3 Nisan 2015 Cuma

MAC PRO LONGWEAR CONCEALER


Herkese merhabalar!
Bu aralar bu ürün yüzünden çok mutluyum!
Beni bırakın, sayfalarca bu ürüne olan aşkımı anlatayım, yazayım. İlk denediğimde ben ne kadar aptalmışım dedim. Bu zamana kadar onca insanın ısrarla "mükemmel bir ürün" diye bahsetmesine rağmen, aman hepte öyledir zaten deyip inatla ısrarla uygun fiyatlı kapatıcılara yöneldim  hep. Onlara verdiğim toplam parayla bu üründen 2 tane alabilirdim. Artık gözüm tabiki de başka kapatıcıyı görmez.








Bu ürünü hep çok merak ediyordum. 1 senedir araştırma içerisindeyim, hangi rengi bana tam uyar Studio Finish mi alsam Pro Longwear mi alsam? Araştırmalarım sonucu, insanlar hep önce Studio Finish concealer kullanmış sonra Pro Longweari keşfedince onu bir kenara atmışlar.Benim gönlüm nedense hep Studio Finish'ten yana oldu, hem pata kremsi yapısı yüzünden hem de SPF koruması yüzünden. Sanki o ürünün daha çok kapatacığına inandım. Sonra geçenlerde dayanamadım girdim siteye ve bir anlık içime giren sesle Pro Longwearimi sipariş ettim. Ürün gelene kadar kendimle çok kavga ettim, Allahım naptım ben ya istediğim gibi çıkmazsa ya abartıldığı kadar iyi değilse ya yanlış rengi seçtiysem ?

Öncelikle şunu söylemeliyim, benim göz altlarım aşırı aşırı aşırı mor. Koyu kahverengi renginde. Hatta şöyle söyleyebilirim, facebook yeni açıldığında tanımadığım birisi bana mesaj atmıştı göz altların niye o kadar siyah uyuşturucu mu kullanıyorsun diye :D :D  



Ürün dün elime ulaştı. Gözlerime inanamadım, sürekli denedim. Elimden bırakamıyorum, çok istediği bir oyuncağa kavuşmuş çocuklar gibi. Öncelikle ürün göz çevresini çok kurutuyor. Onu söyleyeyim.Çok iyi bir nemlendirici kullanmak şart. İlk sürüşte bile etkisi yeterli. Ürün hemen kuruyor ve sabitleniyor, asla çizgilere dolmuyor. Ürün kuruyup sabitlendikten sonra üzerinden bir kez daha geçtim ve istediğim sonuca ulaştım. Hiç de öyle üst üste sürmüşüm gibi katman katman bir görüntü oluşmadı. 
Tek eksi yanı gerçekten de pompası. Almadan önce diyodum, ne var ki yarım pompa basmakta. Ama iş öyle olmuyormuş. Basamıyorsun yarım pompa filan. Fazla geleni göz kapaklarıma sürüyorum.

Ben hiç bir zaman insanların öve öve kullandıkları şeylerden memnun kalmadım, çok yaşadım bir blogger-vlogger arkadaş denediği bir üründen çok memnun kalıyor mesela, gidip koşa koşa alıyorum ama ben hiç mi hiç memnun kalmıyorum.O yüzden çok ön yargılıydım bu ürüne karşı. Ama gerçekten de abartıldığı kadar, övüldüğü kadar varmış!

Fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Yakın zamanda şehir dışına çıkarsam, diğer ürünlerine de bir göz atmak istiyorum. Özellikle de Studio Finish kapatıcısına :D Ben online sitesinden sipariş ettim, şu anda kargo da ücretsiz ve yanında minicik bir göz temizleme yağı hediye. Kokusu da harika, lavantalı şeyler sevmememe rağmen aşık oldum kokusuna göz temizleme yağının. Bakmak isteyenler için sitenin adresi; www.maccosmetics.com.tr


Fiyat: 68 TL



Güncelleme
22.10.2016

Bu yazıyı ne acemice ve içten yazmışım. 
Kapatıcılık konusunda gercekten cok iyi olsa da su an favorim degil. Cok yoğun kapatıcı, göz altlarınız cok problemli değilse kesinlikle tavsiye etmem. Rengi oksitleniyor, kuruyunca koyulasıyor benim göz altımda. Ve çok kurutuyor. Göz çevrenizi çok iyi bir sekilde nemlendirmeniz gerekli. Ben bu aralar doğal görünümden hoslandığım icin ikinci kez satın almadım. Gerçekten bugüne kadar denediğim en yoğun kapatıcıydı, tamamen kapatıyor morlukları corrector ile.










14 yorum:

  1. öyle güzel anlatmışsın ki merak ettim. takipteyim canım bende beklerim:)
    http://theruj.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Canım ne kadar güzel anlatmışsın çok uzun zamandır aklımda olan bi kapatıcı bu benim ama zaten göz çevrem kuruyken bu ürün daha da kurutur diye hep almaya çekindim bi de günlük kullanamam diye almadım yani göz altlarımda koyu halka çok az var ama normalde makyaj bile yapmazken günlük makyaj için sanki ağır gelir diye düşündüm ama sanırım tutamiycam kendimi:)
    Bu arada mimlendin! sayfama göz atabilirsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Caniiim çok teşekkür ederim güzel yorumun için, göz altlarım çok mor degil demişsin o zaman sakin alma derim, hiç memnun kalmazsin. Çok yoğun bir kapatıcı hem kurutuyor hem de kuruduktan sonra rengi değişiyor. Ah ah keşke benim de göz altlarım mor olmasa canım :) Deneme imkanın varsa git bi' dene bence, benim yoktu. :* ♡

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Merhabaa ben face and body de n3 rengim swnce bunda rengim hangisi olabilir

    YanıtlaSil
  5. Merhaba bwn face and body de n3 rwngim bunda hangi renk olabilirim acaba

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, ben bu konuda size bilgi veremem çünkü yaşadığım şehirde bir Mac mağazası bile yok. Ancak bildiğim kadarı ile şunu söyleyeyim; benim face and body rengin C3. Senin pro long wear rengin NW değil de NC olabilir. Bu benim de çok takık olduğum bir konu, önceden deli gibi araştırıyordum hatta Mac'e mail bile attım bu konuda ancak haklı olarak yardimci olamayacaklarini söylediler. En güveniliri Mac mağazasına gitmek ki bana hâlâ kısmet olmadı :)

    YanıtlaSil
  7. senin aldığın hangi renk

    YanıtlaSil
  8. senin aldığın hangi renk

    YanıtlaSil