12 Nisan 2015 Pazar

MİMLENDİM!

Herkese merhabalar! Bugün, bloğunu çok severek okuduğum sevgili Derin Çakır'ın beni mimlediği soruları cevaplayacağım büyük bir mutlulukla. Derin'in cevapları için TIK TIK


 1-Bilgisayarının masaüstü görüntüsü nedir?


-Bilgisayarımın masaüstü görüntüsü, benim bebiş oğlum.








2-Bir Kafeye gittiğinde genellikle ne sipariş edersin?


-Bunu yazlık ve kışlık olmak üzere iki gruba ayırıyorum :D

Kışın kahve ve beyaz çikolatalı sıcak içecekler.Yazın ise Lipton Ice Tea ve beyaz çikolatalı soğuk içecekler. Keyfime göre yanında da tatlı.



3-Google'da aradığın en son şey ne?


-En son mimin soruları için Derinin bloğunu açtım :D Ama ondan önce de Aliexpress'te dolanıyordum.




4-En son mesajlaştığın ya da konuştuğun insan kim?

-En son nişanlıma mesaj attım. Dikkatini çekenler olmuştur bir nişanlım bir eşim diyorum, bunu başka bir yazımda açıklarım :D En son annemle konuştum.




5-Tiyatroya en son ne zaman gittin?

-Ah ah! Cevap vermek bile istemiyorum, utanıyorum :D Çok oldu. Lise 3'te ya da lise sondaydım. Yani yaklaşık 6-7 sene önce :(




6-Sinemaya en son ne zaman gittin?

-En son ne zamandı geçen hafta ya da ondan önceki hafta. Kocan Kadar Konuş'a gittik arkadaşımla, iyi geldi gülmek.










7-Hangi diziyi herkes izlemeli dersin?


-Şimdi ben çok dizi insanı değilim, hatta hiç değilim. Bir şeye bağlı kalamıyorum çünkü sıkıyor beni bir süre sonra, tipik ikizler burcu insanıyım. Ama bıkmadan usanmadan izlediğim tek bir dizi var, her hafta heyecanla beklediğim ne yazık ki şu an sezon finalinde :( 

Pretty Little Liars; 


Tam bir PLL hastasıyım, çok sevdiğim bir dizi. 
Onun dışında başka izlediğim dizi yok.
Ben lise sondayken Aşk-ı Memnu vardı, evdekiler her Aşk-ı Memnu gününde ekrana kitlenir izlerlerdi. Anneme hep derdim şu diziden ne zevk alıyorsunuz? Allahım ne salakmışım ne ergenmişim :D Şu an da abartmıyorum bütün tekrarlar sanki yeni bir dizi izleme heyecanı ile izliyorum. Hatta canım sıkıldığımda açıp final bölümünü kaç kere izlemişimdir kim bilir.. Türkiye'de bir daha öyle kaliteli bir dizi yapılacağını sanmıyorum, hiç eskimeyen dizi.






8-En son ne tür müzik dinledin?


-En son Teoman'dan "ne ekmek ne de su" ile George Michael'den "Careless Whisper" dinledim. Dün gece bu iki şarkıyı defalarca dinleyerek uyudum.




9-Seni en çok ne çıldırtır?

 -Beni en çok bir şeyin ısrar edilmesi çıldırtır. İstemiyorsam istemiyorumdur, ısrar ettikleri zaman çıldırıyorum.




10-Ne zaman uyanırsın?

-Uyku manyağıyım. Kendimi erken uyanmaya alıştırmaya çalışıyorum. Normalde 11 ile 12 arası uyanırım. Ama son 1 aydır 9-10 arası uyanıyorum.



11-İnternetteki İlk Adın Neydi?
Missyoshy :D Grup Hepsi fanıydım :D Ordaki Yasemin'in nicki Yoshy olduğundan özentilik işte. Ondan sonra da Asi Ruh oldu, ergenlik dönemlerimde :D 


12-Favori Emojilerin Nelerdir?




Şu daire içine aldığım 2 ifadeyi çok kullanıyorum. Hemen hemen her cümlemin sonunda vardır.



                                                          13-Kedi mi Köpek mi?


-Tabiiiiii ki köpek! Hayvanları sever misiniz sorusuna bile, sadece köpekleri cevabını verdirtecek kadar çok seviyorum. Şimdi kedi severler bana düşman olacak ama, kedileri hiç sevmem göz göze gelemem bir kediyle, Feridun Düzağaç şarkısı tabiri ile "korkuyorum bakışların çarpınca bana" :D






14-Kuzey mi Güney mi?
Kuzey :D :D Köpeğimin adı Kuzey olduğu için gülesim geldi. Ama yine de Kuzey, sıcağı sevmem o yüzden Güney bana göre değil.



15-İstanbul'la ilgili en sevmediğin şey?
Tabi ki trafik! İnsan cinnet geçiriyor, bir yere gidecek bekle babam bekle araç içinde. Ve de kalabalığı. Boğuluyorum o kalabalığın içinde.




16-İstanbul'da sevdiğin 3 semt?



-Beyoğlu, Beyoğlu, Beyoğlu ! Nişantaşı,Bebek filan oraları merak ediyorum ama gitmedim. Beyoğluna aşığım. Bir de Kadıköy.



17-Kafanda genelde ne olur?
-Hiç bir şey olmaz çok rahat bir insanım yea,dermişiiiim. Kafamda bir milyon takıntı olur, geceleri düşünmekten uyuyamam ve beynim yanıyormuş gibi hissederim. Bir de taktığım şeyleri görseniz, insanların hiç takmayacağı şeyler! Ben genelde her şeyi kafama takarım ve düşünürüm düşünürüm düşünürüm!



18-Komedi mi Dram mı?

-Her  ikisi de.




19-Çay mı Kahve mi?

-Kahve. Ancak son zamanlarda, yaşını almış insanlar gibi "şu yemeğin üzerine bir çay olsa ne güzel giderdi be"demekten kendimi alamıyorum. Çayı da kahve kadar sevmeye başladım sanırım.

20-Bu soruları cevaplamadan önce napıyordun?


-Falcı Bacıdan gelen fal yorumumu okuyordum :D




21-Son olarak bir sırrını paylaş.


-Yok ki anacım olsa paylaşırım yeminlen, ben de sır olmaz. Ben insanlara bir şeyimi anlatmadan duramam, sakladığım sırrım yok sanırım.

Mim için tekrardan teşekkür ediyoruuum ve bende sevgili 
-Kahve Yanı Kitap
-Beauty Beybi  
-Suslu Kokona'yı mimliyorum!
Kocaman sevgiler herkese!

















































2 yorum:

  1. Yaaaaa! Çok çok çok severek okudum!Kuzey ne kadar tatlı öyle ya yerim ben onu. Aşkı Memnu konusuna gelince de ciddi aynı fikirdeyiz hala çok heycanlı izliyorum:D Kocaman öptüm seni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simdi sana buradan sık kullandığım birinci emoji suratı ☺☺☺ Çok teşekkür ederim caniiim, ben de öptüm kocaman ♡ :*

      Sil