21 Mayıs 2015 Perşembe

Yves Rocher Alışverişim



Herkese merhabalar. Bu aralar o kadar çok yoğunum ki bloğa ayırmaya hiç vaktim yok, vaktim olunca da dinlenmekten başka bir şey yapasım gelmiyor. O yüzden bugün sizlerle birikmiş olan Yves Rocher alışverişimi paylaşmak istiyorum. Mayıs ayı boyunca yapılmış bir alışveriş.
Yves Rocher benim çok çok çok sevdiğim ve gözü kapalı güvendiğim bir marka. Tamamen organik,doğal. Paraben içermiyor.
Bence hak ettiği değeri görmüyor ülkemizde. 




Grup grup anlatayım aldıklarımı.


  
Bana yazı hatırlatan kokum. Ne güzel yaz da geldi, indirim güzel zamana denk geldi. Büyüklerinden aldım bu sayede.


 YVES ROCHER ORGANİK VANİLYA DUŞ JELİ VE VÜCUT LOSYONU; Ben bu seriye tek kelime ile, aşığım! Zaten Yves Rocher maceram bu seri ile başladı. Eşi benzeri bulunmayan bir vanilya kokusu. Kendi adıma konuşuyorum, The Body Shop'un vanilyası bana çok sıradan başka markaların da aynı kokuyu ürettiği bir vanilya kokusu olarak geliyor.Ama bu başka, eşsiz. Ya çok seversiniz ya da hiç sevmezsiniz. Ben çok sevenlerden oldum ne mutlu bana. Tamamen doğal içerikli. Vücut losyonu benim tenimde inanılmaz kalıcı. Ertesi gün bile üzerimde kalıyor kokusu. 
Bunu aldığımda 3 al 2 öde kampanyası vardı, 50 küsüre denk geldi fiyatı. Normalde Vücut losyonu ; 27.90
Duş Jeli; 22.90


Tam kasaya geldiğimde görevli, Nisan ayından kalma kampanyam olduğunu söyledi. Herhangi bir ürün alımında göz kalemi hediye. Ben de eşime saç dökülmesine karşı şampuan aldım ve yanında füme rengi göz kalemi hediye. Füme ve mor rengi hediyeymiş sadece.


Bu ay doğum günü ayım olduğu için kampanyam vardı. Doğum günümü ilk kutlayan Yves Rocher :D



Baya bi düşündüm ne alsam ne alsam diye. 2 AL 2 ÖDE kampanyam vardı. Bu ay o kadar çok kozmetik aldım ki kozmetikte ihtiyacım olan bir şey yoktu, cilt bakım desen ben kullandığım ürünlerden de memnunum. Ben de eşime bu serumları aldım.




Yves Rocher ANTI-CHUTE Saç Oluşumunu Destekleyen ve Dökülmeyi Engelleyen Serum; 1 aylık kullanımlık bir serum. Saçı gürleştirip dökülmesini engellermiş. Yeni saç oluşumuna yardımcı olurmuş. Bakalım deneyip göreceğiz. 4 ay ara ile kullanılıyor. Bir paket bittikten 4 ay sonra yeni pakete başlanıyor. Laf aramızda kendisi bu konuda çok takıntılı, aslında çok minik dökülme sorunu var :D
Fiyat: 69.90 TL 

Bana biri bedavaya geldi. Duş jeli de hediyesi.

Ve son olarak bu minnoşları aldım ;

YVES ROCHER NORMAL SAÇLAR İÇİN PARLAKLIK VEREN ŞAMPUAN; Bunu ilk kez kullanacağım, bir fikrim yok nasıl olduğuna dair. Saçlarım canlı bakımlı görünsün diye bunu seçtim.

YVES ROCHER KURU SAÇLAR İÇİN BESLEYİCİ SAÇ KREMİ;  Saçlarımın ucu kuru olduğu için de bu kremi tercih ettim. Bunu da hiç kullanmadım.

 Bu fotoğraftakilerin hiç birini kullanmadım hepsini ilk kez deneyeceğim :D

YVES ROCHER ARINDIRAN IŞILTI VEREN PEELİNG; İşte bunu çoook merak ediyorum, Duygu Özaslan'ın senelerdir favori ürünü. Ben de sonunda aldım.

Son olarak o iki miniş kapsül gibi şeyler, banyo köpüğü çok sevimliler ve çok güzel kokuyorlardı.

Bu alışverişimde 3 ve 3den fazla ürün alana %30 indirim+yanında da istediğiniz aromalı bir vücut peelingi hediye. Ben kullandığım vanilyayı aldım hemen. Kaçırır mıyım tabi. Toplam da 45 Tl'ye geldi hepsi bana. İşte Yves Rocher alışverişim bu kadardı. Herkese mis kokulu günler.

Sevgiler ♡








14 yorum:

  1. Mis gibi, oh...Cici cici şeyler hepsi de güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. İyi günlerde kullanın hepsini. Bende Yves Rocher markasının hak ettiği değeri göremediğini düşünenlerdenim. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bence görmüyor ne güzel fikrime katılan birileri var, teşekkür ederiiim : )

      Sil
  3. Produtos maravilhosa marca muito boa, blog lindo sucesso
    seguindo.
    Canal: https://www.youtube.com/watch?v=3xZdo8xMv34
    Blog:http://arrasandonobatomvermelho.blogspot.com.br/

    YanıtlaSil
  4. İyi günlerde kullan. Organik Vanilya bir kış en severek kullandığım parfümümdü ben de vücut losyonunu da aldım ki vanilya vanilya kokayım bana denk gelene anne mutfağını anımsatayım :D Aşığım o kokuya!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha teşekkür ederim :D nasıl bir koku yapmışlarsa ben de aşığım, burnum hep yaz mevsiminde bu kokuyu arıyor :D Biz de kullanalım güzel güzel kokalım -.-

      Sil
  5. Çok güzel ürünler almışsın cnm, güle güle kullan ;)

    YanıtlaSil
  6. Kullanmak için sabırsızlanıyor olmalısın, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Kullanmak için sabırsızlanıyor olmalısın, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiim, hem sabırsızlanıyoruuum hem kıyamıyorum :D :D

      Sil
  8. Merhaba size iki soru sorucam dökülmeyi engelleyen serum işinize yaradi mi, bir de doğum günü hediyesi hep ayni oluyor galiba portakalli duş jeli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar saç serumunu eşime almıştım ancak henüz kullanmaya başlamadı. Şaç dökülmesini engelleyen şampuandan memnun kaldı ama, bitince tekrar aldı. İlk kullandığında bu ne ya hep saçımı döküyor ben bunu kullanmam dedi ama ben de saçın alışma sürecidir devam et kullanmaya dedim. Şimdi memnun serumları da başlayacak yakında kullanmaya, memnun kalırsa yazarım bloğumda. Doğum günü hediyesine gelirsek 2 al 1 öde kampanyası oluyor ancak yanında hediye edilen duş jeli her yıl aynısı mı oluyor bir bilgim yok.

      Sil