir.

      Sil