19 Nisan 2015 Pazar

ALIŞVERİŞ


Herkese merhabalar!
Sonunda sınavların ardından vakit bulabildim. Gerçi benim için her şey daha da zorlaşacak,yoğunlaşacak bu önümüzdeki aylar /: Bugün sizlerle, yaptığım küçük bir alışverişi paylaşacağım.Aslında kozmetik diyetindeydim, anneler günü indirimine kadar sabredecektim güya! Ama nerdeee.







Nivea'nın ıslak mendili. Çok seviyorum, daha önce koyu mavi olan paketini de kullandım bunu da kullandım ama bu pakettekinin kokusunu daha çok seviyorum. Altı üstü bi' ıslak mendil, ama ben takıntılıyım işte Nivea'ya. Zaafım var karşı koyamıyorum Nivea amblemini görünce :D
İçinde paraben içermemesi de bir artı.

Sabun kullanmayı çok seviyorum, favorim  her daim Dove  ve  Nivea ile Johnson's Baby'nin bebek sabunları. Palmolive'nin bu sabunu indirimdeydi Migros'ta, bir alıp deneyeyim dedim ama kokusu öyle duş jeli gibi yoğun değil. Dove ise müthiş güzel kokuyor, buram buram.




Neutrogena Deep Clean; Aslında şuan kullandığım temizleyicimden çok memnunum, ancak bitmek üzere ve onu bulamadım Watsons'ta.  Ben de bu ürünü aldım, merak ettiğim de bir ürün, kullanalım bakalım nasılmış.

Şelale Gül Suyu; Gül suyuna o kadar çok alıştım ki. Bittikçe alıyorum. Her gece yatmadan önce tonik niyetine kullanıyorum, yazın sabah akşam kullanıyorum. Tavsiye ederim herkese.

GLISS Saç Köpüğü; Bunun da ben de kahverengi dışlı olanı var ve bitmek üzere. Arada bir köpük kullanıyorum saçlarıma, büyük boyu alsam bitmek bilmiyor. Onun için bu küçük boylar çok ideal. Çokta memnunum saçlarımı kazık gibi yapmıyor, yumuşacık duruyor yine. Bundan önce bir markanın köpüğünü kullanmıştım da sert etki olmayanını aldığım halde saçlarımı kazık gibi sert sert yapmıştı.



KOESTLER Gözlük; Kozmetik bakınmaya girdiğim Watsons'tan gözlük alarak çıktım! :D Modeli çok belli olmasa da, tam da kafamda tasarladığım istediğim bir modeldi.Görünce hemen aldım hiç düşünmeden. Zaten bu modelden son 2 tane kalmıştı. Kasadaki görevli de güzel model seçmişsiniz dedi.Kim derdi Watsons'ta gözlük bulacağımı hem de tam istediğim modelde. Zaten aradığım şeyler hep ummadık yerlerde çıkıyor karşıma.




Ve asıl güzelliklerimi en sona bıraktım. Flormarın internet sitesinde uzun süre gözüm var alışveriş yapmak istiyorum. Ancak nedense bi' 50 TL'yi tamamlayacak ürünler bulamıyorum. 40-45 TL'de kalıyor hep sepetteki ürünlerim. E tamamlamak için içime sinmeyen ve ihtiyacım olmayan şeyi neden alayım. 50 TL alışveriş yapana kargo ücretsiz ve yanında da hediyesi oluyor, onun için kendime şart koyuyorum bak 50 TL'lik bir şey sipariş etmen lazım diye.


Her neyse bugün Flormar'a gittim, uzun süredir almak istediğim ama hiç indirimde rastlayamadığım terracotta mat farı aldım. Bakmayın adının mat olduğuna. Aklımda The Balm Mary Lou almak vardı ancak onun boyutu çok büyük ben göz farı olarak kullanacağım, aydınlatıcı kullanmam çok nadirdir. Gerçi The Balm indirim fiyatı ile bunun normal fiyatı hemen hemen aynıdır. Çok sevdim çok. İnternetten araştırmıştım bu farın görüntüsü daha çok hoşuma gitmişti. Hem aydınlatıcı hem far olarak kullanırım, uzun süre idare eder beni.

