8 Mayıs 2015 Cuma

ANNELER GÜNÜ İNDİRİM ALIŞVERİŞİ

Herkese merhabalar!
Ah ah beyin ve fizik olarak o kadar çok yorgunum ki anlatamam. 1 hafta önce sınav için Ankara'ya geldim. Aile birleşim sınavı için, evlendikten sonra Almanya'da yaşayacağım için bu sınavı geçmem şart. Her neyse 2 gün önce sınava girdim ve bir çıktım, hayatımda moralim ilk kez bu kadar bozuldu. 2 gün boyunca moralim çok bozuktu, hemen çıkışta kafamı dağıtmak için kendimi Watsons'a attim. Artık o kafayla ne aldım ben de bilmiyorum :D
 
Yine de kozmetiğe yönelmekten çok, ihtiyacım olan şeylere yöneldim. 



Dove deodorant 1 alana 1 bedavaydi. Kokusuna aşık olduğum için, 2 tane aldım 2 tane de bedavaya geldi.

Lorealin memnun kaldığım, daha önce yazısını yazmıştım, Pure Zone temizleyici ve toniğini aldım. Bir de Skin Perfection serisinin yorgunluk karşıtı kremini çok merak ettim ve aldım.Loreal cilt bakımda %50 indirim var.

Rimmel London Stay Matte yüz bazı, cildime cc krem ve bb krem de sürecek olsam almak istedim.

Elseve şampuanı niye aldım ben de bilmiyorum, sanki Giresun'da yok. Diyorum ya moralim o kadar bozuktu ki aklım tam başımda değildi.


Duş jeli de aynı şekilde 1 alana 1 bedavaydi, fiyatı da 2.50 Tl. Bu fiyata 2 tane duş jeli almak sudan ucuz benim için :D daha önce hindistan cevizli olanını kullanmıştım zaten, memnunum.

Maybelline Gel Eyeliner, uzun zamandır kahverengi eyeliner almak istiyordum. Hatta sırf bunun için anneler günü indirimini bekledim vee sonunda aldim. Maybelline yanlış olmasın tam hatırlamıyorum ya %30 ya da %40 indirime sahip.

Pure Beauty CC kremi övmeyen, beğenmeyen var mı ben de almasam olmazdı tabiki. Yüzüme fondoten sürmeye başlamak istiyordum fondoten sürmektense CC krem sürmeyi tercih ederim. Ve 50 faktörlük bir güneş kremine ihtiyacım vardı Pure Beauty ' den alayım dedim.

Alışverişim 100 TL'yi geçti onun için 2000 puan hediye ettiler, Mayıs sonunda yüklenecek kartıma ve ağız calkalama suyu 3.50 TL'YE geldi. Öyle büyük bi beklentim yok Listerine kullandığım için, aldım işte öylesine.

Her neyse, gelelim Gratis'e. Gratis'e bugün uğradım.




Öyle ihtiyacım olan şeyleri aldım yine. Bakalım bunları ne zaman kullanıp yorumlayacağım :D

Ve son olarak H&M'ye makyaj malzemesi almaya gittim ama hiç yoktu sadece lipgloss ve kaş farı filan vardı.
 

3 al 2 öde kampanyası varmış kasada öğrendim :D Lipglosslar 1.99du zaten. Makyaj çantasına ihtiyacım vardı öteki minik çantaları da pasaport koyarım bilmem ne koyarım diye aldim. Çok ciciler. Ben çantanın içinde kalabalıklık sevmiyorum, her şey düzenli olmalı acil bir şey olduğunda çantamda aramak yerinde hemen bulmalıyım.

Benim indirim alışverişim bu kadardı. Bu arada, bu sabah sınav sonucumu almaya gittim veee geçmisim nasıl sevindim sevinçten ağladim hayatımda ilk kez. Moralim bozuk olduğu için Ankara'mı gezemedim ama olsun. En sevdiğim şehir Ankara. Doyamadim. Ankaramdan bana kalan tek hatıra fotoğraf.


Bu sabah baya yağmur yağdı Ankarama, oturdum Starbucks'ta sınavı kazanmamı kutladım tek başıma, Vega'nın Ankara şarkısı eşliğinde. Ah ah doyamadim, bu akşam dönüyorum!



Herkese mutlu günler, sevgiler ♡








19 yorum:

  1. hepsi çok güzel güzel günlerde kullanman dileğyle:)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan Gratis stoklarını kimin tükettiği belli olduuu yakaladım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha :D Sizde mi Ankaradasiniz. Ben Kızılay'da bugün yeni açılan Gratis'e gittim orda buldum, İzmir caddesindeki Gratiste bir tane bile wet'n wild ruj yoktu.

      Sil
    2. Yok ben Mersin'e tayin oldum şükür :) 3 sene oldu ama öncesinde Ankara'da yaşadım 2 sene :))) Mersin'deki Gratis'e bugün tekrar gittim talan etmişler resmennnn

      Sil
    3. Aynen ya, bizim Giresun'da Gratis yok napim şehir dışına çıkınca kendimi atıyorum. Ama bugün hiç bi şey bulamadım hele The Balm standı talan edilmiş ürünlerin paketini açıp parmaklamış insanlar. Bide indirim zamanı diye standa çok ürün koymuyorlar onu farkettim sinir bozucu. Bunları bulabildim şükür :D

      Sil
  3. Sınav için çok sevindim. Tebrik ederim. Hepsini güzel mutlu günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Sınavın için tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Aldıklarını iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel günlerde keyifle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık, güle güle kullan. ^-^ Bende yarın yazıcam inşallah alışverişimi *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol teşekkür ederim, bekliyorum yaz tabi bakalım neler almışsin çok seviyorum alışveriş yazılarını okumayı :))

      Sil
  7. Güle güle kullan hepsini canııım ben dove deodorantları niyeyse hiç sevemedim ya bitsin de gitsin diye kullanıyorum çok boğuyor beni etrafı çok tozutuyor sanki.
    Kahverengi eyeliner almamak için tuttum ben de kendimi ayrıca aldığın güzel haber için de çok mutlu oldum hele Starbucks aaay o pastaya ölürüm ayrıca en sevdiğimden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa gerçekten mi seni boğuyor bana huzur veriyor Dove :D ben de tam tersine çok seviyorum Dove dan başka kullanamiyorum kolay kolay. Dün gittim 2 tane daha aldım bu kampanyayı daha bulamam diye, 6 tane yedek Dove deodorantim oldu :D :D Kahverengi eyeliner çok istiyordum siyahtan sıkıldım artik, hazır indirim dönemindeyiz kaptım bir tane :D Sağol canım ben de o kadar çok sevindim ki Ankara'nın sogugunda içim yanıyordu sıcak kahve icmektense soğuk bir şeyler içmek istedim :D Ben de ölüyorum o pastaya çok seviyorum çok ♡

      Sil
  8. canım güzel şeyler almışsın umarım hepsinden memnun kalırsın. ne sorucam PB nin 50 faktörlük bir güneş kreminden memnun musun? karma yağlı ciltler için uygun olur mu? duruşu filan nasıl alıcam ama alamıyorum parıl parıl parlar mıyım diye :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben bu kremi Duygu Özaslan'da görmüştüm geçen sene, o beğenmişti ben de hemen aldım. Ancak ben beğenmedim çünkü ben esmerim süremiyorum kalıp gibi, bembeyaz kalıyor suratımda. Başka almayı düşünüyorum. Cilt tipi bakımından soruyorsan 2 kere kullanabildim o konuda bir şey diyemeyeceğim /:

      Sil