17 Ekim 2015 Cumartesi

YENİ BİR HAYAT / ALIŞVERİŞ




Herkese merhabalaaar!
Yine uzun bir aranın ardından buradayım. Benim için o kadar kıymetli ki burası yazamadığım her an bir pişmanlık, başımı yastığa koyduğum her an sürekli beynimi kemiren bir durumdu yazamamak. 
Beklediğim haber aniden gelince apar topar hazırlanmak zorunda kaldım. Hiç boş vaktim olmadı. Veee sonunda geldim Almanya'ya. Artık benim için yeni bir hayat başladı!

Gelirken yanımda pek kozmetik getiremedim. Vee buradan yaptığım alışverişlerinde başlayalım artık. Ufak tefek bir şeyler aldım.





Gelir gelmez hemen dm markete gittik. Şampuan ve duş jeli için. Şampuanı Dove yıpranmış saçlar için olanından aldım. Dove en sevdiğim marka şampuan konusunda. Kokusuna, yapısına her şeyine bayılıyorum. Saçlarımı yumuşacık yapıyor. Duş jeli olarak elim hep alışmış vanilya ve Hindistan cevizi kokularına gidiyor. Bu sefer farklı bir şey deneyeyim dedim ve Fa'nın bu duş jelinin Kokusuna aşık oldum diyebilirim.
Pantene'nin argan yağlı serumunu  Watsons'tan almıştım. 
Vee Mac fix plus! Havaalanında küçücük bir Mac standı vardı görünce o kadar sevindim ki. Ama içine girince hayallerim yıkıldı aradığım hiç bir ürün yoktu. Sanırım pek satılmayan ürünleri getirmişler havaalanina. Ben de fix plus aldım sadece.


Dm'de dolanirken bu minnak kremi gördüm. Çantada taşımak için çok ideal. Ve Schwarzkopf chaot saç şekillendirici. İlk defa kullanacağım bakalım beğenecek miyim.
                   



Rossmanda gezerken bu çok merak ettiğim Catrice markasının concealer paletini gördüm. 2 tane kalmıştı hemen kaptım. Dm'de hiç yoktu standta.


 Avon'un bu Mocha Latte far paletini de gelmeden önce aldim. Aslında avon dan baya bir şeyler aldım ancak yanımda getiremedim.







Vee beni en memnun eden alışverişim Kiko! İçeride saatlerce vakit geçirebilirdim beni bıraksalar. 
Farlara bayıldım indirim vardı bu yüzden benim tarzım renk kalmamıştı. Hep cıvıl cıvıl renkler kalmıştı. 

Kalem rujların yapısına ve renklerine ayrı bir bayıldım. Soldan sağa numaraları 08, 09 ve 11.




 Son olarak da Avon'dan 3 adet lip pencil. Aslında 4 taneydi, bir de "simply spice" rengi vardi ama bulamadım. En sevdiğim o olduğu için hangi çantamın derinliğindedir kim bilir. Her neyse.. Renkleri dışındaki renklerle ayni. Bir tane kiko lip pencil 303 numara aldim. Aslında başka olsa yine alırdım ama standta sadece bu renk vardı. Son olarak da Terra Naturi markasının krem göz fari. Yine rengine vuruldum. 

Benim yaptığım alışveriş bu kadardı. Umarım hoşunuza gitmiştir.  

Sevgiler ♡


11 yorum:

  1. iyi günlerde kullan canım keşke kiko türkiye de de olsa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bence de keşke olsa hem uygun fiyatlı hem çok kaliteli. Yakında olur diye umuyorum.

      Sil
  2. Caniiim Almanyaya mi tasindiniz yoksa cok sevindim! Ilerde kismetse evlendigimizde saniyorum bizim de oyle bi durumumuz var net degil tabi ki ama olur da ayni yerde olursak oh ne guzel kopusleri kardes kardes gezdiririz hem:) aldiklarina bayildim! Madem dm e ulasabiliyorsun DM de makyaj sungerlerine Ebelin markasi yine Dm in kendi urunu siddetle tavsiye ediyorum bak buna ben uc bes alip depolamadigim icin cok pismanim cok sevdim gercekten! Tum aldiklarini gule gule kullan yeni hayatinizda da mutluluklar diliyorum 3 unuze:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım benim eşim buradaydı ben de evlenince geldim. Ay ne güzel olur beraber alışverişe gideriz. Ama ben oğlumu getiremedim çoooook özlüyorum :( annem babam bakıyor Türkiyede. Ay ben o süngeri alacaktim sonra Dm'de başka bir şeye dalmışım unuttum bir dahaki gitmemde alacağım :* Sağol canım inşallah siz de gelirsiniz senin oğluşunu severim benimkinin her gün fotoğraflarına bakıyorum videolarını izliyorum sağolsun babam whatsappten, facebooktan yolluyor bol bol :D

      Sil
    2. Ciddi misin:( bizim oglus da su an annemizde ya mecburen bizimki de bi sure ama biz gidip gorebiliyoruz tabi olsun belki alirsiniz yine yaniniza:) muhakkak bak canim eminim cok seviceksin:) ilerde olur da gelirsek getiririz diye dusunuyorum seve seve seni de davet ederiiiz gezmelere gideriiz:)

      Sil
  3. Hosgeldin tatlim, insallah cabucak adapte olursun :) keske yakinlarda olsan da birlikte alisveris yapsak ama dedigim gibi, eger gezme amacli bayern e gelirsen kesinlikle haber ver bana. Ben Nürnberg taraflarindayim, her zaman beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke yakın olsak beraber gezip alışveriş yapardık ne güzel olurdu valla :) Gelirsem tabi muhakkak haber veririm ama şimdilik mümkün görünmüyor :)

      Sil
  4. Alışverişin çok hoşuma gitti, hep güzel şeyler almışsın güle güle kullan hepsini de...
    Fa'nın o duş jelinden Türkiye'de yok herhalde...
    Catrice'in kapatıcı paletini çok merak ediyorum, aklımda...
    ürünlerinin hepsini götürememek uçak yolculuğunun en zor kısmı sanırım ya :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok mu k duş jelindenn haberim yoktu canım. Catrice'nin yazısını yazacağım yakında :* Ya eveeeet şimdi yakinda geleceğim türkiyeye bu sefer hepsini getircem yanımda banane :(

      Sil
  5. Ah şu alışveriş hallerimiz bir durdurak bilmiyoruz. :) Aldığınız ürünler çok güzel. güle güle kullanın. Takibe aldım sayfanızı. bende beklerim:)
    www.dsgnmariposa.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi ben de bilmiyorum ala ala bu işin sonu nereye varacak. Teşekkür ederim ben de takipteyim sevgileer

      Sil