31 Ocak 2015 Cumartesi

Bitenler #1 || Ürün Yorumlarım #1


                              Merhabalar! 2 aylık bitenler listemle karşınızdayım.
















1-Victoria Secret Coconut Passion Vücut Losyonu; Tek kelimeyle kokusuna aşığım.Kokusu saatlerce kalıyor bana göre ve cildimi yumuşacık yapıyor.Ben normalde tek bir kokuda kalamam imza parfümüm yoktur ama bu koku öyle olacak sanırım.En kısa zamanda losyonuyla beraber vücut spreyini de almak istiyorum.

2-Oriflame Elvie Vücut Kremi; Bu ürünü parfümüyle beraber almıştım ancak kremi daha çabuk bitti sürekli kullandığım için.Çok hafif hoş çiçeksi bir kokusu var.Biraz cıvık yapıda bir krem ben öyle kremleri sevmiyorum.Kış ayları için nemlendirmesi yetersiz.

 3-Neutrogena Besleyici Bakım Kremi; Bu krem muhteşem!İyileştirme özelliği çok iyi.Kışın cildim acayip kuruyor Nivea'nın bebek yağından bile daha iyi geliyor kuru cildime.Yumuşacık yapıyor ve etkisi hemen geçmiyor.Hatta ben bunu dudaklarıma bile kullanıyorum.Çatlayan dudaklarımı anında abartmıyorum anında iyileştiriyor ve yumuşacık yapıyo.Zaten dudağıma sürdüğümde çok sızlatıyor ordan anlıyorum iyileştirdiğini.Kocamaaan boyundan iki tane alıp depolamıştım.Cildiniz çok kuruysa mutlaka denemelisiniz.

4-Armani Code; Kış kokusu.
Üst notalarda yasemin, armut şerbeti, zencefil, portakal;
orta notalarda yabani yasemin, lavanta, bal, portakal çiçeği;
alt notalarda sandal ağacı ve vanilya.

Vanilya,portakal,portakal çiçeği.. Sevdiğim kokular mecvut içinde. Baharatlımsı vanilya bazılarına ağır gelebilir. Ben baskın olarak bal ve vanilya kokusunu alıyorum.Sevdiğim bir koku.

5-Dove Deodorant; Klasik. Kokusunu çok severim.

6-David Walker; Doldurma parfüm.Chanel Coco Mademoiselle doldurması. En çok benzeyen taklidi David Walker'de. Bu kokuya da aşığııııııım.

7-Avon Naturals Vücut Peeling; Vanilyalı kokusu çok güzel. Alalı baya olmuştu çöpe atmadan kullanıp bitireyim dedim.

8-Watsons Beauty Formulas Cocoa Butter El Kremi; Seviyorum bu ürünün yapısını da kokusunu da.Severek bitirdim.

Ve saç bakım ürünlerine gelelim;


9-Schwarzkopf Saç Maskesi; Ben saç kremlerinden ziyade saç maskesi ve sıvı saç kremleri kullanmayı severim. Bu maskeyi çok büyük beklentilerle almıştım.Kuru ve yıpranmış saçlar için, 3 kat konsantre sıvılaştırılmış keratin içerir yazıyordu. Saçlarımı yumuşacık yaptı ancak çok döktü saçlarımı.Bir daha alır mıyım şans verir miyim bilmiyorum,sevdiğim bir marka çünkü.Kokusu da vanilyamsı gibi güzel bir kokusu var.

10-Watsons Ballı Saç Maskesi; Watsons'ın koccamaaaan ve çok övülen saç maskeleri. Bu ürünü o kadar övdüler ki almamak olmaz dedim ancak almaz olaydım bakmayın bittiğine yarısını annem kullandı. Annem çok sevdi. Bana kepek yaptı bu ürün saçımın diplerine sürmediğim halde nasıl olduysa artık! İyi kurulayamıyorum heralde, bana göre bir ürün değilmiş.

11-Elseve Extraordinary Oil; Adı üzerinde mucizevi yağım benim.Çok memnundum. Ancak yeni plastik şişedeki olanları alıp denemek istemiyorum aynı kalitede olmadığını söyleyenler var.

12-Gülşah Badem Yağı; Bu ürünleri Migros indirimde yakalayıp almıştım tam 5 şişe.Aylar öncesinde. Bemiks ve E vitamini ile karıştırıp saç maskesi yapıyorum.


13-Oriflame Hindistan Cevizi Yağı; Bu yağ oda sıcaklığında sıvılaşan bir ürün.Normalde katı halde, oda sıcaklığında elime aldığımad erimeye başlıyor.Saçlarıma baya iyi geldi.Bir de yanında çok görünmemiş olsa da tüp şeklinde hindistan cevizi yağı var.Onu da sıcak suyun içinde yanlış hatırlamıyorsam iki dakika beklettikten sonra saçıma sürüyorum. Güzel ürünlerdi.

14-Schwarzkopf Keratin Şampuan; Saç maskesiyle aynı olan şampuan.Şampuanı güzeldi.Yumuşacık yapıyor saçlarımı.

15-Dove Yoğun Onarıcı Saç Kremi; Şampuanda en sevdiğim marka Dove. Yalnız bir ara saçlarım öyle alıştı ki ara vermek zorunda kaldım amakokusunu çok özlüyoruuum. Saç kremini bari alayım dedim.

16-Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı; Ben bunu duş jeli olarak kullandım.Kokusu muhteşem bebekler gibi kokmak isteyenlere :D

Evet ürünlerim bu kadardı,görüşmek üzereee : )























4 yorum:

  1. Biten ürünlere bakmak, yeni alınanlara bakmak kadar zevkli :) Hatta daha mı zevklidir nedir...:)) Çok keyif alarak okudum bu yayını, teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim güzel yorumun için, bence de biten ürünlere bakmak yeni alınan ürünlere bakmaktan daha güzel ve faydalı.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba canım, blogunu bir blog keşif etkinliği sayesinde keşfettim ve takibe aldım. Ben de bloguma beklerim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil