4 Temmuz 2015 Cumartesi

CLINIQUE ONLINE ALIŞVERİŞ


Merhabalar herkese. Bugün Clinique markasından online olarak yaptığım alışverişten bahsedeceğim. Gözüm uzun zamandır bu sitede, çok güzel kampanyalar oluyor.Ben onu mu alsam bunu mu diye düşünürken bir bakıyorum ki kampanya bitmiş başka bir kampanya başlamış. 





Clinique Body Value Set; Bu benim çok istediğim bir setti. Kışın sitede baktığımda 100 TL'ydi, ancak makyaj çantası nasıldır. Çok mu küçüktür bilemediğim için o paraya değmez dedim ve bekledim. Sırf makyaj çantası için istiyordum çünkü hihihi :D Bu ay baktığımda 69 TL'ye düşmüştü ve hemen attım sepete.
 İçerisinde;
Deep Comfort El ve Tırnak Bakım Kremi 40 ml
- Deep Comfort Body Butter 200 ml
- Sparkle Skin Body Exfoliator Massage Tonus 75 ml var.  

Bildiğiniz üzere Clinique ürünleri parfümsüz. Body butterin ve el kreminin kokusuz olmasını yadırgadım açıkçası. Bu grup ürünlerde mis kokulu şeylere alışkın olduğum için. Bu arada çok şanslıyım, bu ürün sepette bir kaç gün bekledi ve tam alışveriş yapacağım gün o güne özel bir kampanya vardı. 200 TL ve üzeri alışveriş yapana bu set bedavaydı. Alışveriş sepetimi yeniden düzenledim ve bu set bana bedavaya gelmiş oldu. Şu an sitede satışı yok.


Party Lips and Nails Makyaj Ve Oje Seti; Bu set de fotoğrafta görüldüğü üzere.Minik boy 2 tane oje ve Chubby Stick bulunuyor.

Fİyatı; 59 TL

Bundan sonraki aldıklarım siteden alışveriş yapmamı sağlayan asıl neden. 5 tane seyahat boy ürün alana yukarıda gördüğünüz Body Value setteki makyaj çantasının aynısı hediye.Ve bu kampanya hala devam ediyor. Bakmak isteyenler için, CLINIQUE onlie site.





Muhteşem İkili Set; İçerisinde mini boy HIGH IMPACT MASKARA ve 30 ml TAKE THE DAY OFF göz-dudak makyajı temizleyicisi var.

Fiyatı; 25 TL


Foaming Sonic Facial Soap ; Bu ürün Clinique Sonic ile temizlemek için için üretilmiş bir temizleyici.Makyaj kalıntılarını bir güzel çıkarıyormuş.

Fiyatı; 19 TL

Moisture Surge Overnight Nem Maskesi; Böyle bir maskeye ihtiyacım vardı, cildim kuru karma da olsa yanak hatta  alın bölgelerim çok kuru. Deneyip bakacağım nasılmış .

Fiyatı; 39 TL


Meşhur cilt bakım seti. Dramatically Different Nemlendiriciyi aşırı merak ediyorum. Bakacağım artık nasılmış. Bendeki 2 numara. Kuru karma ciltler için.

Fiyatı; 49 TL 

Veeee son seyahat boy ürünümü, ne yazık ki gösteremiyorum! Çünkü paketten çıkmadı :( 
Seyahat boy Chubby Stick almıştım. Müşteri hizmetlerini aradım 2-3 gün içerisinde mail geleceğini söylediler ancak gelen giden mail yok, bugün de facebooktan mesaj attım bakalım. Umarım ürünümü gönderirler. En kötü yanı da faturamda gönderildi diye görünüyor. Sitenin tek kötü tarafı ürünler elime geç ulaştı, 4-5 gün sonra yola çıktı.

Bunlar da hediye tester ürünler;


200 TL üzerine plaj havlusu hediye. Ve diğer makyaj çantası hediye.



Eksik gönderilen ürün sorununu çözerlerse alışveriş yapmaya devam siteden. Güzel kampanyalar oluyor.
Sevgiyle kalın 



Not: Eksik ürünüm en iyi şekilde telafi edilmiştir. Araya bayram girdiği için 3 haftayı buldu ama olsun. Teşekkürler Clinique! (23/07/2015)















13 yorum:

  1. İyi günlerde kullan. Clinique'in cilt bakım ürünleri bende alerji yapıyor ama rengarenk makyaj ürünlerine dayanamıyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ilk kez deneyeceğim. Aynen ya dayanılacak gibi değil cicili bicili çok güzel renkler ambalajlar.

      Sil
  2. Çok güzel görünüyor bütün ürünler, güle güle kullanın :) umarım eksik ürün sıkıntısını da çözersiniz. Yorum yazılarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiiim inşallah çözülür /: Kullanınca yorumlayacağım hepsini :*

      Sil
  3. güzel şeyler almışsın iyi kampanyalara denk gelmiş güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım daha güzel indirimler sana denk gelsin :*

      Sil
  4. Cilt bakım setindeki sarı nemlendirici çok ünlü ama ben pek beğenememiştim, yeterince nemlendirmedi ve biraz yapışık bıraktı cildimi çok sürmek gerektiği için. Cilt çok kuruysa işe yaramıyor bence. Ama şuan makyaj temizleme sütünü kullanıyorum ve memnunum :) Güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de beğenmeme ihtimalinden korktuğum için küçük deneme setini aldim, genelde herkesin ayıla bayıla kullandığı ürünlerden ben pek memnun kalmıyorum da. Bakalim deneyip göreceğim canım :)

      Sil
  5. We got here we've got a shot here from the photographer cancer GA okay shot Honda in the magazine okay you’re like a centerfold yet okay that was six years ago reaganhey yeah absolutely but you got there I finally got here you have a very excited about Alpha Rush Pro that so people you tell me people are often surprised when they find out your age yeah la tomorrow I am I'm just turning38 and i've been modeling now for about 12years in finding that I'd thought that I.

    http://www.top10workoutsup.com/

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan hepsini canım :)

    YanıtlaSil