13 Temmuz 2015 Pazartesi

YVES ROCHER NORMAL SAÇLAR İÇİN PARLAKLIK VEREN ŞAMPUAN




Merhabalar bakımlı bayanlarıııım.
Bu aralar, her gün  saçlarım hakkında övgü aldığım için bu şampuanı tanıtmak boynumun borcudur dedim.


Şampuan konusunda bir ürüne bağlı kalmayı sevmiyorum, saçım alışıyor çünkü ve o şampuanın etkisini göremiyorum. Marketteki şampuanların hepsini denedim, gerek kuru saçlar için gerek parlaklık veren olsun. Hiç biri bir işe yaramadı ben de.Lakin en sevdiğim, en memnun kaldığım Dove. Ne kadar çok sevsem de her ay kullanamıyorum. Kuru saç tipine sahibim, saçlarımın parlak görünmesini istiyorum. Önceden hep kuru saçlar için şampuan kullanırdım ama dediğim gibi istediğim sonucu elde edemedim. Sonra bir gün Yves Rocher'e gittiğimde oradaki bayana, saçlarım parlak görünsün istiyorum dediğimde bana bu şampuanı önerdi.

İçerisinde, organik sefa çiçeği var.


Saçlarımıza parlaklık kazandırdığını iddia ediyor ki gerçekten de öyle. Yves Rocher bitkisel bir marka olduğu için, şampuan fazla köpürmüyor. İçerisinde her zamanki gibi paraben, slikon yok. Ben bu aralar saçlarıma pek bakım yapamıyorum üşengeçlikten, yoğunluktan. Onun için bu şampuanın işe yaradığına eminim. Benim saçlarıma parlaklık, ışıltı kazandırdı. Duştan sonra saç kremi kullanmadığım halde bile saçlarımı rahatça tarayabildim.

Benim için eksi yönleri; 
- Kokusunu bir çok kişi sevse de ben pek sevemedim. Papatya gibi kokuyor. En sevdiğim çiçek papatya da olsa, kokusunu pek sevmiyorum papatyanın.

-Saçımda biraz ağırlık yaptı. 2 gün sonra saçlarım sönmeye, yağlanmaya başladı.

-Çok bereketsiz bir ürün.

Bir daha alır mıyım, evet alırım. Yazın saçlarımı her gün yıkadığım için ağırlaştırma problemini yok sayıyorum. Zaten dediğim gibi dönemsel dönemsel kullandığım için de sorun yok. Bu aralar Yves Rocher'da büyük indirim var, bakmak isteyenler bakabilirler. 
Normal Fiyatı; 19.90
İndirimli; 14.90

Herkese mutlu günler.
Sevgiler 




8 yorum:

  1. Keşif etkinliğinden geldim canım bende bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Blogunu yeni keşfettim ve cok beğendim canım. Eğer istersen bana da beklerim. :)

    YanıtlaSil
  3. Eksi yönlerinide yazman iyi olmuş canım. En çok baktığım şey saçlarımın ağırlaşmaması. Hele yazın sıcakta kötü oluyor gibi geliyor. Teşekkürler yorumların içinn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimkini 1-2 gün sonra ağırlaştırdı onun için yazın her gün saçlarımı yıkadığım için görmezden geldim o sorunu. Ama kışın tahammül edemem saçımı ağırlaştırmasına, her gün saçı yıkamak da zararlı çünkü. Beğendiysen ne mutlu bana Teşekkürler canım :)

      Sil
  4. benimde saç uçlarımda ombre var ve saçlarım çabuk yağlanmıyor kuru ombre yüzünden de kurudu acaba kullansam iyi gelir mi arada dökülme ve kepek de olmuyor değil =) ama gene de saçlarım güzeldir =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçların parlak görünsün istiyorsan dene canım, uçlarındaki kuruluğu da saç kremi ile ya da bir bakım ürünü ile halledersin. Ben en büyük hatamı anladım işte, saçlarım parlak görünsün mu istiyorum gidip kuru saçlar için alıyordum şampuanı. Hiç etkisini göremedim. Sen saçında nasıl etki istiyorsan sana kalmış şampuan seçeneği :))

      Sil