Ve iki tane lip gloss aldım. Bir alana bir bedavaydı. Biri hiç vazgeçemediğim nude tonu 124 numara, diğeri de onlarca rujumun içinde bir tane bile olmayan pembe rengi 126 numara. Glosslar evet yapış yapış ancak bu hiç bir zaman benim için sorun olmadı. Ve nude rengi olan baya simliymiş, simli ruj hiç sevmesem de nude rengi olduğu için çok dikkat çekmiyor.

50 TL alışveriş yapana bu güzel mi güzel Mug hediye. Çok memnun kaldım ben bu işten.İşte benim alışverişim bu kadardı.

Sevgiler 

14 yorum:

  1. Di mi ya, Nivea olunca tamamdır. hele ki kokusu... Güle güle kullan hepsini. Ama terracota farın sürümünü çok merak ettim...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ah ne yazık ki swatch yapamıyorum /: Ama sürümü dokusu yumuşacık, tozutma filan yapmıyor kesinlikle.

      Sil
  2. Canıım güle güle kullan tüm aldıklarını ben de Nivea tutkunuyum ama hiç denemedim ıslak mendillerini sanırım çok tükendiğinden kıyamam diye almıyorum malum sebepler biliyosun en çok bizim ufak danaya harcanıyor mendiller:) Flormar teracotta farın detaylı incelemesini merakla bekliyorum senden elimde Mac Msf Lightscapade var o yüzden başka aydınlatıcı alamıyorum onu bile bitiremem muhtemelen öyle bakmakla yetiniyorum ondan :) Kupan da çok şirin bu arada bir de deep clean temizleme jeli yıllardır raflarda her şey değişiyor bi o değişmiyor onun hakkında da detaylı yorumlarını çok merak ediyorum elimde çok temizlee ürünü olduğu için alamiycam ama yorumlarını duyarsam daha bi güvenle alırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bir ıslak mendil 4.90 verince kullanmaya kiyamiyorum :D yerim o danayi ben :D hepsini detaylı detaylı anlatacağım sana özel :D

      Sil
  3. Çok teşekkür ederim, hoşgeldiniz : ) Ben de geliyorum hemen bloğunuza.

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullanın herşeyi :) takipteyim sizi banada bekliyorum. www.beautybygizzy.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. Ah şu kozmetik diyetleri. Ben de kendimi aynı şekilde şartlandırmıştım anneler gününe kadar bişey alınmayacak diye ama duramadım, biz kızlar duramıyoruz yani illaki alıyoruz bişeyler :) Flormar far çok güzel gözüküyor, tüm aldıklarını güle güle kullan :) Takipteyim benim bloguma da beklerim :) suslusirine.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ah aynen öyle Tutamıyoruz kendimizi, teşekkür ederiiim. Seni zaten çekiliş yaptığın zaman keşfetmiştim canım o zaman beri takipteyim :*

      Sil
  6. Hoşgeldiniz, ben de takibe aldım sizi. Sevgiler :))

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullanmanız dileğiyle :)
    Sizi takibe aldım, bende bloguma beklerim ..
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, hoşgeldiniz. Ben de takipteyim, bloğunuzu çok beğendim. Sevgiler ♡

      Sil
  8. Bu işin diyeti olmaz valla, ucuza buldun mu alacaksın... :)
    Sonra belli olmuyo, belki müsait olunmuyor, her zaman alınmıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi dimi aynen ya ucuza buldun mu kapacaksın :D sonra ya o ürünü bulamıyorsun ya da beklediğin indirim bir türlü gelmiyor. Bu arada ben bu yorumunu neden şimdi görüyorum acaba -.-

      Sil