22 Mart 2015 Pazar

SIKICI BİR PAZAR GÜNÜ


















Çocukluğumdan beri, oldum olası pazar günlerini hiç mi hiç sevmem. Canım ne gezmek ister ne de başka bir şey, pazar günleri. Üzerime sebebini bilmediğim bir hüzün çöküyor. Pazar günü miskinlik günü, keyif günü, evde yatıp yuvarlanma günü :D 


Her ay, ay sonuna kadar dergilerimi büyük bir keyifle ve her pazar okumadığım yeni bir bölümünü keşfede keşfede okurum. Yeni bir aya girerken aklıma ilk gelen şey, acaba bu ay hangi dergiyi alsam? :D Bugün de yine o günlerden biri, yaptım keyif kahvemi aldım Mart ayının dergilerini karıştırdım bir güzel.






En sevdiğim yazardır, Dan Brown. Bu kitabı alalı 2 sene oldu, daha doğrusu en yakın arkadaşımın doğum günü hediyesi. Dan Brown'un kitaplarını çok çok sevdiğimi bilmeyen yok, sanırsam 2009 ya da 2010 yılında çıkardığı "Kayıp Sembol" kitabını daha Türkiye'ye gelmeden istemeye başlamıştım ve Türkiye'ye ilk geldiği gün arkadaşım İstanbul'dan alıp yollamıştı, çok sevindirmişti beni. Kitap okuma alışkanlığımı ne zaman kaybettim bilmiyorum ama utanarak söylüyorum ki ben bu kitabı hâlâ okumadım. İlk hediye geldiğinde 50-60 sayfasını okuyup sıkıntıdan patlamıştım. Ve bugün bir karar aldım yeniden başladım canım kitabıma. Çok sevdiğim zencefilli çayımla beraber. Havalar o kadar soğuk ki.. Ne güzel ısıtıyor insanın içini tadıyla, kokusuyla Doğadan.



Ders çalışmadan olmaz bu boş, bol vakitli günde. Aöf sınavlarına tam 26 gün kaldı. Sınav 18 Nisanda. İlk dönem bu kitabın çoook faydasını gördüm. Özetleştirilmiş, bol sorulu mükemmel yani kısacası. Çok yardımı dokundu bana. Bu dönem de yoluma Murat Yayınları ile devam ediyorum.


Hava oldukça soğuk ve yağmurlu bugün. Feridun Düzağaç'ın şarkısındaki gibi;
"buralar soğuk,siyah,çirkin,karanlık.."


Pencerem, cennet gibi bir manzaraya açılıyor.







Bugün Kuzeyimle çok gezemedik ama çoook eğlendik! :D







Geçen günlerden oğluma kendi hırkamı giydirmiştim :D Ama çok yadırgadı, yürüyemedi bile. Fotoğraflardan sonra çıkardım hemen. Köpek kıyafeti almayı çok istiyordum burdan anladım ki alsam boşuna almış olacağım. Rahat edemeyecek kıyafetle. Bugün yine denedim aynı tepkiyi verecek mi diye ama nafile yine çok yadırgadı.

Ama benim bebeğim çok tatlı,yakışıklı olmuştu.

Bugün her pazar günü olduğu gibi, zaman geçirmeye çalıştığım halde akşam üzerini yeni edebildim. Çok sıkıcı bir gün. Şimdi oturup ders çalışmaya devam edeceğim. Sizin pazar gününüz nasıl geçiyor? Kuzey herkese mutlu pazarlar diler.




6 yorum:

  1. Ne güzel bir pazar günü yazısı olmuş. sıkıcı bir gün değil de çok keyifli bir güne dönüşmüş bence :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederiiiim, pazar günüyle alakali sanırım, bana çok sıkıcı geliyor /:

    YanıtlaSil
  3. Hahah çok yakışmış oğluşa. :)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar öncelikle blog sayfanızı blog keşif etkinliğinde gördüm :) Yazınız çok içten duygularınızı ne kadar güzel yansıtmışsınız.Sınavınızda da başarılar diliyorum. Ayrıca söylemeden geçmeyeyim manzaranız gerçekten cennetmiş :) Benim blog sayfama da beklerim. Heranyeganedir.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim hoşgeldiniz efendim, ben de sizin bloğunuza geliyorum hemen : )

    YanıtlaSil